Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)
Raspunsuri - Pagina 19
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissbebe Despre mine....sunt mai bine...am fost aseara la prietena mea (sotul e plecat in delegatie de vreo saptamana ) si a avut grija de mine...mi-a facut frectie cu diclofenac ptr umar si frectie cu spirt la cap si am dormit ca un prunc...a fost atat de bine.. 20 + cu"probabil masculin "![]() |
Ma bucur ca te simti mai bine. Sper sa iti treaca de tot si sa nu mai iti fie rau deloc.

Biaz, chiar ma intrebam ce te tine departe de noi azi. Acum am inteles ca ai altele pe cap. E de inteles.

Monica
16+
monikus spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Cum as putea sa va vad si eu pozele din album? parca imi trebuie o parola..mi-o trimite si mie cineva? multumesc! Dana 19s |
Ca sa vezi pozele ai nevoie de parola. Activeaza-ti mesajele private. Si iti trimit parola si contul de poze.

Monica
16+
anamaria1979 spune:
Monica dicut
Eu stau chiar langa piata Minis (titan 2)in blocul vizavi de restaurantul Minis dc il stii. Ar fii extraordinar sa ma luati si pe mine dc mai ai loc in masina. Abia astept sa-mi cunosc colegele de breasla ca sa zic asa..
.
Vorbim ca sa vedem exact ora intalnirii ca nu am inteles ca ar fii definitiva.
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Si apropo data maxima e 15.05.09... Despre mine....sunt mai bine...am fost aseara la prietena mea (sotul e plecat in delegatie de vreo saptamana ) si a avut grija de mine...mi-a facut frectie cu diclofenac ptr umar si frectie cu spirt la cap si am dormit ca un prunc...a fost atat de bine.. 20 + cu"probabil masculin "![]() |
Pentru nasul infundat uite o www.youtube.com/watch?v=j8sDIbRAXlg" target="_blank">chestie pe care am gasit-o si eu pe net. Evident, nu am avut cum sa intru in posesia obiectului, dar am incercat cu o seringa, acoperind bine de tot nara prin care bagam apa cu sare, ca sa nu curga inapoi si mi-a iesit. Nu a fost prea incomod si dupa aia mi s-a desfundat atat de bine...
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+
techila spune:
fu-se cineva la ikea si mi-am amintit: nu vi se pare ca la ikea e cea mai mare densitate de burtoaie/metru patrat??![]()
![]()
si eu fac parte dintre ele....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui monikus Biaz, chiar ma intrebam ce te tine departe de noi azi. Acum am inteles ca ai altele pe cap. E de inteles. ![]() Monica 16+ |
Bantui si eu prin preajma ca tot sunt la calculator dar daca voi vorbiti de intalnire si eu nu pot sa vin ....

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+
monikus spune:
| citat din mesajul lui techila fu-se cineva la ikea si mi-am amintit: nu vi se pare ca la ikea e cea mai mare densitate de burtoaie/metru patrat?? ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti |
asa am auzit si eu. au fost socrii mei si mi-au zis ca nu au putut numara pe degete cate gravidute au vazut. eu inca nu am ajuns pe acolo de cand am aflat de bebe. dar cu siguranta o sa ma duc

Monica
16+
monikus spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Bantui si eu prin preajma ca tot sunt la calculator dar daca voi vorbiti de intalnire si eu nu pot sa vin .... ![]() Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si 22+ |
Nu te intrista prea tare ca sigur vor mai fi ocazii si cu siguranta ca nu vei lipsi dintre noi. Speram sa fim mai multe dar e bine si asa. Data viitoare ai grija ca nu se mai accepta refuzuri.
E valabil si pt celelalte burticutze.
Monica
16+
MangaGirl spune:
dragele mele,
missed me? eu pe voi da. nu am mai intrat, ca m=am culturalizat marti si miercuri dupa munca si am ajun acasa foarte tarziu. M-am intors din grecia, soare, frumos, 30 de grade, peisaje super in Atena, mizeria ca in Bucuresti. aici ajung, frig ploaie si vant. 

nu stiu ce v-am mai spus despre calatoria mea in Romania, asa ca recapitulez...mi-au scos lucrarea de jos si inca una de sus si a ramas sa ma intorc pentru reparatii capitale in iulie.
intre timp mi-au venit si analizele de la tiroida. TSH-ul s-a marit. inca nu vor sa ma puna pe tiroxina pentru ca zic ei, daca o fac...va trebui sa iau pastile toata viata mea. Ramane sa vedem in iulie cum stau cu sangele. ciudat e ca TSh-ul imi arata ca sunt la hipo, iar anticorpii poztivi imi arata ca sunt in hiper tiroidie. D-zeu mai stie ce e cu mine...imi doresc sa nu se mai modifice ca sa nu trebuiasca sa ma indop cu pastile o viata intreaga. Doamne ajuta.
bb al meu misca si m-a cam durut burta jos zilele astea. cred ca se mareste iar uterul. am sarcina jos si ma cap deranjeaza cu pipi, dar asta e.
acum ma duc sa va citesc din urma. Sper ca toate sunteti bine. Noi ieri am facut 20 de sp. :)
MangaGirl :-)
20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monica_dicut spune:
anamaria, ce mica e lumea
eu am stat pe Baraj Lotru la mama iar prietena mea cea mai buna sta in blocul de vis-a vis de restaurant iar mama ei e administrator
(nu mai stiu ce bloc e, parca M4A2 ca mereu le incurc, oricum de la ea din balcon vedeam nuntile din Minis) Am io un feeling ca ne stim de pe acolo ![]()
Ramane stabilit atunci, te luam si pe tine cu noi
Ora cred ca ramane 11 ca sa vina si fetele cu copilasi.
selen, sincer nici nu stiu daca mai au vreun alt magazin in afara de cel din Baneasa... am inteles ca vor sa-l inchida si din cauza asta au bagat asa reduceri.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata