Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

stiti ce am mai citit prin diferite articole legat de huta-huta dupa nastere?ca depinde de la o femeie la alta...unele ii dau "bataie" cu toata increderea dupa o luna si juma si altele sunt mai timorate si trec luni bune pana se apuca
Eu la cat de mult visez clipa..cred ca ma incadrez in prima grupa

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

stiti ce am mai citit prin diferite articole legat de huta-huta dupa nastere?ca depinde de la o femeie la alta...unele ii dau "bataie" cu toata increderea dupa o luna si juma si altele sunt mai timorate si trec luni bune pana se apuca
Eu la cat de mult visez clipa..cred ca ma incadrez in prima grupa

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Ma gandesc la cele din a doua grupa...or mai avea cu cine dupa lunile alea bune...cred ca al meu s-ar duce mancand pamantul...acu pe bune cat sa mai reziste si ei "mititeii"

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dani3lla..stiu de gluma stai linistita..Ai fost tare la faza cu "traseistele"..si sotul meu rezista eroic,au mai fost incercari esuate din lipsa mea de chef,iar acum nu se mai pune problema,ca abia ma misc pt mine..si nici el nu vrea,ca ma vede ca abia ma tarai..

Iar in legatura cu huta-huta dupa nastere..fiecare va simti cand este ok in functie de organism..oricum sper sa nu persiste lipsa de chef acumulata cu oboseala..ca atunci e cam naspa!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Chiar asa, dc ii mai tinem mult pe uscat o sa isi cam ia campii barbatii nostri. Tre' sa fim cu ochii pe ei.

35+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ma inscriu si eu pe lista celor care tin post, dar spre rusinea mea nu mai stiu exact de cand. La inceputul sarcinii, din vina mea, ca din momentul in care vedeam patul, adormeam. Apoi a devenit sotul vinovat, ca are el o spaima sa nu-i faca rau lui bebe; la inceput m-am cam suparat, ca incepusem sa ma vad urata si grasa, dar el stie sa ma faca sa ma simt in continuare frumoasa si iubita, dar fara huta-huta.
Acum sa vedem dupa, o avea el chef si mi-o trece mie ?!!! Speram sa nu.
Desi nu cred ca ne vom grabi, nu de alta dar noua experienta din viata noastra va aduce modificari serioase, nu gluma, si va dura un pic pana ne vom putea iar gandi la noi.

Andreea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla
[brcris pe mine ma avantajeaza postul pt ca am o lipsa de chef...sau frica.Ultima data cand m-a intrebat sotul de "sanatate" i-am spus "daca sta BB cu gurita deschisa?"...si-a facut cruce si m-a lasat in pace.

38 + minune de Maya Teodora
AMR 3 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Acum jumatate de ora Alynta avea contractii la 2 minute si o astepta pe dr sa vada ce zice;

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Fetelor eu simt cateodata ca ma taie spatele asa ca niste cutite, dar fara sa fie insotit de dureri de burtica sau intarirea burtii; sunt contractii? Ma ia, ma lasa pt 5 min cam asa; am vreo 3 zile de cand simt asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Alynta

Oanaalex

Mirela 35+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Fetita Lianei se numeste Anne Marie Catalina

Mergi la inceput