Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(83)
Raspunsuri - Pagina 6
Ela2001 spune:
Liana30 felicitari pt bebe! Sa creasca sanatos si sa fie mancacios.
Daniella deci iau veniturile brute pe ultimele 6 luni, le adun, impart la numarul de zile lucratoare din cele 6 luni, aflu suma pe zi si apoi inmultesc cu nr. de zile de prenatal? Aaaa si bineinteles la sfarsit calculez 85% din ce rezulta. Ufff cata mai explicatia...
Lauraa ai putea sa-ti faci suvite, ca sa nu fie asa de toxic pt bebe.
clodyac spune:
liana30 felicitari sa iti traiasca bebelina sa va bucurati de ea
maria te invita cu mare drag e si preferata mea
fetele nu mai pot sta ca tare as mai scrie dar nu mai pot razvan are meci de box cu toate organele mele de mi-au dat lacrimile va citesc maine dimineata
36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
laurraa spune:
andreea, f frumos carutul si burtica ta e mumoasa foc;
dani3lla, foarte mumoase lucrusoarele, abia astept sa il vad si pe bebe Denis (sper ca nu trebuie sa-ti dau vreun miel, Denis stiu eu ca e galagiosul tau)
38 + minune de Maya Teodora
AMR 3 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Ei, nu gresii; asa e
38 + minune de Maya Teodora
AMR 3 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
blue77 spune:
Lianafelicitari si numai bine, multa fericire la bebelina
Mariafrumos patutul, o sa fie splendid cu bb in el
Imi place culoarea ta, a iesit super ca la coafor si iti sta bine
Lauraainteresanta intrebarea ta cu blondele, eu sa stii ca m am vopsit cu l'oreal fara amoniac si apoi am trecut pe amoniac ca radacinile nu se colorau de loc...acum ma gandesc cu tot ce se intampla in corpul meu poate influenteaza si vopsitul ca nu sunt multumita parca nici de culoarea asta...
Baby firsttragica povestea ta, din pacate ma uit in jur si vad din ce in ce mai multe cazuri de femei ce nu pot avea copii...insa solutia asta e prea radicala, pacat..
Azi am vazut anestezistul , mi au luat sange pt cogulare si gata..maine merg iar la clinica la moasa sa vedem daca nu sunt semne ca Yoan sa vina mai devreme...azi pe drum simteam ca se duce in jos
Durerile , ma scuzati, dintre picioare de oase devin insuportabile noaptea sau cand ma scol din pat...
NOI
Cristina 37 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)
AMR 7 zile
cris_82 spune:
andreea............de iesit tot trebuie sa iasa ..oauuuu ce de hainute frumoase..si caruciorul e mortal,iar "verisorica" ta e o scumpete
miruta.............din pacate ..dasper sa nu auda tot spitalul tignalul meu ,ca am inteles ca inducerile astea sunt dureroase
yioanna...........ms
clody..............ms..daca arunci si la c--ta o bucatica de placintica iti dau la schimb oraz cu lapte si scortisoara si vanilie
maria bunica.......ms....normal ca o sa va fac cunostinta cu pitica measi dupa ce voi naste,pana ajung eu acasa cu ea o sa puna sora-mea poze cu maimutica mica.Super culoareate prinde bine
dani3ella.........ms..data tot esti dispusa sa dai la legatura..vreau si eu o ladita intreaga..poate ma lipesc de o reducere.Eu nu prea am luat body-uri ca sa nu ma chinui sa-mi imbrac mogaldeata..m-am axat pe pantalonasi si bluzite cu cat mai multi nasturei si din acelea gen kimono
ramonaiani...........ahaaaao fi zis dr. mea atuncea cum se numeste..dar cine vrei sa tina minte..eu?pe o ureche mi-a intrat si in secunda doi pe cealalta mi-a iesit.Stii ce ma gandeam..sa le propun atunci cand oi naste sa imi goleasca doua tuburi in "canal"din lubrefiantul ala miraculos ca sa alunece usor
laurraa.............eu de cand sunt gravida parca mi se prinde mai bine blondul decat inainte cand trebuia mai intai sa ma decolorez,sa-l dau cu tone de balsam si abea apoi sa il vopsesc.Acum doar imi arunc vopseaua in cap si gata treba..imi iese o culoare de sta motanul in mustati nu in coada.O sa vrem sa vedem si noi patutul
ela................parca este 85% din salariul brut sper sa nu gresesc
Kiralina..........ms...si eu vreau sa nasc usor,ca sunt o panicoasade nu ma intrece nimeni
37+MIRUNA-ALEXANDRA
multi la burtici si mai multila bebici
AMR 1 SAPTAMANA
cris_82 spune:
felicitari Liana..refacere rapidasi mult lapticsa iti traiasaca sanatoasa printesa,papacioasa si necolicoasa
37+MIRUNA-ALEXANDRA
AMR 1 SAPTAMANA
yioanna_s spune:
baby_f:ma bucur ca e mai bn degetelul!ai laptic,papa bn bbina?va doresc mmm sanatate si sa creasca mare si frumoasa.Refuz sa-mi imaginez ce a trecut prin mintea prietenei tale,m-am socat sa aud asa ceva,si s-a sinucis?sau?Doamne ferestene pe toate, de toate relele si vb ta sa-i multumim la D-zeu ca am ajuns pana aici ...
Yioanna 35+ Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 5 saptamani pana
Bebe Beca spune:
Va pup, fetelor, nu stau mult ca am o bebelina urlatoare. Se pare ca e ocupatia ei favorita. sa planga. Azi a plans toasta ziulica, mai putin cand a fost la san.
Maria, ai o culoare foarte frumoasa, indrazneata si iti vine bine.
Liana, felicitari mamico! Ai reusit! sa aveti o bebelina sanatoasa si sa va intoarceti acasa cu bine. Va pupam!
Rebeca va primi o multime de jucarii, dvd-uri, nici nu mai tin minte exact, ca i le-am luat in timp si le-am pus la pastrare.
I-am comandat un tort in forma de caleasca, din ciocolata si frisca.
Pup fetele!
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
dani3ella.......ce frumoase suntsa le poarte sanatos piticul
37+MIRUNA-ALEXANDRA
AMR 1 SAPTAMANA