Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)
Raspunsuri - Pagina 16
monica_dicut spune:
Elle, eu am vazut si pe formularul de concediu medical cod speciat pt reducerea timpului de lucru, oare nu o putea sa-i dea direct formular din acela si sa nu mai faca cereri sau asa? ALa se duce pur si simplu cu el si trebuie sa fie luat ca atare.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Ellenuta spune:
monica ba da, se poate si asa.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
dana15 bine ai venit! sarcina usoara si bb sanatos! da-ne datele tale tehnice sa te trecem pe listuta!
data nasterii
ultimul ciclu
data posibila a nasterii
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Deci ramane stabilit pentru sambata in Cismigiu! Da' oare aia acolo au si ceva terase unde sa putem manca/bea ceva? N-am mai fost de foarte mult timp pe acolo! Eu o sa vin si cu sotul, dar nu sta cu noi, il trimit cu Andrei la locul de joaca, pentru ca altfel e jale cu piticul mic! Ca nu mai sta locului nici o clipa!
Vad ca toate v-ati intors cu vesti bune de la ecografie! Felicitari din tot sufletul, sa o tinem asa pana la final! Eu abia saptamana viitoare am eco, dar stiu eu ca fetita mea e bine, asa ca nu-mi fac griji!
Referitor la batista bebelusului (aspiratorul nazal), tin sa precizez si eu un lucru: eu am renuntat sa il conectez la aspirator. Pur si simplu bag furtunasul ala la mine in gura si trag. E super eficient, nu se mai sperie copilul de zgomot si il pot lua cu mine in geanta peste tot! SI scoate tot din nasuc!
Si stati fara grija ca nu va treziti cu mucisorii lui bebe in gura,
, ca e furtunul suficient de lung.
Tare mi-ar place sa veniti mai multe la intalnire!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
22+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Raluca_u spune:
ref la intalnire.
intre cismigiu si tineretului prefer cismigiu ca e ceva mai aproape desi tot e departe de noi
.
o prob am eu cu ora. Adina adoarme pe la 1 deci eu as veni mai devreme, pt cine poate as veni pe la 11 ca sa pot pleca pe la 12:30.
si eu voi veni ca si cristina cu sotul si copilul din dotare pe care ii las la locul de joaca.
pupici
Raluca
20+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
monica_dicut spune:
cris, pai eu ziceam de rond ca sa ne strangem si apoi sa mergem la o terasa.
Da hai sa va spun una tare rau ![]()
Colegele de la iulie-august se vad si ele tot sambata, tot in Cismigiu si tot pe la ora 1 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
O noua viata
cristina_ana spune:
Pai atunci hai sa ramana ora 11! Si mie mi-ar conveni asa, ca si al meu dupa-amiaza doarme. Ce ziceti, fetelor?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
22+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
monica_dicut spune:
ralu, cris eu am zis 12-1 ca ma gandeam doar ca este mai racoare si avem sanse sa gasim loc la terasa. DAr noi ne putem mula linistit dupa programul vostru cred. Adica mai bine spuneti voi cand ati putea in functie de programul piticilor. 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
22+ cu
O noua viata
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut anamaria, noi ne gandeam sambata in jur de 12-1 prin Cismigiu. Ne-am bucura sa ni se alature cat mai multe burticoase ![]() Eu am vorbit cu mimika si cristina_ana si ziceau ok asa. Am sa mai vorbesc eu cu raluca_u si sa ne mai spui tu si claucia si monikus daca e ok si sa stabilim si un punct de intalnire gen rondul de flori de vis-a vis de primarie sau chioscul ala de ziare... |
Eu una sunt ok cu ora si cu locul. Dar ne mai auzim si maine si sper sa fie ok si sa ne putem vedea cat mai multe.
pe toate.Monica
16+
selen80 spune:
neatza
Va scriu repede, ca dup-aia fug sa mananc ![]()
Mie mi-a zis dr ca o sa refac analizele la 28 de saptamani.
Iulia papusa, Danutza, bafta la eco!
Santorini, eu daca nu imi ceda Doro progamarea as fi ajuns chiar mai tarziu de 24 de sapt la morfo, ca aveam tocmai pe 21 mai programare (apropos, CEDEZ PROGRAMARE PT MORFO LA DR HERGHELEGIU PE 21 MAI, LA MEDLIFE)...si dr mea mi-a zis ca e ok si asa....deci e f bine la 24 de sapt.
MariaI, felicitari pt baietzelul sanatos!
Anaconda, tinem pumnii pt cerclaj, si recuperare usoara!
Monica, ai mai scapat de un stres, bravo!!!
dar daca al tau e grasunel la 568 gr, a mea la 591 grame la 23 de sapt si 3 zile inseamna ca e obeza???
Emy, aceeasi impresie am avut-o si eu la herghelegiu, ca daca il intreb ceva ma repede, asa ca am stat cumintica si am ascultat doar ce avea dansul de spus....si l-am avertizat si pe sotz dinainte ca asa este, si ca interpretarea ne-o va face dr noastra... Pt ca daca intreba ceva sotzul, si herghelegiu l-ar fi repezit, nu stiu ce ar fi iesit acolo in cabinet, la temperamentul pe care-l are al meu sotz ![]()
Uvegotmail, si eu am aceeasi parere despre Medicover, desi la mine sa aplica pt Constanta....isi puteau gasi medici mai buni....sa va zic ce a patit o colega de-a mea? s-a dus la ginecoloaga de la medicover, ca acolo avem noi abonam, pt confirmare sarcina...avea cam 4 saptamani.....tb sa mentionez ca era si o sarcina obtinuta ffff greu.....si ce-i spune nebuna de dr??? ca ea nu aude inima si ca e sarcina oprita in evolutie 
la 4 sapt cum poti sa zici asa ceva????!!! cand la mine s-a auzit inima de-abia la 7 saptamani??? asta se intampla intr-o sambata, si pana au ajuns saracii luni la alt medic, nu au fost oameni tot weekendul, va dati seama.....a, si deja o chemase luni la spital pt chiuretaj 

Mai tin sa si multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la noi 

si gata, plec.....acum ca am reusit sa recuperez, o sa pot sa raspund si eu mai la subiect, nu cu 2 capitole in urma ![]()

22+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni