Incerc sa scriu cat mai multe mesaje ca sa scap de moderare...va citesc de mult, chiar de la inceputul sarcinii (avem 19 saptamani...minunate!
)dar numai acum m-am decis si eu sa postez
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo multumesc elenuta, acum intru in febra cununiei:)).. si in septembrie ma pregatesc sa nasesc:D... uff ce emotii am ![]() |
dragutele eu ies...sper k ma mai primiti printre voi kiar dak nu mai sunt mamica.. va pupic si aveti grija de gargaritele din burtik

Avem o sarcina pierduta in antecedente (anul trecut) si mult optimism pentru cea de acum
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila ola fetele, stie cineva o metoda de omorat seful fara sa fii pedepsit???? ![]() din cauza nervilor pe care mi provoaca intentionat, nici voua nu v-am scris....doar v-am citit. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti |
...because you are the best...ai cea mai mare comora in burtica.
Mi-a fost de mare ajutor sa va citesc pana acum..la multe dintre intrebarile mele,am gasit raspuns in randurile voastre...sunteti minunate! 
Oare cate mesaje ar trebui sa scriu ca sa scap de moderare? parca 10..no, sa-i dam inainte!
Deci puiutul nostru are 19 saptamani si nu l-am mai vazut de la inceputul lunii aprilie (din 9 aprilie, mai exact)..maine mergem la dl doctor! abia asteptam..off, greu trece ziua de azi!