Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)
Raspunsuri - Pagina 18
anamaria1979 spune:
Dragi burtici,
Eu nu am nimic impotriva parcului Cismigiu si nici asupra orei de intalnire pentru ca inca nu am copilasi. O sa imi mulez programul dupa al vostru celorlalte care aveti deja copilasi. Vorbim si maine si definitivam ora, punct de intalnire.
Pentru cine doreste sa vina cu mine cu masina stau aproape de parcul IORE asa ca sunteti binevenite.
Pupici si sanatate!

monica_dicut spune:
anamaria, si eu si mimika stam in Titan
Eu oricum aveam de gand sa vin cu titiul si sa o culeg si pe mimika (sta la 2 pasi de mine) asa ca daca vrei, te iau si pe tine. Sau cum preferi tu. Pe unde stai pe langa IOR?
Misto ca ne-am gasit sa stam mai multe in zona. Mai ale scand ne vom plimba cu carucioarele.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Dana15 spune:
Cum as putea sa va vad si eu pozele din album? parca imi trebuie o parola..mi-o trimite si mie cineva? multumesc!
Dana 19s
anamaria1979 spune:
Ellenuta,
Multumesc mult ptr. informatii. Cred ca doctorita mea de familie este nitel handicapata ptr. ca si eu am intrebat-o exact la subiect dc. poate sa-mi dea aceea scurtare de program ptr. ca am avut o colega la munca care a facut acelasi lucru prin luna a-7- a care in loc sa intre in prenatal si-a scurtat programul. In fine..ce sa-ti spun acum poate ma scoate din pepeni si imi gasesc pe altcineva ca medic de familie ptr ca ea nu a fost foarte incantata cand am adus vorba (ca treb motiv serios ca sarcina nu este o boala si alte chestii de genul asta de m-a scarbit total).
biaz29 spune:
Fetelor, eu astazi am descoperit ca peste doua zile e data limita de depunere a declaratiilor de venit. Se pricepe vreuna la asa ceva? Eu trebuie sa declar niste venituri din drepturi de autor numai ca trebuie sa le declar la Iasi. Ce stiti, pot sa trimit prin posta, sau trebuie depuse la ghiseu?
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+
madalina84 spune:
ALESICO,imi pare rau pt pierderea beblului
si eu am pierdut anul trecut un bebe tot la 13 saptamani si stiu prin ce treci.
In legatura cu site-ul care il doreai ti-l trec aici http://www.sarcina-nasterea.ro/bebelusi/afla-care-va-fi-sexul-copilului-tau-cu-o-metoda-chinezeasca.html sper sa te ajute
Dana15 bine ai venit printre noi si sper ca totul sa fie ok cu tine si bebelu
Pt cele care nu simt bebelu nu va impacientati caci si mandra mea se pare ca azi si-a luat liber de la miscari,dar incerc sa nu ma mai ingrijorez![]()
Bafta celor care merg la eco,
burticutele
20+ se pare ca va fi
AMALIA ANDREEA
BEBELICA MADALINA
crissbebe spune:
Bia poti sa le trimiti si prin posta...trebuie sa completezi declaratia 200, sa atasezi copie dupa fisa fiscala si copie dupa contractul de drepturi de autor (in cazul in care nu l-ai depus pana acum) 
20 + cu"probabil masculin "
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Bia poti sa le trimiti si prin posta...trebuie sa completezi declaratia 200, sa atasezi copie dupa fisa fiscala si copie dupa contractul de drepturi de autor (in cazul in care nu l-ai depus pana acum) ![]() 20 + cu"probabil masculin "![]() |
Multumesc!
Asta ma chinui sa descarc acum de pe net si sa vad cum completez. Inca nu am intrat in posesia fisei fiscale de la editura, dar sper sa ma dumiresc ce am de scris de indata ce o vad.Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+
crissbebe spune:
Si apropo data maxima e 15.05.09...
Despre mine....sunt mai bine...am fost aseara la prietena mea (sotul e plecat in delegatie de vreo saptamana
) si a avut grija de mine...mi-a facut frectie cu diclofenac ptr umar si frectie cu spirt la cap si am dormit ca un prunc...a fost atat de bine..
sper sa treaca pana la urma tot si sa nu mai fiu "infundata"
20 + cu"probabil masculin "
selen80 spune:
asaaa.....acum ca am revenit cu burtica mai umflata decat era
, sa continui...
1sweetangel, sa stii ca si eu am aceeasi parere despre baieti/barbati, ca au o viata mai usoara, de aceea imi doream baietel....dar era asa, cred ca impartit 51% cu 49%, asa ca si ca e fetita e f bine
Lutoniana sunt total de acord cu conceptia si moduld e abordare al sarcinii de care vorbeai....de aceea am si incercat sa nu fiu prea paranoica/pesimista etc am facut ce mi-a zis dr, desi aici vedeam alte lucruri (morfo de 12-14 sapt, dublu test, dry test etc etc), m-am limitat la ce a considerat ea ca e musai pt mine....
Monica, ce te invidiez cu hainutzele, stii ca am trecut si eu pe langa prenatal in baneasa, fusesem in ikea si am intrat la carrefour sa mancam, am vazut reducerile, dar m-am abtinut sa intru pt ca papasem cam toti banii in ikea
dar daca stiam ca gasesc asa ieftin, faceam pe dracu in patru si tot cumparam cate ceva.....oare or fi valabile reducerile in toate magazinele lor, sau era lichidare de stoc doar acolo?
22+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni