Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)
Raspunsuri - Pagina 11
biaz29 spune:
Am si eu o rugaminte: dintre fetele care ati facut analiza de incompatibilitate de grupa sanguina la Institutul de Hematologie, poate vreuna sa-mi povesteasca ce e de facut, cat costa, in cat timp sa dau rezultatele si cum se ajunge acolo (cu metroul, daca se poate)? Va multumesc mult de tot!
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+
santorini spune:
Lutoniana, pai dr mi-a zis ca e cam mare! Chestia e ca pana acum o aveam un pic mai mica decat normal. Ea mi-a zis sa nu mai mananc sarat, iute, fara cafea
etc. si sa o urmaresc mai des sa vedem cum evolueaza! Cat despre cumparaturi, eu intotdeauna merg singura atunci cand vreau sa imi cumpar pentru mine, tocmai pentru a pastra pacea si armonia in familie
(ca al meu uraste shopping-ul)!
22+ cu 
nazdravanul meu
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Lutoniana, pai dr mi-a zis ca e cam mare! Chestia e ca pana acum o aveam un pic mai mica decat normal. Ea mi-a zis sa nu mai mananc sarat, iute, fara cafea etc. si sa o urmaresc mai des sa vedem cum evolueaza! Cat despre cumparaturi, eu intotdeauna merg singura atunci cand vreau sa imi cumpar pentru mine, tocmai pentru a pastra pacea si armonia in familie 22+ cu ![]() nazdravanul meu |
Ai reusit sa-ti iei un tensiometru acasa? Si eu stiu ca trebuie sa o monitorizezi atent. Nu ti-a dat sa refaci unele analize? De exemplu urocultura? Eu din cauza unui corcobaur de infectie urinara am facut hipertensiune la sarcina trecuta.
22+
aleesicoo spune:

va multumesc pt cuvintele frumoase. Acum sunt ok. mi-am revenit , luna viitoare voi face cununia civila si inca nu ma gandesc la o viitoare sarcina , acum chiar ca nu ma simt pregatita. Poate la anul.
...... Sa va povestesc cum a fost pierderea..... S a intamplat in luna februarie aveam deja 13 saptamani, insa deja de 2 saptamani ma simteam foarte rau, ma durea ingrozitor burta si deja incepusem sa pierd sange, am zis initial ca sunt crampele acelea specifice si am amanat sa merg la dr. dar nu am amanat mult decat o sapt. cand am ajuns la medic a fost foarte circumspect knd mi a facut eco transvaginala, si verdictul a fost urmatorul: SARCINA OPRITA DIN EVOLUTIE. A fost infiorator , pe moment nici nu am realizat , decat in momentul in care eram pe masa ginecologica , ma pregateam pt anestezie, in sfarsit mi au fc chiuretajul , mi am revenit imediat, si cand am ajuns acs.. m am pus pe un plans.. de nimeni nu se m ai intelegea cu mine, acum in schimb imi este frik de o viitoare sarcina, las timpul sa le rezolve pe toate . Din punct de vedere psihic sunt ff bine. O sa fiu nasesc in septembrie pe nepotelul meu:x.. un baietel
monikus spune:
Neata tuturor si de la mine,
Anacaonda sper sa fie totul ok si sa nu trebuiasca sa mai treci prin alte probleme.
Roxxy ma bucur ca pana la urma totul a fost ok. Sa fiti sanatosi, si tu si bebele.
Emy, sa fie sanatoasa fetita si grasunica in continuare.
Mimika ai avut niste intrebari super tari. Multumesc celor care au raspuns la ele pt ca ma interesau si pe mine, doar ca nu le-as fi exprimat atat de clar probabil
.
Miha, iti tinem pumnii azi la eco. De-abia astept sa ma duc si eu maine sa imi vad odorul.
Monica, ma bucur ca esti atat de optimista. As vrea si eu sa nu mai pun mereu raul in fata si sa gandesc mai pozitiv. Poate ca dupa vizita de maine la eco o sa privesc si eu sarcina mai optimista.![]()
Alina Mocanu, stiu ca au mai fost fete ca si-au scos masele de minte in sarcina. Stiu ca nu le-a fost usor dar au trecut cu bine. Poate ca organismul tau va reactiona ok la asta. Oricum, le poti scoate in sarcina daca te ingrijora aspectul asta. Multa sanatate.
Vai ce multe sunteti racite
. Multa sanatate tuturor si insanatosire grabnica.
Cat despre intalnire, si eu sunt de parere ca ar fi bine sa ne vedem mai pana in pranz pt ca e mai racoare. Stiu ca sambata s-au anuntat 31 de grade. Ceea ce nu e chiar suuper bine cel putin pt mine ca nu prea sufar caldura
. Oricum, pt mine ar fi ok in Cismigiu. Astept confirmarea voastra.
Va
pe toate.
PS. Eu intru in sedinte azi
. Sper sa se termine cu bine si ziua de azi si sa mai apuc sa vb cu voi.
Monica
16+
monikus spune:
aleesicoo, nu pot decat sa te admir ca ai avut puterea sa treci peste aceasta pierdere si sa dea Dzeu ca urmatoarea sa iti aduca copilul mult visat. Toate cele bune si multa bafta pe viitor.
Monica
16+
Emy10 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Am si eu o rugaminte: dintre fetele care ati facut analiza de incompatibilitate de grupa sanguina la Institutul de Hematologie, poate vreuna sa-mi povesteasca ce e de facut, cat costa, in cat timp sa dau rezultatele si cum se ajunge acolo (cu metroul, daca se poate)? Va multumesc mult de tot! Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 22+ |
Buna dimineata!
Eu am facut aceasta analiza. Am avut o trimitere de la medicul ginecolog, m-am dus intr-o dimineata si mi-a recoltat sangele fara niciun banut (chiar am vrut sa ii dau banuti asistentei insa nu a vrut sa primeasca). Rezultatul l-am primit in vreo 2 zile, din cate imi aduc aminte se ridica vinerea!
toate fetele si multumesc pentru felicitari!
22+ cu 
Floricica
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui Emy10 Buna dimineata! Eu am facut aceasta analiza. Am avut o trimitere de la medicul ginecolog, m-am dus intr-o dimineata si mi-a recoltat sangele fara niciun banut (chiar am vrut sa ii dau banuti asistentei insa nu a vrut sa primeasca). Rezultatul l-am primit in vreo 2 zile, din cate imi aduc aminte se ridica vinerea! toate fetele si multumesc pentru felicitari! 22+ cu ![]() Floricica |
Multumesc, Emy!

22+

alex1405