Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(83)
Raspunsuri - Pagina 13
clodyac spune:
serialbastre asa este sa vedem cand ne vor lasa bebe sa intram ne dam si noi dupa programul lor ne descurcam noi
nu stiu asa ce m-am obisnuit cu voi exact cum spui tu parca ne stim de o viata mai ales ca e asa bine cand iti mai spui off-ul![]()
cris sper sa faca treaba "merele" ca de nu pun batul pe ele sa dea lapte la bebic stii si eu mi-as dori sa fie mari dar asta e sunt bune
nemultumitului i se ia darul poate nu se transforma in corcoduse daca ma tot plang atata![]()
![]()
36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Deea_24 spune:
Felicitari Liana!! Iti doresc tot ce e mai bun si tie si lui bebe. Sa fiti sanatosi! 
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
dani3lla spune:
cris pai acum inseamna ca te ppti lua in piept cu Nicoleta Luciu
Si eu sunt foarte mandra de dotarile pe care le am acum,sin punctul asta de vedere,pt ca nu am avut niciodata...ii spun sotului "fa-mi o poza la burtica"....si el imi face de buletin...Niciodata in viata mea nu m-am gandit cum o fi sa tranpiri pe sub tate sau sa le ridici sa te poti spala(pt ca nu am avut niciodata)
andreea 1608 pe ala cu msg l-am luat din piata de la mine din cartier.
ela daca ai avut concediu medical se ia in seama brutul mai mic.De altfel orice retinere din salariu conteaza.
Nu ma bati la cap sa stii
maria pai sa stii ca in ceea ce priveste cumparaturile am cam luat-o razna...nu mai pot sa ies nicaieri fara sa cumpar ceva pt BB..am innebunit de tot.Normal ca avem paturici la fel pt ca si eu si mama ta am luat ce e mai frumos pe piata
.Apropo stii ca noi doua am fost oarecum dezamagite (e mult spus dar la ora asta nu gasesc sinonim) cand am aflat ca avem baietel...cum te simti acum?I-ai mai schimba sexul bebelului daca ai putea?
anamariacs tu lipsesti ,lipsesti si pe urma vii numai cu vesti bune.Bravo colega,felicitari pt bebel sanatos ,sa va traiasca si sa va bucure viata.Asteptam pozici
oanaalex un
sa treaca raceala, bafta la dr si te asteptam cu vesti bune
philip stai linistita ca biroul nu se muta nicaieri,eu daca as putea as sta in crestere copil pana ar face fimiu 18 ani![]()
relusha 
clody sar'na 
cris asa ma gandeam si eu inainte sa raman insarcinata.Vroiam sa dau cu cutaden sa se usuce sa cada si eram la fel de invidioasa pe cumnata care e f doatata.Acum le suport doart in ideea ca o sa-l hraneasca pe bebe ca altfel....
DANA
35+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
aqua80 spune:
buna dimineata fetelor.felicitari proaspetelor mamicisi sanatate multa bebelusilor.ieri am fost si eu lacontrol:am 34 de saptm si 5 zile,bebe Alexandru are 2560 gr,BCF 146 batai /minut,iar dupa masurarea femurului e mai mare cu 6 zile.
mi s-a recoltat sange pt depistarea anticorpilor rh si cultura de col.urmatorul control e pe 27 mai cand se stabileste si data pt cezariana.
asteptand sa-mi vina randul la ecoam vazuto proaspata mamica care se externa impreuna cu puiul ei....nici nu va dati seama cat de tare m-am emotionat.
+34
Alexandru
moldoveanca spune:
Salutare intru si eu aici la voi sa va dau vesti de Alynta.A fost internata dimineata si deja i s-a dat pastilutza pt inducere.Va tin la curent,cand apare Matei pe lume.
mami fericita de Vladut Dominic
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Salutare intru si eu aici la voi sa va dau vesti de Alynta.A fost internata dimineata si deja i s-a dat pastilutza pt inducere.Va tin la curent,cand apare Matei pe lume. ![]() mami fericita de Vladut Dominic |
Multumim,multumim sa ne tii la curent.Noi ii tinem pumnii stransi sa fie bine

DANA
35+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
clodyac spune:
alynta scoatem agitatele 

HAI ALYNTA !!!!!
36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
nicuratze spune:
LIANA,felicitari!! Sa-ti traiasca bebelusa,sa fie sanatoasa!
ANAMARIA,felicitari pentru bebelus,ce surpriza!
ELA,pai am facut cererea la intrarea in prenatal,deci am luat mai multi bani pt ca s-au adunat cei 85% din brut si cei 15% diferenta.
MARIA,mie mi se pare superb patutul; felicitari pentru noul look,esti frumoasa.
ANDREEA1608,felicitari pentru vestile de la eco! Este super caruciorul,m-am speriat cand am vazut bebelusa,nu am fost atenta la mesaj,am crezut ca e a ta.
CRISTINA,imi pare rau pentru prietena ta,ce o fi fost in sufletul ei..
ALYNTA,tinem pumnii azi!

elena,
s.35 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
Relusha spune:
| citat din mesajul lui aqua80 buna dimineata fetelor.felicitari proaspetelor mamicisi sanatate multa bebelusilor.ieri am fost si eu lacontrol:am 34 de saptm si 5 zile,bebe Alexandru are 2560 gr,BCF 146 batai /minut,iar dupa masurarea femurului e mai mare cu 6 zile. mi s-a recoltat sange pt depistarea anticorpilor rh si cultura de col.urmatorul control e pe 27 mai cand se stabileste si data pt cezariana. asteptand sa-mi vina randul la ecoam vazuto proaspata mamica care se externa impreuna cu puiul ei....nici nu va dati seama cat de tare m-am emotionat. +34 Alexandruaqua80 |
Felicitari pentru vestile bune de la eco

Nu mai este mult si o sa fii si tu mamica

36+ 
AMR 4
Relusha spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Salutare intru si eu aici la voi sa va dau vesti de Alynta.A fost internata dimineata si deja i s-a dat pastilutza pt inducere.Va tin la curent,cand apare Matei pe lume. ![]() mami fericita de Vladut Dominic |

Alynta 

Nastere usoara!!!!
36+ 
AMR 4