Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

carmina, eu iau galactogil acum cand simt ca e nevoie si uneori iau 2 linguri, alteori numai 1. Este foarte scump, asa este. Mi-am mai cumparat un ceai de la fares, vreo 3 sau 4 lei a costat, pt stimularea lactatiei, inca nu l-am incercat.
In privinta copiilor... mie mi-a fost mai greu in primele zile, pentru ca simteam nevoia sa stau numai cu bebelusa, sa o cunosc, sa o simt... si Rebeca simtea nevoia sa stea cu mine, normal. Si aveam tendinta de a o da la o parte. Bine ca a trecut! Mie personal mi s-a parut mai simplu la Rebeca, decat la Sara. Pentru ca atunci nu stiam absolut nimic, nu aveam termene de comparatie, am luat totul cum a venit. Acum ma tot gandesc... oare de ce face nu stiu ce, ca Rebeca nu facea, oare e bine? Si tot asa.... In plus, acum mi se pare Rebecutza extraordinar de mare, de unde cu cateva zile inainte de nastere ma uitam la ea si ii admiram piciorusele mici, manutele mici, etc... Eh, acum totul e foarte mare.

Picky, imi pare rau ca sufera micutza. Incearca infacol, ar trebui sa gasiti pe acolo... am auzit ca este excelent!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

Alynta, nastere usoara!!!!!!!!! pupici

Anamaria, ei na ce surpriza placuta ne facusei tu; FELICITARI mamico si sa fiti sanatosi toti trei

cris, si eu tot 9 luni; daca gasesti tu un curs pe acolo, ma mut la Constanta o perioada sa mergem impreuna si asa sunt innebunita dupa mare

Serialbastre, inca nu scoatem nimic, mai ales ca astazi ma fac frumoasa; eu cand merg la salon si un simplu pensat ma face sa ma simt altfel.....

38 + minune de Maya Teodora
AMR 3 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Mai intai de toate...

Alynta

Oanaalex

Nasteri usoare si bebelusi sanatosi!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

laurraa.......sper ca nu ai uitat ca si dupa ce vin bebeii nostri tot o sa tinem "regim" o perioada...dar si cand om incepe sa recuperam..

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

cris si eu in clubul vostru

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clody.........noi te primim cu bratele deschise

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

aoleu, fetelor, cat se tine regim dupa?

35+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Philip..m-am gandit si eu ca ar putea fi sciatica,dar oare se poate trata?Sa merg oare la medic?
Relusha..multumesc!Tu intri mereu scurt si nu ne povestesti nimic despre tine si bebe!!
Clodyac..o zi frumoasa si tie!!si multumesc pt cafea!!
Serialbastre,m-ai emotionat de la prima ora!!
Clodyac..nu ma pot opri din la faza cu merele si corcodusele
Dani3lla..nu e mult spus "dezamagita",ca pe acolo ma invarteam,insa acum m-am obisnuit super bine cu ideea si nu as schimba cu nimic sexul bebelusului,ma rog la D-zeu doar sa fie sanatos,ca noi il asteptam foarte nerabdatori..ne uitam mereu pe pozele de la eco si zicem ca va fi cel mai frumos baiat din lume!!Cred ca si la tine e la fel acum!
Aqua..felicitari pt vestile bune si bebe sanatos!!
Moldoveanca..multumim pt vesti!
Nicuratze..multumesc,esti foarte draguta!O rugam pe bebelina sa nu se grabeasca si sa mai stea macar 2 sapt la caldurica,sper din tot sufletul sa fie bine si cu tensiunea!!
Picky..multumesc!printesa colicoasa si sa treaca repede!!
Strunfita..multumesc!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

ceau, fetele1
cu regimul dupa, cartile zic 42 de zile, dar medicul meu dupa sebi pe la vreo luna m-a intrebat ca de ce n-am incercat inca?
eu cred depinde de fiecare si oricum mult mai repede la cele cu cezariana sau fara epiziotomie...

Roxi, 37 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

kiralina eu stiu ca inainte de testul de secretie sau cultura de col nu trebuie sa faci huta huta si nici spalaturi interne
picky multi pt printesuca sa nu mai doara brtica
strunfita e normal sa fie mai mult.Nici eu nu stiu sigur care dintre dari nu le mai platesti dar ,in mod obisnuit ti se opresc aproximativ 30% din sal brut (contrib somaj 0.5%,contrib de sanatate 5.5%,CAS 10.5% si ce ramane se impoziteaza cu 16% de catre stat).Nu sunt sigura dar cred ca nu se mai opreste impozitul de catre stat
strunfita si eu sunt la fel de curioasa sa vad ce mocuta are BB.Tu macar esti norocoasa ce ai experienta.Stai linistita ca sunt sigura ca o sa stii sa-ti imparti dragostea in mod egal fata de amandoi
cris pe mine ma avantajeaza postul pt ca am o lipsa de chef...sau frica.Ultima data cand m-a intrebat sotul de "sanatate" i-am spus "daca sta BB cu gurita deschisa?"...si-a facut cruce si m-a lasat in pace.Am noroc cu asa sot "rezistent" si spun asa pt ca nici nu au disparut bani din casa sa ma bage la vreo idee cu traseiste.Faza e ca dupa ce nastem 6 saptamani nu o sa avem voie si ma gandesc ca atunci o sa-mi vina cheful ala periculos...ce ma fac
maria intr-adevar nici eu nu as face nici o schimbare dar te rog sa rectifici...poate "cel mai frumos din Spania" ca din lume va fi al meu...glumesc stii nu

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput