Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Clody,vreau si eu placinta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daniella,asa aveam si eu acum vreo luna ,numai body si bluzite.
Tocmai ce mi-a zis cumnata mea mai devreme(are un pici de 3 ani pe care il cheama Denis)ca ea zice ca la vara eu nu ar trebui s-o tin pe fi-mea in body cu maneca scurta ca-i rece pt ea( la 40 grade) si sa-i dau maneca lunga(eventual si-un cojoc)si sa nu-i fac baie pana ii cade buricul ca la al ei s-a infectat de la apa(doar s-o sterg cu un prosop) .
Sunt foarte frumoase hainutele!Sa le poarte sanatos Denis!
Andreea,foarte frumos caruciorul ,cam asa am vrut si noi initial sa luam roz cu gri dar de la primii pasi ,am luat pana la urma bleu cu crem de la bertoni sa ne si leganam.Si burtica a crescut ,avem si noi o poza la semantura care seamana foarte mult cu a voastra cand tati pupa burtica.Verisoara e o scumpa.
Felicitari ,Liana!In sfarsit ti s-a implinit visul!Bun venit pe lume , pui mic de Liana!
Laura,felicitari pentru semnatura si pentru noile achizitii pentru Maya.Mai e asa putin.Emotii?
Cristina,ma bucur ca sunteti mai bine. sa treaca de tot degetelul.
Imi pare rau pentru prietena ta ,imi inchipui ce soc ati avut ,stiu ca deceptia e mare cand pierzi o sarcina dar trebuia sa lupte ,poate mai erau solutii. Dd s-o ierte!
Si asa e , un copil este un dar de la Dumnezeu si trebuie sa fim recunoscatoare pentru darul pe care l-am primit!
Cris,pregatim agitatele pentru marti atunci!
Bebe beca,sunt superbe torturile in forma de caleasca .Super!O sa fie asa fericita Rebeca cu atatea cadouri si asa tort! pentru Sara sa-i treaca "supararea".

Mirela 35+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

laurra..........mii de scuze..felicitari pentru noua semnatura

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Desi simt ca pocnesc la propriu, ma duc la o prietena ca mi-a facut cartofi de astia noi, mici, intregi, prajiti in ceaun cu mujdei si mamaliga; am innebunit-o si saraca mi-a facut; iar daca d'ra Maya ne lasa, jucam si un remi

asa ca va pup dulcik si ma pregatesc de plecare

38 + minune de Maya Teodora
AMR 3 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

dana_mi,ely va asteptam mai des pe la noi,sa ne mai povestiti cum e sa fii proaspata mamica,ce mai fac printisoarele voastre?va
oare monika o fi nascut?(zicea ca naste in HU)

LAURAA...doar 3 zile?

Yioanna 35+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 5 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Daniella deci iau veniturile brute pe ultimele 6 luni, le adun, impart la numarul de zile lucratoare din cele 6 luni, aflu suma pe zi si apoi inmultesc cu nr. de zile de prenatal? Aaaa si bineinteles la sfarsit calculez 85% din ce rezulta. Ufff cata mai explicatia...

Nu iubita.Iei veniturile brute pe ultimile 6 luni le aduni si le imparti la 6(numarul de luni) si din rezultat 85% este prenatalul

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

miruta......la mine mama si alte rude care nici macar nu au copil in proiect tot ii dau iainte cu "vai sa imbraci copilul bine ca sa nu raceasa(cand afara sunt 35 de grade si eu transpir si sub limba)"sau remarci de genul"trebuie sa-i pui un body si apoi sa o infesi bine cu o paturi mai grosuta ca e rece pentru un copil"..si eu care ziceam ca am un stol de pasarele in cap..ei bine,la ei e migratie de sute de specii cu siguranta

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Fetelor, multumim ca v-ati gandit la noi!
Am venit cu vesti bune de la eco: avem o fetita de 2,700 kg, sanatoasa si cu tot ce trebuie. Doar dupa masuratoarea femurului pare mai mica cu vreo 2 zile, dar nu-i un motiv de ingrijorare. Ma bucur ca a venit si tati cu noi, era asa de emotionat ...
Tot avem circulara in jurul gatului, chiar sub barbie, vedem ce zice maine doctorita ginecolog. Desi stiu ca ea va zice ca se poate naste natural si cu circulara, parca mie- frica un pic.

Liana 30, sa fiti sanatoase amandoua, refacere rapida si te asteptam cu vesti si poze!

Lauraa, si eu mi-am facut programare la cosmetica, doar pensat si pedichiura. Nu de alta, dar nu pot sta acolo intepenita pentru vreun tratament. Ma multumesc la capitolul asta cu ce pot face eu acasa, deocamdata. Maine o sa fim si mai frumusele.

Maria, arati foarte bine si culoare e foarte reusita. Nu-ti mai fa atatea griji cu kg, asa suntem acum niste rotunjoare simpatice si sexy.

Andreea 37+

Mergi la inceput

laurraa...balesc la propriu..imi sun soata ca vreau si eu cartofi noi cu toate cele

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

lauraa nu ai gresit.Te poti gandi la Denis pericol public:))
cris ce nu fac eu pt tine...iti dau si-un palet numai sa nu te mai vad ca bazai...daca vrei caut si aplicator sa nu doara cand intra
ioana mmmmm suna bine tortuletul
cris sar'na si sa stii ca nici eu nu sunt meseriasa in arta imbracatului lui BB(ba mai mult sunt chiar praf)dar i-am luat body-uri cu capse peste tot si cand le desfac arata exact ca o bluzita...ce talent am sa explic....
miruta am si eu o cumnata fara acte(prietena fratelui meu)care tot asa de experimentata si sfatoasa e.Vezi ca la vara am vazut eu niste paturici din lana la Cora,ar trebui sa-ti iei una ca sigur ai nevoie...si buricul sigur de la apa s-a infectat...da cu ce apa l-a spalat...de ploaie?Naspa e ca vrei nu vrei si astea fac parte din neam si trebuie macar sa le asculti ...din bun simt asa
lauraa pofta mare

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

serialbaste..........felicitari pentru o bebelina asa grasunicasi nu te framanta,ca daca dr. a zis ca se poate naste normal cu cordonul asa cum aste el acuma ..asa o fica sa treaca frica

37+MIRUNA-ALEXANDRA

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput