Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)
Raspunsuri - Pagina 8
felicic76 spune:
ma scuzati pentru intruziune, burtici, eu sunt o norocoasa de sept-oct 2008 si o vanez pe Monica![]()
Sarcini usoare va doresc tuturor, copii sanatosi si o nastere mai usoara decat a mea.
multe 

!
Roxxy80 spune:
Si a mea piculina e cam grasuta. La 22 de saptamani si o zi are 490 de grame
.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 22+
mimika spune:
Moni, sa traiasca grasunelul!!!!
E in plina expansiune 
cat despre linistea de la Tutu, habar n-am. Poate nu facuse programari pentru ziua de azi si intra...ce pica. Eu am vrut sa imi fac programare pe 21 si mi-a zis ca pe 20 sau pe 22. Habar n-am de ce...Eu o singura data am avut noroc sa nu fie aglomeratie, dar tot erau vreo 3-4 fete. Sau s-o fi suparat iar si nu primeste decat cu programare. Ca mereu ameninta. Avea si el dreptatea lui. Si fiecare fata care venea neprogramata avea si ea dreptatea ei
. Eu o singura data am vrut sa ma duc neprogramata si m-a pedepsit Doamne-Doamne ca era inchis de tot
22+
Alexandru Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
raluk16 spune:
Multumim de capitol nou! Cu ocazia asta am observat ca avem o sarbatorita: La multi ani, giuliella
!
Au scris cateva fete si la finalul capitolului trecut dupa ce s-a trecut la cel nou. Danuta, mi s-a parut mie sau te-a suparat ceva? Am tot recitit ultimele doua pagini si nu mi-am dat seama.
Selen, felicitari pentru fetita sanatoasa! 
Kemsy, multumesc ca ai zis de urocultura, ca asa se depisteaza streptococul (in principal ma intereseaza cel beta hemolitic), eu eram tare curioasa si nu stiam daca din sange, din gat sau vaginal. Uite ca la asta nu ma gandisem.
Vad ca vorbiti de celulele stem. Cu cat timp inainte trebuie semnat contractul? Eu sunt inca in dubii unde nasc (depinde de ce probleme ar mai putea aparea in sarcina, doctorul meu lucreaza la o clinica unde nu se pot ocupa de "complicatii"). Trebuie neaparat specificat in contract locul nasterii?
monikus, multumesc mult de gandurile bune. Succes la servici, sa fie totul bine. 
mariaanna, bine ca e sanatos/sanatoasa. Sper sa iti treca repede raceala si tie si tuturor fetelor care se confrunta cu probleme de sanatate. 
anaconda, tinem pumnii la cerclaj maine! 
Roxxy, ma bucur mult ca totul e in regula cu printesa! 
Imi pare tare rau de fetele care au colegi neintelegatori. Eu nu am intalnit pana acum asa ceva. Oriunde am fost, (si cand priveam din afara, adica alte fete erau insarcinate) cei mai rai si mai inversunati colegi si sefi se transformau in oameni de milioane fata de gravidute. E un mare pacat ce fac acei oameni...
Emy, felicitari si tie pentru fetita sanatoasa! 
mimika, multumesc ca te-ai mai gandit la noi! Imi place ca pui niste intrebari care le am si eu din cand in cand, dar le uit pana intru pe net. Cred ca am mai scris acu multe capitole ca am vazut pe national geographic cat de bine le face gemenilor daca dorm in acelasi pat, ca le place ca in lumea asta noua au ceva cunoscut din burtica.
Monica, ma bucur tare mult ca totul e in regula cu printul tau!
Ce mesaj plin de bucurie!
17+ 
madalina84 spune:
MONICA felicitari pt bebe ca e sanatos si grasunel
ROXXY ma bucur ca nu sunt probleme su placenta,sper sa fie si la min la fel
ANACONDA bafta maine la doctor
19+ se pare ca va fi
AMALIA ANDREEA
BEBELICA MADALINA
monica_dicut spune:
ROxx, pai ce sa-ti spun, am dat pe o salopeta de ex 200 de mii si pe un tricou 100. Body-uri din pacate nu mai aveau ca cica avusesera set de 3 cu 100 de mii sau asa ceva si s-au dat ca painea calda. Hainutele arata ffff bine si sunt "bunbac" 100%. Sunt hainute de baietei smecherasi asa (nu va mai spun cum aratau alea de fetite 
) EU am luat si o gecutza shmecherasa cu 600 de mii parca. Blugi tot in jur de 200. Am luat insa si o salopetica gen de IN asa care a fost 600 dar e preferata mea.
Promit sa le fac pozici intr-o zi la toate sa le vedeti. Sunt lesinata. Ideea este ca eu pana acum aveam cumparate numai body-uri, nu aveam pantalonasi, gecute etc. SI ma tot gandeam cum o sa iasa Atomix in body afara, cu cracii goi in mijlocul toamnei 

ORicum eu sunt 100% sigura ca bebe meu va fi bine si se va naste sanatos asa ca astept sa-l vad imbracat cu ele 1 an de acum in colo (ca am luat pana la 12 luni
)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
katteryna spune:
Monica felicitari pentru grasunel
Si eu am DPN 8 sept si dupa ecograful de acu 2 sapt acum as avea 23 sapt si 3 zile
Multe vesti bune am primit de la fetele care au fost ieri si azi la eco!
Anaconda, bafta maine!
Si pe mine ma intereseaza, preturile de la Prenatal.Abia astept cumparaturile!
24+ cu floricica
RAISA MARIA
Emy10 spune:
Monica felicitari pentru grasun!

Stiam de Herghelegiu ca este ciufut, toata lumea o spune, dar stiu ca e bun profesionist de aceea am si vrut sa merg la el. Merci! 
Si sa te bucuri de noile achizitii! Cred ca ma infiintez si eu acolo daca a mai ramas ceva dupa ce ai trecut tu ![]()
![]()
21+ cu 
Floricica
Clodute spune:
Multimim si eu si bebelache de aprecieri

Noapte buna si usoara.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
raluk16 spune:
feli, nu m-am putut rabda si ti-am citit povestea! Ne-ai dorit nastere mai usoara ca a ta, multumim mult, asta e de bine, ca si a ta mi s-a parut ok. Sau mi s-a parut din cauza umorului cu care povestesti?
monica, sa va bucurati de hainute! Buna afacere! Abia astept poze cu ele si acum, dar si cu grasunelu in ele! Aici in locul asta uitat de lume singurele 3-4 magazine de bebe au niste preturi... cel mai ieftin si ordinar body 30 ron... daca n-au concurenta isi permit. Magazinelul tau n-are si pe net, oare?
17+