Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)
Raspunsuri - Pagina 9
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Buna, as fi venit si eu la intalnire, dar m-a prins si pe mine raceala-sau ce o fii, adica imi curge nara dreapta, ma ustura gatul si ma doare amigdala din dreapta , cealalta jumatate e ok...nici nu stiu ce sa iau, medicul de familie nu il prea gasesc, iar ginecologul vrea sa il sun doar daca e vreo urgenta . Asa ca sper sa nu se agraveze![]() Am si eu o intrebare: in ce conditii se scurteaza programul de lucru cu 1/4? Ginecologul meu, lucrand la Medicover am inteles ca nu iti da recomandare pt asa ceva, asa ca o sa imi caut un ginecolog care sa fie mai deschis. Selen, felicitari pt eco! ![]() Monica, multa bafta si astept detalii! ![]() Credeti ca daca as vrea sa imi schimb dr, se mai poate? Si apropos de abonatele Medicover...si eu sunt, dar in afara de analize gratuite, medicii nu sunt de invidiat...parerea mea. Tinand cont ca mi-am facut programare la Iosup, credeti ca mai e cazul sa fac si la Medicover o eco morfofetala? Sau macar stiti vreun ecografist bun-eu n-am auzit decat de rau de Calomfirescu, Steriu si Diana Gheorghiu. 18+ ; tati vrea baietel |
Eu una prefer sa ma opresc la Iosup si la ecografiile obisnuite de mi le face dr. mea de la Bucur.
Medicoverul nu e bun pe ecografii. In plus fata de ce mi-a facut mie Calomfirescu lui peste, o colega de la munca tocmai a nascut in alt oras un copil acum 10 zile. Toata sarcina i-au urmarit-o la Medicover victoriei si la final diferentele au fost uriase. Adica pe 27 aprilie la Medicover copilu avea 2700 g iar 3 zile mai tarziu la un eco performant in alt oras avea vreo 3800 si 2-3 zile mai tarziu s-a nascut si avea 4000 g. Plus lungime...iar diferente care nu se pot justifica. Plus altele. Mie mi-a zis colega dupa ce a nascut ca sa fac ecografiile la dr. si aparate ok, caci daca era dupa Medicover....vai mama ei cum nastea natural copil de 56 cm si 4 kg. ..aaaa si data nasterii i-au gresit-o rau de tot....i-au zis ca naste cu 2 sapt inainte si copilu saracu de fapt s-a nascut normal la fix 40 sapt si o zi....
Deci....eu zic sa-ti vezi de treaba ta. Si eu folosesc Medicoverul doar pt analize...desi nici macar astea nu sunt toate gratuite.
Mie imi plateste firma abonamentul. eu una nu l-as plati la Medicover, poate altundeva.
Dana
21+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
iuliapapusa spune:
| citat din mesajul lui anaconda2 Maine dimineata la 8 ma internez ptr cerclaj ! ![]() 19 + ![]() www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze |
Iti doresc din suflet sa fii bine si tu si bebitul tau.Si mie imi este tare frica la eco de maine, pt ca la controlul trecut si eu aveam colul deschis.Ma rog sa se fi inchis.Imca o data bafta.

+20
iuliapapusa spune:
| citat din mesajul lui x_ggg Off...azi implinesc 18 saptamani...si eu tot nu simt pe bebe!!! Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 17+ cu - Rares Alexandru |
Nu te dezamagii, sunt f multe persoane care il simt mai tarziu dar sunt mai intensi apoi decat la noi care ii simtim mai devrema.De, tre sa recupereze

+20
felicic76 spune:
raluk:
nici in cele maifrumoase visuri nu speram sa nasc natural in 2 ore jumate la 32 ani
Am fost norocoasa si asta va doresc si voua, tuturor!
Am fost si eu la Herghelegiu, la eco morfo de trim II, toata sarcina am mers la Iosup
, la Herghe am fost doar sa-l verific pe primul
eram paranoia rauuuu
.
Face eco urat: mi-a impins burta cu pumnul, din dreapta, ca sa-l prinda pe Vladut la colt,in stanga, sa-l poata masura, asa ceva nu mi-a mai facut nici un alt medic ecografist, trantea cu pumnul in tastatura, de nervi probabil, ca nu-i putea prinde fatza, a incercat de trei ori si tot nu l-a prins ca avea manutele peste fata, ce mai, urat rau pentru gustul meu
La final, cand am vazut ca tot ce scria pe ecografie era ok, am uitat complet
, imi venea sa-i pup talpile![]()
Probabil la Bebe 2 ma inarmez cu rabdare si nervi si mai merg la el, nu prea am auzit sa se insele la ecografii, dar numai la eco morfo de trim II si sa nu va asteptati la empatie sau mangaiat pe cap de la el
.
toate!
edit: anaconda:
las ca-ti face Dr.T un cerclaj de o sa intri in sapt 42
glumesc, da?
tinem pumnii! (am auzit ca are o metoda patentata de cerclaj, cu fir dublu, nush cum, ceva super safe !)
Danuta1979 spune:
Monica, milioane de felicitari!!!!!
fetelor, ma bag la somn ca inca nu mi-am revenit complet plus ca maine an de donat sange...apoi eco la Iosup...apoi altele plus apoi munca...sa recuperez cele 8 ore. Vai mama mea maine!
Somn usor!
Dana
21+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
IRINA.C spune:
Nu ma pot abtine!Scuze ca dau buzna!MONICA FELICITARI!Bravo pt bb sanatos, bravo pt moral,bravo pt hainute!!!
Te admir!Toate avem de invatat de la fata asta minunata!
Va pup si va doresc copii sanatosi!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
diana_n spune:
Danangie bine ai revenit
Roxxy ma bucur ca totul e mult mai bine acum, dar nu renunta la planul pe care l-ai facut. Lasa pe oricine sa te ajute, nu-i momentul sa fii mama eroina ![]()
Monica bravo pentru atitudine !
Madalina84 felicitari pentru fetita
Diana
23 saptamani si Peter (3 oct 2005)
biaz29 spune:
Buna dimineata! Sa fiu eu astazi prima la apel?
Parca m-am mai intremat si mai vad si eu lumea cu doi ochi. Multumesc tuturor fetelor care s-au interesat de mine. Am ramas cu o mica durere la masele si cu o tuse de seara cam suparatoare, dar sper sa le dobor si pe astea.
Va doresc tuturor o zi frumoasa, in care sa adunati bucurii si sa scapati de necazuri!
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
21+
biaz29 spune:
Am scris un mesaj lung cu raspunsuri la toate fetele si l-am pierdut. 

Varianta prescurtata:
Mimika, de acord cu fetele la ceea ce ti-au raspuns, cu doua precizari:
-Eu n-am cumparat camasi speciale. Am folosit dintr-alea normale, deschise in fata.
-Tetinele din latex sunt mai moi si copilul se obisnuieste mai usor cu ele iar cele de silicon sunt mai tari si copilul nu se obisnuieste asa usor. Depinde ce urmaresti. De exemplu, eu ii dadeam fiului meu formula in primele luni (cand nu-l puteam alapta la vreo situatie speciala) cu tetina de silicon, ca sa nu i se para usor si sa-mi respinga sanul. In schimb i-am cumparat suzeta din latex pentru prima data, tocmai ca sa o accepte mai usor.
Miha,
ma bucur ca apari mai des pe forum. Iti simteam lipsa. Evident, fiul meu e in plina forma la joaca toata ziua. Numai eu am picat asa rau.
Fetele care sunteti bolnave, imi pare tare rau ca ati intrat si voi pe fagasul asta. Din ce am mai experimentat in perioada asta, puteti face inhalatie cu apa cu sare si alte plante, ulteiuri de menta, eucalipt si levantica. Ceaiul de salcie pare sa aiba un efect bun. Pentru durerea de gat, un prosop cu apa rece infasurat in jurul gatului, peste el o punga sau ceva care sa-l izoleze si deasupra un fular. Daca puteti, dormiti asa toata noaptea. De asemenea, medicul ginecolog mi-a zis ca am voie de cateva tablete de Strepsils cu miere si lamaie (nu alt tip ca celelalte au si anestezice si alte substante). Eferalganul efervescent pare mai eficient decat paracetamolul clasic.
Monica, felicitari pentru grasan!
Sunt sigura ca va fi un flacau pe cinste. Daca veti creste tot asa, o sa nasti inaintea mea. Ce DPN ti-a zis acum?
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+
ALINA_MOCANU spune:
buna fetelor, eu am 18 saptamani acum, dpn 14 octombrie,iar luni m-a apucat o durere cumplita de masea,cea de minte ...se pare.mi-am sunat medicul ginecolog si acesta mi-a spus sa merg la dentist ca in afara de film poate sa imi faca orice.ei, am fost mi-a facut o anestezie foarte slaba si mi-a facut un canal de drenare la masea.a zis sa merg vineri sa mi-o scoata dar imi este cam frica ...ati mai trecut prin asa ceva careva?
daca da va rog sa imi ziceti si mie...
multumesc