Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

buna fetelor

am si eu vesti bune; am fost ieri la Iosup si totul este ok
am si eu un grasunel de 437 gr la 21 saptamani si mi-a zis ca il hranesc deja ca pentru trimestru 3 ; DPN a ramas tot 20.09.2009 iar dl dr a fost dragutz ca de obicei si nici nu m-am suparat cand mi-a zis ca 6 kg e cam mult pt "depuneri" .
mi-a reamintit ca proteinele sunt super necesare si ca o pot lasa mai moale cu fainoasele

eu sper sa nasc la elias, sunt la dna dr condulescu si sunt foarte multumita (dansa lucreaza cu tutunaru) dar apropo de tutunaru, pe mine m-a ajutat fara sa ma cunoasca; aveam si avem dificultati financiare si am vrut sa fac totusi amniocenteza iar tutunaru mi-a recoltat lichidul gratis; adica a venit la fortis la ora stabilita .... doar pt recoltare si s-a purtat super. ii multumesc si pe aceasta cale

santorini, eu am istoric de hipertensiv dar in sarcina sunt usor hipo...totusi .. cand am zile mai agitate mai creste un pic..
eu zic sa nu-ti faci probleme dar sa incerci sa o monitorizezi

pana acum eu nu am avut nici un fel de necazuri in sarcina asa ca nu prea stiu cum sa va ajut cu sfaturi ; dar sunt cu sufletul alaturi de voi

sanatate tuturor!

daciana

21+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ms mult moni. da sunt o fire fff puternica multumesc lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

bia, tu nu vrei sa te intalnesti cu noi ? Ca tare as vrea sa te cunosc

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Monikus bafta la sedinte. sa nu fie prea plictisitoare. Lasa ca maine o sa ai eco - si eu la fel - si o sa venim pline de bucurie sper, precum fetele Monica si Roxxy

Monica m-ai molipsit cu entuziasmul tau! Bravo! Nu stiam ca au asa preturi bune la Prenatal, bine, am inteles ca sunt reduceri, bine ca le-ai prins pt ca sunt calitative toate de acolo. Noi cumparam multe de la Z, nu neaparat bodyuri si din astea dar gecute, haina de iarna cu blanita, o frumusete am luat, pentru fetite mai mari ce-i drept ca Alessia, si mai nou de la Debenhams, Zara si Miniblu (pentru pantofii de la Geox, o sa vedeti, trecem si prin asta impreuna - primii pantofiori de mers )
Felicitari pentru bebele mare, sanatos si frumos care o sa o fericeasca pe mami si o sa o dragaleasca cum numai ei stiu cu o dragoste pura din care iti incarci bateriile la propriu. Mai ales cand interactioneaza pe la 10 luni un an incolo...

Roxxy ce ma bucur ca te-a linistit nenicu Iosup, bravo si tie, nici nu ma gandeam ca de la o placenta poate mai jos sau nu, sa fie direct previa care este o insertie periculoasa a placentei. Poate o fi vazut-o medicul acela mai jos si s-a gandit sa faca putina adrenalina sa spuna ca vai, e jos, e posibil sa fie sau sa devina previa! O prostie! Bebita ta e cuminte si sanatoasa si o sa se iubeasca cu fratiorul ei mare si destept.

Alesicoo, o sa vina o alta sarcina care o sa stearga cu buretele durerea, nu amintirea cat durerea, o sa vezi

Eu tot cu gatul in pioneze, ma duc maine dimineata si imi fac un exudat faringian sa vad daca nu e vreun crocobaur pe acolo care sa intretina durerea. In rest, mi-a mai trecut tusea, sunt mai bine, nasul tot imi mai curge dar nu suparator, mai ales dimineata, in fine, daca e ceva iau si antibiotic, aproape ca imi doresc. Dar sa imi spuna maine Iosup ca fetita mi-e bine, draga de ea.

Pentru fetele care nu simt pe bebe, eu sincer nici nu prea ma gandesc daca o simt sau nu, ma bucur ca o simt cand si cand dar nu am contabilizat nici la Alessia nici acum. ce-i drept nu prea am nici cand, la birou e multa treaba, acasa o am pe alessia si e foarte multa agitatie, nu prea am cand sa stau sa ma concentrez.
Altceva insa vreau sa spun: si pe alessia si pe mica surioara le-am simtit f tarziu, in jur de 20 saptamani clar. La una am avut placenta posterioara si la una aterioara si tot tarzior. In plus, amandoua lovesc finut, nicidecum sa imi mute ficatii, sa ma doara, etc. Stiu ca se poate sa fie suturi serioase care sunt si dureroase, dar daca nu sunt, e f ok oricum. Eu nu ma mai ingrijorez pentru ca o am pe alessiuta mea sanatoasa tun acasa care tot finuta si dulce a fost toata sarcina. Acuma, e o smecheroasa si o strengarita dar nu modelul care sare de pe dulap pe pat si de pe pat pe draperie.
pup

Clau 21+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Monicutz, felicitari!!!!! Cata bucurie!!!Sa stea sanatos grasanul in burtica pana la termen. Dupa care o sa te cocoseze de tot cu luatul in brate !

Alesicoo - ne bucuram ca esti bine, uitarea e cea mai sigur tratament. Casa de piatra si copii sanatosi atunci cand sunteti pregatiti .

Roxxy - ma bucur mult de vestile bune!Sa fiti sanatosi!

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

:) multam pt cuv frm. claucia atat aveam si eu acum 21 de sapt.... stii cumva sa mi spuneti dak exista vreun tabel ceva sau vreun site prin care sa te ghideze cat de cat spre sexul copilului?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

bia, tu nu vrei sa te intalnesti cu noi ? Ca tare as vrea sa te cunosc

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
O noua viata

Ba da, Moni, si mie mi-ar face asa mare placere dar nu pot sa ajung sambata la inalnire, asa ca am bagat capul la cutie si sper din tot sufletul ca voi reusi la urmatoarea.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Fetelor racitelor,

Stiu ca pentru raceala si gat mai sunt bune si homeopatele urmatoare: homeogene 9, paragripe, homeovex, coryzalia si transilon (parca). Se pot suge pana la 10 pastile pe zi.

La care puteti adauga sfintii cartofi cruzi la gat cu otet sau spirt.

Sa va faceti bine!!

Pup you all!!

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

clau, tu nu ziceai ca te bagi la intalneala?

bia, roxx, emy, techila v-ati fofilat de data asta si sunteti scuzate dar la urmatoarea nu mai scapati

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 22+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Mimika, sa-ti raspund si eu:
1- Bebicii nu dorm cu perna. Eu asa stiu, ca e bine fara perna. Oricum pernele ce se gasesc in comert, pt bebelusi sunt plate rau, din vatelina, ca si pilotele. Am incercat si pernute din astea, dar nu mi-au placut pt ca puiul meu transpira rau la cap si spate (se incingea de la perna) si atunci i-am facut eu perne din pene, mai mult goale, tocmai ca sa fie mai mult inexistente (sunt ca si cum n-ar fi); oricum i le-am dat pe la 1an.
2- Cum crezi de cuviinta. Sunt frumoase pt designe, mai tin si de curent (daca ai vreo problema cu treaba asta); cand se rostogoleste, eu cred ca-s utile, pt ca nu mai da cu capul de bare...
3- Sutien de alaptat, iti iei mai bine, dupa nastere, pt ca atunci cresc sanii mult (la mine asa a fost). Mie nu prea mi-au convenit (nu ma simteam foarte confortabil) si nici nu mi-au folosit, pt ca al meu copil nu manca la san in public; nu voia si pace.
4- Cu pijamalele, camasile cu fenta, cum vrei... In spital am folosit camasa lor, acasa o pijama cu nasturi in fata si tricouri... Mie imi curgeau sanii rau la alaptat, asa ca, trebuia sa raman libera ca sa pun servetele sa strang laptele ce tasnea... Ceva de imbracat pe mine, se uda instantaneu...
5- Scaunele de masina, da, se prind cu centuri.
6- Nu stiu care-i treaba cu tetinele din silicon sau cauciuc exact. Eu am ales silicon, pt ca asa erau biberoanele... Eu am urmarit sa aiba debitul reglabil (cu diverse viteze de curgere la lapte) si sa fie anticurgere (daca-l intorci cu fundul in sus nu curge laptele si are si niste gaurele pe unde iese aerul, ca la biberoanele anticolici), iar bibele a avut termospot (imi arata temperatura optima de supt; nu mai testam eu pe mana, etc). Am avut biberoane de la Tefal. Si la fata o sa iau la fel.
Am facut o afacere buna cu biberoanele si sterilizatorul, pt ca am luat la oferta... 4biberoane cu sterilizator pt microunde, la pret de doua biberoane. Am gasit numai la Auchan, in Bucuresti.

Eu am batista bebelusului si e practica, chit ca aspiratorul mare face galagie. Oricum, sfatul meu e sa invatati copiii cu zgamote, pt ca altfel or sa se sperie foarte usor. Adica si cand dorm, sa doarma cu zgomot de fond, pt ca apoi nu vor fi probleme cu somnul, sa nu poata doarmi daca e galagie sau in carut, la plimbare, etc... Eu l-am invatat pe al meu cu galagie si n-am avut niciodata probleme cu somnul din cauza asta. Doarme si daca dau cu aspiratorul prin casa sau daca dau vecinii gauri cu bormasina.

Daca aveti masini, neaparat sa va tineti copilul in scaun cu centurile prinse, evident, indiferent cat de mic este sau mare sau oricat de mica e distanta. Mie mi-a murit un nepotel la 3luni, pt ca maica-sa a considerat de cuviinta ca bebelusul sta mai bine la ea in brate, in fata, decat in scaunul de masina. Au avut accident, au intrat intr-un pom, ei au scapat, dar copilul a murit cu zile. Si politistii au zis, ca daca era in scaun, nu patea nimic. Nici macar o zgarietura...

Nu am vurt sa va intristez cu mesajul asta, ci numai sa va fac atente si constiente. Gata fug, ca sunt solicitata.

la burtici.

Loredana 20+ Maia-Raisa Roni-Cristian08.02.2007

http://atelierroloco.blogspot.com/

Mergi la inceput