Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Am uitat sa zic de control,am facut si noi recoltare din col (dr nici nu ma anuntase,si toata dimineata ma "urmarise" sotul,noroc ca n-am cedat ).
Si mi-a zis ca bebe e coborat,colul scurtat,si ca sunt cam umflata...si mi-a luat tensiunea si era mai mare. Asa ca mi-a dat intalnire si sapt viitoare.

Va pup, o zi buna
( acum musai sa ma duc sa iau lapte,ca mi-ati facut pofta de orez cu lapte )

elena, s.35 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

nicuratze nu ai voie sa huta-huta inainte de recolatarea culturii? bine de stiut!

pe mine doctorul m-a tot tinut in post negru de prin sapt 26, dar acum dc mi-a dat liber la miscare banuiesc ca pot iesi si din post. Nu am intrebat direct, dar dc am voie sa inot, banuiesc ca am voie si altceva... hihi.

35+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

ALYNTA
Nastere usoara!

Andreea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Felicitari, Anamariacs! Bun venit lui Matei!
Alynta, nastere usoara!!!!!!! Asteptam vesti!
Kiralina, daca faceti huta hita, sa nu uitati de prezervativ. Nu stiu ce din sperma poate provoca contractii.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata burticute si mamicute,

Incerc sa tin si eu pasul cu voi dar vad ca nu reusesc...
De 2 zile bebelina mea are colici si ma doare sufletul cum vad ca sufera ..Am fost la farmacie si am luat picaturi ptr colici, dar cateodata isi face efectul , cateodata nu...Acum doar ce am pus-o in patut sa vedem daca reuseste sa adoarma, ca e treaza de la 7, a supt aproape 2 ore si tot nu am reusit sa o adorm....Acum vad ca incepe sa planga...colici!!!
A incetat ptr moment....

Multumesc mult ptr cuvintele frumoase despre bebe...asa este, are parul lung si mult...si culmea ca nu am avut acid sau sa ma arda stomacul, cum se zice......oricum seamana cu mine, ca si eu aveam parul la fel cand m-am nascut

Liana30, Anamariacs felicitari ptr bebei , sa creasca mari, sanatosi si voua refacere rapida mamicilor si mult papa ptr comorile voastre

Happymum iti multumesc din suflet si iti doresc ca sentimentul acela pe care l-am simtit eu atunci cand mi-am vazut printesa sa il simti si tu cat mai repede...Ai sa vezi ca DD o sa iti faca anul acesta cel mai frumos cadou...doar rabdare si credinta
Maria am vazut pozici cu noul tau look..super si iti sta si bine..Patutul e mumos foc, sa il poarte bebele sanatos si sa doarma bine in el

Revin ca iar plange mititica ...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Alyntha

Carmina 38+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Waw, n-am apucat sa intru ieri, si am avut o gramada de recuperat in dimineata asta.

Liana, felicitari si ma bucur ca Dumnezeuu te-a ajutat sa ai fetita minunata pe care ti-ai dorit-o.

AnaMaria, felicitari mamicuto! Matei are deja o saptamana! La multi ani Ma bucur ca sunteti toti bine, si un 10 cu felicitari pentru tatic

Maria, iti vine foarte bine culoarea. Si patutul e super, mie imi plac mai mult acestea de lemn/pal, decat cele de panza.
La noi va monta Adrian patutul cat vom fi in maternitate, asa am facut si la Bogdan si s-a descurcat ok.

Ela, o sa incerc sa ma interesez cum e cu calculul la prenatal, ideea e ca sigur se iau 85% din media salariilor brute pe ultimele 6 luni, doar ca eu mai stiu ca sigur nu platesti toate darile la stat, pentru ca e un fel de concediu medical. Oricum, sigur ar trebui sa iei mai mult decat in mod normal.

Ioana, tu parca iei Galactogil, nu? Si cum il iei, cum scrie pe cutie? Ca in ritmul asta se duce o cutie pe saptamana, si sincer 240 RON pe luna mi se pare cam mult
Am inceput si eu sa iau, ca mai am 6 zile pana la cezariana, poate, poate, o sa reusesc sa imi vina lactatia mai repede.

Pup toata gasca

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

hai alynta

nastere usoara

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

M-au apucat niste emotii de vreo 2 zile de numa'
Ma tot gandesc cum o sa arate fiica-mea, cum o sa o percep in comparatie cu Bogdan ... of, of, foarte ciudat ... ma gandesc ca pe Bogdan il iubesc asa de mult, oare cum o sa ma manifest fata de Andreea?
Ioana, la tine cum e?

Blue, sa-nteleg ca nastem in aceeasi zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dani3ella..............mai bine nici nu puteai sa spui..exact la fel patesc si eu cu transpiratl si "aruncatul pe spate"ca sa ma spal sub ele..cat despre sot,nu am cuvinte..la el nu exista nici macar poza de buletin..ci numai zona cu pricina

aqua80.................felicitari pentru vestile bune de la eco

Kiralina...............asta numesti tu post negru..din saptamana 26?..vai mama,dar eu de care post am tinut atunci,ca de aproape 9 luni nici nu mai stiu cum si ce am de facut cand o sa am in sfarsit unda verde.Cred ca o sa trebuiasca sa ma inscriu la niste cursuri ca sa imi aduc aminte

picky toto.............multumim pentru vestile pe care ni le dai si multila fetita ca sa treaca colicii mai repede

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput