Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza dragele mele.

Multumesc mult pentru incurajari si pentru felictari

Sper ca toate sa treceti prin extazul prin car eam trecut eu aseara.

Am uitat sa va spun si ca tratamentul meu cu Clexane se pare ca da roade, in sensul ca mi-au scazut mult fluxurile pe arterele uterine si ombilicale ceea ce este excelent.

DANUTA

MAi merge cineva azi la eco? SA scot si celelalte seturi de agitate

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Bravo, Emy, sa se faca mare fetita si sa te faca bunica

Eu scrisesem o lista cu intrebari pentru mamici cu copilasi mai mari, dar nu stiu pe ce am apasat si am inchis fereastra. Imi venea sa ma dau cu capul de monitor. Sa vedem ce imi mai amintesc.
1. bebicii dorm cu pernuta de la inceput? Pernutele se gasesc numai in set cu lenjerii sau si separat?

bb nu doarme cu pernuta. de preferat nici mai tarziu asa ca uita de ea, un scutecel impaturat pt mom cand va regurgita e destul, asta ca sa il poti spala usor. daca vrei neaparat, gasesti pernute speciale cu gaurele prin ele - cica antisufocare pe la chicco parca.

2. Aparatorile pentru patuturile de lemn sunt necesare de la inceput sau dupa ce incep bebicii sa "bantuie"?

de bantuit s-ar putea sa fii uimita ce repede incep... pe la 1 luna jumate adina atata se foia de reusea in cateva minute sa se miste vreo 40 de cm.

3. Pot sa imi iau de acum sutiene de alaptat? Bazandu-ma pe dimensiunile de acum, sigur. Mai cresc sanii cand vine lapticul? Nu spuneti ca da, va rog

sanii iti vor ramane cam la fel pana la sf sarcinii, cand vine lapticul se vor mai umfla, eu zic ca poti sa iti iei de acum dar sa fie usor mai largute. ai grija ca pe langa san in sutien mai pui si absorbantele speciale asta ca sa nu fii uda tot timpul. eu foloseam aproape 2 cutii pe saptamana de absorbante pt sani, asa ca mai bine va aprovizionati si cu de astea.

4. Am vazut ca exista pijamale sau camasi de noapte pentru alaptat, cu o fanta in dreptul sanilor. Mie mi se par interesante, mai ales pentru spital. Am dreptate sau sunt fitze?

nu sunt fitze dar poti trai si fara ele. eu mi-am luat dar nu m-am simtit asa comod. cel mai mult am folosit bluze de pijama care se desfaceau cu nasturi, la fel tricouri, bluzite.

5 . Scaunelele de masina se prind cu centura de siguranta? Noi avem sistem Isofix, dar evident, doar pentru un scaunel, cine sa se astepte la 2...

scaunele de masina se fixeaza cu centura de siguranta a masinii atunci cand nu exista sistem isofix.

6. Am vazut ca exista tetine de silicon, de cauciuc...Care e treaba? Ce stie unul sa faca si nu stie altul?

amandoua fac acelasi lucru, depinde de gustul copilului. adina nu a pus ever gura pe ceva de silicon, cum simte asa ceva cum scuipa, valabil si pt suzeta si pt tetina. mie mi se pare ca au o textura mai naturala cele de cauciuc.

Revin, stati sa ma mai gandesc.

22+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

vin si eu la intalnire.

pupici

Raluca 20+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

RAlu, super, haideti sa stabilim unde si cand?

Propunerea mea ar fi urmatoarea: sa ne vedem cumva dimineata spre pranz sa fie mai racorel si sa gasim loc la o terasa ceva. Ca daca mergem dupa 4-5 nu cred ca avem sanse prea mari. Si sa spuneti unde v-ar conveni. Din punctul meu de vedere ma gandesc ori in Cismigiu ori in Tineretului dar spuneti si voi.

Intrebare: aducem si sotii din dotare?

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Alina Mocanu avem printre noi burtici eroine care si le-au scos pe toate 4. Nu e usor dar nici imposibil. Depinde de fiecare organism cum suporta durerea.
Bafta si succese !!!!

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata!

anaconda2 multa bafta si totul sa fie bine. Ai grija d etine si menajeaza-te!

Roxxy ma bucur tare mult ca totul e bine cu bebelina ta. Ce doctori inconstienti sa dea asemenea vesti, si de fapt sa fie incompetenta lor!

unombunsa stii ca eu te inteleg perfect cu aerul conditionat. Nici eu nu il suport, de aia acasa nu mi-am luat! La servici si la noi se da drumul la aer conditionat, norocul meu ca eu stau destul de departe de el. Si chiar si asa ma lua frigul si il mai opream sau il dadeam la temp mai mare. Ei il dadeau iar la mic si tot asa...

x_gg stai linistita, ca eu l-am simtit la 21 de saptamani si cateva zile....

Emy10 bravo pt vestile bune

uve_got_mailmulta sanatate, bea ceaiuri multe cu miere si lamaie si stai in casa, la caldurica!

mimika desi eu sunt la primul copilas, am vazut la prietena mea cea mai buna batista bebelusului si da este cea care se gaseste pe net si se monteaza la aspirator. Vreau sa zic ca face minuni la bebelusii. Prietena mea se felicita in fiecare zi ca a cumparat asa ceva, desi prima data i s-a parut un pic ciudat ca se monteaza la aspirator!

Monica ma bucur ca te-ai linistit si totul e bine cu grasunelul tau! Sa fie sanatos si sa se bucure de hainute! Super preturile!

iuliapapusasi danuta bafta la eco!

Ieri am fost la medicul de familie si i-am zis ca vreau analize si sa imi ia tensiunea si a zis ca da bineinteles, de ce nu am venit mai des. Deci am invatat ca e important sa iti cer drepturile! Dar tensiunea e cam mare 13 cu 8! Oare eram obosita si de aia?

22+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna dimineata burtici frumoase, nu cred ca va mai amintiti de mine, am fost si eu aici o perioada de cateva sapt pana knd s a intamplat ceva ingrozitor in viata mea... bebicul meu nu a vrut sa fie alaturi de mine.... va doresc multa sanatate , bebei frumosi si sanatosi , si nastere usoara.

e foarte greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna dimineata burtici frumoase, nu cred ca va mai amintiti de mine, am fost si eu aici o perioada de cateva sapt pana knd s a intamplat ceva ingrozitor in viata mea... bebicul meu nu a vrut sa fie alaturi de mine.... va doresc multa sanatate , bebei frumosi si sanatosi , si nastere usoara.

e foarte greu

Imi pare foarte rau de ceea ce ti s-a intamplat. Daca simti nevoia, povesteste-ne, scrie-ne despre ceea ce simti si despre tine si noi vom incerca sa-ti fim alaturi. Nu esti singura. Mai multe din mamicile de aici au trecut prin experiente similare in anii trecuti si au ajuns din nou cu burtica. Mult curaj sa mergi mai departe!

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Alesicoo sigur ca ne aducem aminte de tine. Stiu ca e greu, dar trebuie sa treci peste asta si o sa vezi ca in curand o sa fii din nou o "burtica fericita". Multa bafta si eventual fa niste analize sa vezi daca totul e OK!

22+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Am uitat sa zic Buna dimineata frumos tuturor fetitelor cu burtici !
Clipe de bucurie si fericire traite de Monica pe care o felicitam in cor.

Allesico fara cuvinte, doar o si o imbratisare.

Vroiam sa va spun ca mi-am mai pus si eu o poza in care nu mi se prea vede burtica. In realitate este mult mai mare, ma credeti, nu-i asa ? Dar imbracata nu tine.....Oricum acei blugisori au fost imbracati pentru ultima data ca deja nu mai puteam respira in ei si aveam niste scenarii de groaza ca Bebitza stramtorat de fermoarul meu
Mi-am cumparat un panatalon de in cu snur, cu 2 numere mai mare si il pot lega acum si sub burtica si pe burtica....in fuctie de cum ma simt.

Santorini eu de cate ori merg la moasa dimineata am tensiunea 10 cu nu stiu cat. Mi-au si eu seara de seara si am 9 cu 6.....
Cred ca e buna. Tie nu ti-a spus nimic referitor la valoarea ei ?

Eu tocmai pe 27 mai merg la moasa, voi fi in 25 de saptamani si mi-am propus ca dupa acea vizita sa incep sa imi cumpar si eu un tampon special de care ziceti, un sfarc, o rochie de seara sa nasc in ea.......pentru bagajul de spital.
Ceea ce ma intristeaza putin este ca nu prea mai suport aglomeratia din magazine si ma oboseste agitatia. Voi cauta o ora mai rezonabila, poate dimineata cand intra buluc pensionarii ....iar eu sunt la munca . Nu stiu zau cum sa fac dar ma descurc eu. Sper ca la vederea atator minunatii sa rezist si eu zilnic cate o zi la shopping
Si am uitat sa va spun ca sunt si genul care trebuie sa faca comparatie intre ce a vazut acolo, la ce pret, in celalalt erau tot 2 la set sau 3 ? Dar de ce daca e acelasi produs difera pretul ? Aha..uite pe asta scrie ca nu stiu ce......mergem inapoi la primul magazin. Asa ca va imaginati ce am de tras.....
Si ma gandesc foarte serios sa merg singura ca sa nu am scandal in familie

Va pup si numai bine.

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Liliac, Mangagirl, pe unde sunteti?

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput