Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Incerc sa scriu cat mai multe mesaje ca sa scap de moderare...va citesc de mult, chiar de la inceputul sarcinii (avem 19 saptamani...minunate!)dar numai acum m-am decis si eu sa postez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ms elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

multumesc elenuta, acum intru in febra cununiei:)).. si in septembrie ma pregatesc sa nasesc:D... uff ce emotii am ....imi recomanda si mie un magazin cu hainute de bebei dar bune. adica nu hainute din astea la 2 spalari s-au desirat

Fox in Unirii, au niste hainute f dragute. Sper sa fi bagat colectia noua ca eu am cautat acum 2 saptamani si batea vantul in magazinele de copii.

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

dragutele eu ies...sper k ma mai primiti printre voi kiar dak nu mai sunt mamica.. va pupic si aveti grija de gargaritele din burtik

Mergi la inceput

Avem o sarcina pierduta in antecedente (anul trecut) si mult optimism pentru cea de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ola fetele,
stie cineva o metoda de omorat seful fara sa fii pedepsit????
din cauza nervilor pe care mi provoaca intentionat, nici voua nu v-am scris....doar v-am citit.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Zambeste larg si inocent la orice iti spune...o sa-l scoata din minti ...because you are the best...ai cea mai mare comora in burtica.

Mergi la inceput

Mi-a fost de mare ajutor sa va citesc pana acum..la multe dintre intrebarile mele,am gasit raspuns in randurile voastre...sunteti minunate!

Mergi la inceput

Oare cate mesaje ar trebui sa scriu ca sa scap de moderare? parca 10..no, sa-i dam inainte!

Mergi la inceput

Deci puiutul nostru are 19 saptamani si nu l-am mai vazut de la inceputul lunii aprilie (din 9 aprilie, mai exact)..maine mergem la dl doctor! abia asteptam..off, greu trece ziua de azi!

Mergi la inceput

Si speram din tot sufletul ca maine sa aflam si ce minune avem noi acolo, in burtica!

Mergi la inceput