Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(83)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_82 spune:
dani3ella.....esti mortalamultam de palet..si traiasac nasturii multi si capsele
37+MIRUNA-ALEXANDRA
multi la burtici si mai multila bebici
AMR 1 SAPTAMANA
yioanna_s spune:
nu pot intelege de ce obiceiul asta cu infofolitul bb,nu isi dau seama ca le distruge sistemul imunitar mai mult ii imbolnavesc.eu nu vreau sa procedez asa.vb comuniste
serialbastre ma bucur ca sunteti bine,vezi ca tot raul e inspre bine.Felicitari pt bb!
lauraa:iamiii iammii ,si eu vreau cartofi noi..Pofta MARE MARE
Yioanna 35+ Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 5 saptamani pana
miruta spune:
Fetele care ati luat patut de panza....voi ati mai luat o alta salteluta s-o puneti peste cea a patutului?Eu zic ca-i suficienta momentan doar cea a patutului,cand o sa-l las la nivelul de jos o sa cumpar o salteluta mai groasa ca va sta bebe cam jos.Voi cum faceti ?
Mai , nu mai faceti pofta pe aici ca eu nici macar nu am momentan pe cine sa trimit la cumparaturi.
Mirela 35+ minunea mea Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
voicu_bebi spune:
salut fetele frumoasele pupici multi
Liana...felicitari mamico pt bebelina..sa iti traiasca,sa fie sanatoasa,mancacioasa,cumintica si fara colici ! iti doresc refacere rapida si mult laptic!
baby-first...trista povestea prietenei tale,uff imi pare foarte rau!
andreea..frumos carutul ,hainutele bebelinei tale si burtica frumoasa !
maria..imi place culoarea de mor e super,abia astept sa ma aranjez si eu sa ma vopsesc sa ma tund ca deja nu imi mai suport claia ..si patutul e frumos bebe va fi foarte incantat de patutz
clody..deja ma gandesc la placinta ta hihi parca as veni si eu la o bucata mare de placinta sa o infulec
eu luni ma prezint frumusel la maternitate sa ma internez pt cezariana..am ceva emotii speram k va fi totul bine pt mine si bebe si operatia va decurge cu bine...si bebe va fi sanatos!
va pup pe toate!
Anca..
37+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici
miruta spune:
De astazi ar mai fi fix o luna pana la dpn...eu mai sper la inca o saptamana si un pic.Abia astept sa vad ce zice dr ,ca sambata au niste prieteni botezul,imi pare asa rau ca nu pot sa merg,as fi vrut sa ma duc totusi la biserica.Plus ca duminica vreau sa ma duc la facultate la examen.Am tot vorbit cu Antonia dar nu mi-a dat niciun raspuns concret pana acum...ma lasa sau nu sa fac ce mi-am propus.
Mirela 35+ minunea mea Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
dani3lla spune:
Dragi burtici si foste burtici...s-a terminat cu smecheria....ne-a invitat fratimiu la restaurant sa ne cinsteasca de ziua lui asa ca trebuie sa ma retrag si sa ma pregatesc repejor ca...cu criza asta cine stie sa nu se razgandeasca...
PS Sa vedeti cata paguba fac ca ne duce la paste dalea buneeee
Va pup,pe maine
DANA 35+ cu mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
philip spune:
laura, dani, sa aveti pofta.
cristina, tare trist ce s-a intamplat cu prietena ta. Dumnezeu s-o ierte!
philip
37weeksbabyboy
mommyandreea
cris_82 spune:
miruta.........eu am luat patut de panza si tot asa o sa procedez..tentativa aia de salteluta cu care l-am cumparat zic ca e tocmai buna,mai ales ca bebelul e micut si trebuie sa nu stea pe moale.Cand o mai creste o sa cobor la nivelul de jos si o sa iau o salteluta din aceea care am vazut la Real cu husa de protectie ca mi s-au parut ok.Pana atunci sunt suficiente dotarile patutului
37+MIRUNA-ALEXANDRA
AMR 1 SAPTAMANA
blue77 spune:
Mirutanoiam luat patut de panza cand plecam cu Marc, tot ce pot sa ti spun e ca salteaua lui mi s a parut tare inconfortabila, tare si subtire...noi am mai luat una sa punem pe deasupra>.
Vezi si tu....
NOI
Cristina 37 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 7 zile
cris_82 spune:
dani3ella............distractie placuta in seara asta si sa ai pofta
Sa va spun ce am patit mai devreme...stateam si eu ca tot omul la pc..si ce credeti...cel mai nou tatar(sutien) pe care l-am cumparat(marime mare)a pocnit pe mine
37+MIRUNA-ALEXANDRA
AMR 1 SAPTAMANA