Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetele, cu toate ca eu stau in Militari si e cam departe orice parc de mine, eu nu am nimic impotriva sa ne vedem pe la 11. Eu nu am copilasi ca sa imi fac programul dupa ei asa ca.... cum ziceti voi cu reclama - reclama mascata i asa facem. Oricum pt mine e ok ora 11 in Cismigiu si in felul asta poate ne gasim mai usor. O sa incerc sa pun si eu o poza ceva diseara sau maine pe contul de poze. Asta ca sa stim cat de cat cum aratam.

va

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ellenutamultumesc de primire! Datele mele sunt: DN 15.09.1981, UM 23.12.2008, DPN 03.10.2009. Saru'mana!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Fetele, cu toate ca eu stau in Militari si e cam departe orice parc de mine, eu nu am nimic impotriva sa ne vedem pe la 11. Eu nu am copilasi ca sa imi fac programul dupa ei asa ca.... cum ziceti voi cu reclama - reclama mascata i asa facem. Oricum pt mine e ok ora 11 in Cismigiu si in felul asta poate ne gasim mai usor. O sa incerc sa pun si eu o poza ceva diseara sau maine pe contul de poze. Asta ca sa stim cat de cat cum aratam.
va
Monica 16+

Ce chestie, am folosit traducerea in limba italiana pt copii si mi-a scris reclama - reclama mascata. M-a lasat masca.

Claucia, multumesc frumos. Bafta multa si tie maine la eco. Sa ne intoarcem cu vesti bune.

Daciana, felicitari pt grasunel.

Dana 15, bine ai venit. Vezi ca deja iti apar mesajele in timp real. Si eu si Claucia mergem maine la eco. Eu de fapt merg la TT. Bafta multa.

Maria I felicitari pt . Sa fie amandoi baieteii tai sanatosi.

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monikus, unde anume stai in Militari? Eu stau langa Cora si te-as putea lua cu masina!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 22+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Monikus, unde anume stai in Militari? Eu stau langa Cora si te-as putea lua cu masina!
POZE

Eu stau la capat la Apusului. Dar nu vreau sa te incurc cu nimic. Mersi frumos.

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hai ca mai vorbim pana sambata! Oricum, nu ma incurci, stai linistita!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

hello
in sfarsit am terminat cu renovarea,is varzadupa atatea zile de chin...
n-am acum timp de recuperat,am vreo 2-3 capitole banuiesc...intru diseara
v-am pupat si sper ca sunteti toate ok

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 23+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ma bucur ca am terminat cu moderarea! Ce fain ca va intalniti sambata..sa aveti o zi frumoasa! poate faceti poze si de grup..de burtici fericite!
Monikus (si Claucia) sa dea doamne doamne sa venim cu vesti bune maine de la eco. Eu am facut doar dublu test care a fost in regula..maine poate imi face ecografia morfologica (cea care se face intre 20-24s, din cate am inteles..noi avem 19.
Pupici!

Dana 19s

Mergi la inceput

cristina ana, daca nu deranjez prea mult, voi veni eu pana la megaimage in fata sau unde zici tu. Dar mai vb pana atunci. Eventual iti dau un PM cu nr de tel ceva si vedem cum facem. Multumesc inca o data.

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

pentru cine vrea sa ne cunoasca am pus si eu poze cu noi pe webshots.

pupici cu lipici la burtici

Raluca 20+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput