Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monica, Mimika si restul burticilor care se vor intalni weekendul acesta!

22+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Instinctul imi spune ca acolo se ascunde o mica zana..vom vedea! oricum, ne bucuram de orice ar fi..sanatos sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Aleesicoo imi pare rau pentru pierderea ta si nu cred ca exista cuvinte. Casa de piatra si nu dispera ca o sa vina iara barza. Poti sa incerci sa faci niste analize privind cauza pierderii.

Ellenuta referitor la reducerea programului cu 2h da-mi si mie detalii (de la cat se poate face asta - luna etc.) si cine recomanda asta ca doctora mea de familie era usor confuzata cand am intrebat-o. Ma gandesc ca doctora de familie aproba dupa recomandarea ginecologului..

Burticutelor am citit cu intarziere dar sincer imi doresc si eu sa vin la intalnirea voastra. Banuiesc ca este vorba de burticile din Bucuresti. Va pup si astept si eu detalii privind intalnirea.

Mergi la inceput

Ce sa va mai spun oare? Primul trimestru al sarcinii a fost super ok pentru mine...cred ca am fost o norocoasa; nu mi-a fost atat de rau, stari de greata au existat, slava domunului si nu o data am varsat pe strada (asta este! prima data a fost mai jenant pentru mine..ca dupa aceea umblam cu punguta in geanta)...cel mai tare ma deranjau noxele de la masini.
Avand in vedere ca sarcina anterioara s-a oprit in evolutie (la 8 saptamani) si ca atunci nu am avut absolut nici un simptom (in afara, amenoreei), de data aceasta ma bucuram pentru orice modificare in starea mea...greata era un motiv de bucurie, parca ma asiguram astfel ca totul merge bine.

Mergi la inceput

Abia astept sa scap de moderare! sa ma vedeti si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

anamaria, noi ne gandeam sambata in jur de 12-1 prin Cismigiu. Ne-am bucura sa ni se alature cat mai multe burticoase
Eu am vorbit cu mimika si cristina_ana si ziceau ok asa. Am sa mai vorbesc eu cu raluca_u si sa ne mai spui tu si claucia si monikus daca e ok si sa stabilim si un punct de intalnire gen rondul de flori de vis-a vis de primarie sau chioscul ala de ziare...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Am reusit sa imi iau doua zile libere de la lucru..astazi si maine..sa ma odihnesc si sa ma rasfat un pic.
Cu odihna nu prea merge, nu am stare asa ca m-am apucat sa fac putin curat..acum sunt in pauza de la curatenie..de vreo doua ore!

Mergi la inceput

Cred ca am scris 10 mesaje..o sa intru mai tarziu sa vad cum este cu moderarea.
Va si sa aveti o zi frumoasa, frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anamaria uite

Domnule Director/ Doamna Directoare,

Subsemnata ............., salariata a societatii ............., in functia de............., solicit reducerea timpului de lucru de la .... ore pe zi la .... ore pe zi, reducere la care am dreptul datorita faptului ca sunt gravida, conform OUG 96/2003 Art. 13.

x Art. 13 - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.

Anexez la prezenta cerere scrisoarea medicala eliberata de medicul de familie Dr. ............, eliberata in data de ...........

Va multumesc!

Data Semnatura

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna burtici si mamici
Noi am fost ieri la ecograf si ne-a confirmat d-na doctor inca un baietel asa ca mami va fi o rasfatata cu doi baieti plus tati.
L-am vazut pe bebita cum dadea din picioare si vreau sa spun pentru burticile asa mici ca mine care isi fac griji ca nu-l simt ca dadea bebele de zor din picioruse, insa pentru ca e inca micut nu atingea cu piciorusele nici macar membranele de la saculetul lui, dara-mi-te sa mai simt si eu ceva. Deci nu va faceti griji ca streati bebele si nu doarme bine
Eu cu scaunul si cu centura deja imi vine sa ma dau de pereti. Alex a stat doar in scaun pana acum vre-un an de cand nu mai are scaun ci inaltator si sta in el cand merg si eu in masina. In schimb cand e doar cu ta'su... doar la drum mai lung ii pune centura. El nici pe-a lui n-o pune. Si eu nu mai stiu ce argumente sa mai aduc.
Va pup si sa fiti cu totii sanatosi

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 15+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput