Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

stii cumva sa mi spuneti dak exista vreun tabel ceva sau vreun site prin care sa te ghideze cat de cat spre sexul copilului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si cum la mine e una calda una rece, ca altfel nu se poate am primit acum rezultatele de la secretie. Sunt "fericita" posesoare a unei Candide albicans (pe care o banuiam eu ca m-a invadat) si tre sa fac tratament cu ovule. Sper sa treaca ca incepuse sa ma cam supere. E bine totusi ca nu am vreun alt crocobaur gen streptococ ... huh

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

clau, tu nu ziceai ca te bagi la intalneala?

bia, roxx, emy, techila v-ati fofilat de data asta si sunteti scuzate dar la urmatoarea nu mai scapati

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

... tuna Monica din inaltimi in timp ce vinovatele isi plecau capul cerand indurare.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola fetele,
stie cineva o metoda de omorat seful fara sa fii pedepsit????
din cauza nervilor pe care mi provoaca intentionat, nici voua nu v-am scris....doar v-am citit.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaaaa

mai beti o la ora asta? sau mai bine va tratez cu un suc sau cu un ceiut ...

azi am cam o stare de kko .. nu stiu de ce .. imi vine sa .. probabil hormonii de isi fac de cap ..

marianaa ma bucur ca pitix e bine! e fata mai rusionasa, ce sa-i faci ..

starchi ba da, e normal sa se accentueze pistruii, alunitele, sa apara pete maro .. toate astea se intampla din cauza hormonilor care o iau razna in sarcina ..

eu am o problema cu caderea parului ... mai trece cineva prin asa ceva?? in ritmul asta raman cheala .. la eva nu am avut prob de ganul asta .. va rog, spuneti-mi daca si voi patiti la fel ..

anaconda cred ca a avut deja loc interventia! tinem pumnii sa fie totul bine!

x_ggg nu te mai panica degeaba .. uite eu am 19s, a doua sarcina si inca nu-l simt pe nazdravan .. stai linistita ca o sa incepi sa=l simti cat de curand.

roxy ce vesti bune! tare ma bucur ca nu e vorba de placenta praevia!

uve_got_mail gravidele pot beneficia de reducerea programului cu 2 ore .. scrie in lege. din ecografistii pe care i-ai insirat nu-l cunosc decat pe calmofirescu .. dr cu care am nascut si pe mana caruia merg si acum. e un doctor si ecografist excelent! pe el nu l-am auzit sa dea gres ... pe cand iosup .. a dat chix de multe ori, si cu cazuri grave!

mimika sa le iau pe rand ..

1. bebicii dorm cu pernuta de la inceput? Pernutele se gasesc numai in set cu lenjerii sau si separat?
in niciun caz! nu se pune nimic sub capul bebelusului. eva are 1,4 ani si nici acum nu-i pun pernuta .. oricum, e mult mai bine sa dormi fara, se stie!

2. Aparatorile pentru patuturile de lemn sunt necesare de la inceput sau dupa ce incep bebicii sa "bantuie"?
aparatorile sunt necesaare mai ales dupa ce bb incepe sa banutie, sa-l fereasca de busituri. insa, le poti pune de la inceput ca-l mai feresc pe bb de curent.

3. Pot sa imi iau de acum sutiene de alaptat? Bazandu-ma pe dimensiunile de acum, sigur. Mai cresc sanii cand vine lapticul? Nu spuneti ca da, va rog.
nu e bine sa-ti iei sutiene de pe acum. nu stii cat iti vor exploda sanii. cel mai bine e sa-ti iei imediat dupa ce nasti sau cu cateva zile inainte. eu mi-am luat dupa. am sarit un nr la sutien.

4. Am vazut ca exista pijamale sau camasi de noapte pentru alaptat, cu o fanta in dreptul sanilor. Mie mi se par interesante, mai ales pentru spital. Am dreptate sau sunt fitze?
nu sunt de fitze. sunt foarte utile. daca nu vrei sa-ti iei genul asta, atunci poti opta ptr o camasa cu nasturi in fata care se deschide suficient ptr a scoate

5 . Scaunelele de masina se prind cu centura de siguranta? Noi avem sistem Isofix, dar evident, doar pentru un scaunel, cine sa se astepte la 2...
scoicile in care se pun bebelusii mici mici se prind cu centurile, iar la scaune de masina exista variante si ptr isofix si ptr centuri.

6. Am vazut ca exista tetine de silicon, de cauciuc...Care e treaba? Ce stie unul sa faca si nu stie altul?
tetinele de silicon sunt mai rezistente. acum depinde ce iti accepta si bb .. eva a luat suzeta de cauciuc si bibe cu tetina de silicon.

monica felicitari pentru bebelanul grasunel! ai vazut mai mami ce e totul ok?

raluk eu am semnat contractul ptr celule stem cu vreo 7 saptamani inainte de nastere. apoi la o sapt, mi-a venit kitul prin posta. eu am recoltat cu coord blood cell.

danuta eu iara te contrazic cu eco la medicover.. mie mi-a estimat 4500 g la eva si a avut 4420g .... erori grave au facut si iosup si alti dr. asa ca sa nu mai dam cu pietre unde nu trebuie .. asta sa fie problema cu eco le medicover .. ca nu-ti estimeaza corect greutatea ..

alesico imi pare rau ptr pierderea ta. sunt sigura ca DD va va trimite un bebelus la timpul potrivit! eu iti urez de pe acum casa de piatra, sa fiti sanatosi si fericit toata viata! cat despre calendare .. forget about it .. sunt niste mari prostii! daca vrei sa-ti influentezi sansele catre bb de un anumit sex, atunci tb sa-ti monitorizezi ovulatia. cu cat mai aproape de ovulatie sau chiar la momentul ovulatiei, cresc sansele de bb .. cu 24/48h inainte de ovulatie sunt sanse mai mari ptr . asta ptr ca X (care dau fetite) sunt mai inceti dar traiesc mai mult iar Y (care dau baieti) sunt rapizi insa se sting repede. nu e metoda 100% sigura .. insa cresti putin probabilitatea, ca sa spun asa ..

gata ditai placinta ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Votez si eu pentru scaunul de masina. Este sfant. Alessia nu sta bine altfel, nu se simte bine decat in scaunul ei de masina, ce-i drept nici nu am facut rabat de la regula asta, cand mai plangea cand era mica ii puneam muzica si devenea atenta, poate se gandea ca nu o mai auzim ca plange si ce rost mai are si atunci statea cuminte, nu stiu insa noi mergem si distante mici si mari (am mers in Grecia si mergem si anul acesta) cu ea in scaunul de masina. Ii dau sa faca ceva eventual, lego sau se uita pe geam, doarme, etc tot in scaunul de masina. Acum se urca singura in masina, incet, in 4 labe dar urca si in scaunul ei si sta cuminte sa ii pun eu centurile. Numai cand ajungem la detinatie si noi apasam pe centuri (eu ii arat tot timpul ca si mami si tati au centura si altfel nu pleaca masina vrea si ea sa apese si nu poate

Monica daca ma simt bine vin unde hotarati voi, insa pare-se ca nu prea multa lume e pregatita in acest weekend, pacat ca e si frumos afara si nu degeram pe undeva, stam si noi la o terasa. Sa vad daca vin cu piti sau nu, daca vin cu ea trebuie sa fac si activitati pt ea, nu pot sta la terasa cu orele. Insa nu stiu cum o sa ma simt, acum stau cu fular la gat la birou, zici ca vine Craciunul. Sper insa sa fiu ok.

Clau 21+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc elenuta, acum intru in febra cununiei:)).. si in septembrie ma pregatesc sa nasesc:D... uff ce emotii am ....imi recomanda si mie un magazin cu hainute de bebei dar bune. adica nu hainute din astea la 2 spalari s-au desirat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Bia inca nu mi-am luat tensiometru, dar o sa ma duc la socrul meu sa mi-o iau, la cateva zile. Si da mi-a dat sa repet analizele din trim. I, inclusiv urocultultura. Nu m-am gandit ca poate fi de la o infectie!

Alesicoo, exista un astfel de site, dar nu mai stiu cum se numea. oricum eu nu cred ca sunt adevarate predictiile de genul asta!

22+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

multumesc elenuta, acum intru in febra cununiei:)).. si in septembrie ma pregatesc sa nasesc:D... uff ce emotii am ....imi recomanda si mie un magazin cu hainute de bebei dar bune. adica nu hainute din astea la 2 spalari s-au desirat

Z, zara, premaman, mothercare .. sunt un pic mai scumpe dar materiale bune si modele super!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Dragi burtici fericite, ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Sunt Dana,27 ani, din Cluj si datele mele sunt: DN 15.09.1981, UM-23.12.2008, DPN-3.10.2009.
Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput