Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mihaela nu e o regula sa se ataseze prea mult copilul de tine; in timp ii va creste. La varsta Sofiei e si normal sa planga cand se apropie o fata straina asa de mult de ea…. Sa stii ca am patit cu Anda la 5 luni cand am iesitde la vaccine acelasi lucruru, tot cu o babutza. Si e singura data cand nu am reusit sa o calmez, tin minte ca era un frig si eu statea cu tzatza pe-afara si ea se ineca de plans… am luat la rand toate posibilele problemeinsa eu cred ca se speriase. Mai ales ca tot atunci imi cazusera niste bani din buzunar, m-am aplecat cu ea in wrap cam brusc sa-I ridic. Uite ca nu era prima oara dar s-au cumulate factori de stres. Am cam luat-o putin pe aratura, iertare…

Sabinel, mi-era dor de voi :) O dulceata Amalia. Nu cred ca maraie, doar iti explica niste lucruri

Lumi, daca te mai aud cu 140g = slabut imi iau jucariile si vin la ine sa manance si Anda 140g… de fructe.

Cris, Radu te chiama zicand ma-ma sa-i dai lapte??? Anda m-a tras de bluza darn u se pune. Nu zice mama si e doar cu 2 zile mai mica :(((

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Si pe mine ma trage Mikul de bluza si umbla la nasturi, chiar m-a pipait pe sani intr-o zi cand aveam un tricou cu \mikey mouse dar el nu stie ce-i tzitzi, nici n-a vazut, decat cand era atat de mic incat nu distingea bine

si eu ma gandesc serios la o afacere proprie dupa CIC sau un job mai flexibil ca asa nu se poate, pai cu program de la 9 la 18, plus 2 ore in trafic, timpul pentru copil unde mai este??!! asta fara sa pun la socoteala orele suplimentare care erau in fiecare zi, cel putin o ora pe zi, de curand am vorbit cu un coleg pe la 10 seara, sambata si imi spunea ca a venit pe la 9 de la munca noi lucrand impreuna la acelasi proiecte

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Cand e voie sa guste bebeii strugure? Risca vreo alergie? Azi Anda a molfait o boaba curatata de strugure, fara samburi, esigur. Ma tin de prostii, i-am maid at sa suga o bucata de rosie (sunt moarta dupa ele), i-am pus un varf de lingurita de smantana grasa in supa, alta data o idée de unt (dar in ½ kg nu cred ca se cunoaste)… Uit mereu sa cumpar ulei de masline.

Ma uimeste cum de nu-I plac piersicile; abia astept sa vina mane si daca nu mananca din nou, o sa halesc tot borcanelul cu piure de piersici, ca e buuuun! Azi a mancat juma de cescuta (de cafea) cu piersici Hipp de la tati, iar la pranz jumatate de borcanel Avent de 125 ml de supa.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Pediatra m-a incurajat sa-i dau smantana si de unt a zis ca-l pot folosi in loc de ulei de masline, insa la mine nu e cazul inca

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Preety, sustin parerea lui Felicic76 in legatura cu afacerea proprie, doar ca eu am un program mai lejer asa ca n-as schimba nimic...aici vroiam sa ajung inainte de bebe si sunt multumita...dar sa nu te gandesti ca ai mai mult timp liber...no way...tu esti cea care le rezolva pe toate...n-ai la cine sa delegi...decat daca alegi sa fi genul de proprietar de afacere vesnic plecat pe care nu-l intereseaza ... ceea ce nu iti sugerez pt ca oameni de calitate pe care sa ii angajezi sunt ffffffffffffffffffffffffffffff rari.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

si eul-am gandit ca un program lejer
Adevarul este ca de cand am nascut sunt coplesita de fel de fel de rapoarte, situatii, de criza le zic eu. Clientii mei au nevoie de linii de credit, imprumuturi, sute de aeverinte ptr somaj, ce mai, chestii aditionale muncii mele obisnuite, carora aproape ca nu le mai fac fata Si fac parte din fisa postului, dar le faceam maxim pentru un client pe an, iar acum le fac lunar aproape pentru toti
A nu se intelege ca ma plang, pur si simplu am intrat intr-un cerc vicios, majoritatea imi sunt prieteni si parteneri de afaceri cu sotul, asa ca nu am cum sa parasesc corabia

Mergi la inceput

va spun un secret, moni are vesti foarte bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Muuh, .

Mi-as dori sa fiu mai calma un pic. Ma aprind destul de repede (stiu asta, fac eforturi sa nu... si la urma, cand reusesc, sunt atata de obosita...).
Azi cand l-am cam tras din fata masinii m-am albit. Sunt sigura ca l-a impresionat mai tare fata mea, decat faptul ca am tipat cinci minute.
Asa ca, da, ai dreptate, da si mie niste rabdare, un pahar de calm si doua palme.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

nerantula: vroiam sa va strig si raman
july-vecinica, ankusssa, mami de alexa, nausica,iepurila, kid, simodina, khristin, ange: ce faceti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

am reusit sa trimit o poza ...finally ...Babytza

Nerantula ...please spune-mi unde sa iti trimit pozici ...stii tu care

m-ai am de scris...dar trebuie sa ma mai adun nitel...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

va spun un secret, moni are vesti foarte bune

URAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Saru'mina Felicia.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

gaia Teo este inca mic dar experienta iti va arata ca el te copiaza. Nu zic sa fi calma si falsa dar macar cand esti scoasa din minti de nervi si tipi la el nu uita sa iti ceri si scuze sau macar sa ii explici de ce s-a intamplat asta. Eu am o carte foarte faina in care e explicata si treaba asta cu copierea unui parinte, din pacate cartea este deja promisa la trei persoane dar dupa aia ti-o imprumut. Eu nu sunt de felul meu o persoana calma dar am invatat sa fiu pentru ca am ajuns la concluzia ca asta ma ajuta implicit pe mine "modeland" un comportament pozitiv la cei din jurul meu.

dyanira cum am spus si in postul meu, de cele mai multe ori am fost de acord cu ce a spus Eva nu intotdeauna si cum a spus-o. Si am scris acum pentru ca acum mi s-a umplut paharul, asa merge treaba asta la mine. Sanatate puiului, bine ca e doar o forma usoara.

Mergi la inceput