Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monikus cred ca mi-am activat mesajele private (am mers la profil personal, de acolo am deschis mesaje private..oare mai trebuia ceva?); astept parola si contul..multumesc!

Dana 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Monikus cred ca mi-am activat mesajele private (am mers la profil personal, de acolo am deschis mesaje private..oare mai trebuia ceva?); astept parola si contul..multumesc!
Dana 19s

Nu ai activat inca mesajele. Intri in meniu in mesaje private apoi inca o data in mesaje private (e o rubrica acolo) apoi la optiuni si bifezi activarea mesajelor private. Apoi iti trimit. Bafta.

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Maine dimineata la 8 ma internez ptr cerclaj !

19 +

www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze

anaconda...cum de si-au dat seama ca ai probleme? eu ma intreb chestia asta din moment ce aici nu te consulta nimeni, nu se uita la col, uter, etc...ai simptome care sa arate ca exista pericol de col deschis?

MangaGirl :-) 20+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monikuscred ca am reusit de data aceasta..

Dana 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu sper ca vom primi si noi ...plebea.....ceva poze de la intalnire, subiecte discutate, impresii si altele, nu ???????
Ca tare mult as fi vrut si eu sa particip

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Monikuscred ca am reusit de data aceasta..
Dana 19s

Da, ai reusit. Ti-am trimis deja PM. Ai parola. Daca inca iti e neclar ceva, imi spui si te ajut atat cat pot.

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

lutoniana, ce-i cu tine pe forum astazi la ora asta ?

Si bineinteles ca vom face poze si clar ne vom gandi si la voi

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
anaconda...cum de si-au dat seama ca ai probleme? eu ma intreb chestia asta din moment ce aici nu te consulta nimeni, nu se uita la col, uter, etc...ai simptome care sa arate ca exista pericol de col deschis?
MangaGirl :-) 20+

Scuze ca ma bag asa dar stiu ca ea a fost la medic si dupa o ecografie i-a descoperit problema si i s-a spus sa faca cerclaj. Nu stiu simptomele. Ti le va spune chiar ea probabil.

Monica 16+

Mergi la inceput

Manga Girl welcome back, m-ai lasat aici singura sa tin steagul britanic sus
Oricum m-a mai ajutat si sprijinit si Diana care se afla in aceeasi ceata densa ca si noi cu privire la analize, ecografii si alte controale intime
Ea macar are avantajul ca stie cum e si ce o asteapta
Daca nu sunt prea indrazneata mai baga si tu o poveste de la Atena, era deja de plaja ? As face si eu o baie de mama mama......sunt o mare pasionata de inot si plaja dar anul asta nu pupa fata nimic.....ca deh....mi-a trebuit "relocare"

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

lutoniana, ce-i cu tine pe forum astazi la ora asta ?

Azi mi-am luat liber ...sunt si eu o doamna. Numai ca e chinuitor sa stia in fundulet la computer atatea ore .....si ma mai intind in pat, mai pap o inghetata, mai revin.....si am facut si o inginerie spectaculoasa:
Ne-am schimbat abonamentul de la telefon fix in alta optiune si cand au resetat ei abonamentul ca sa intre in vigoare cel nou, s-a resetat si internetul.
De atunci merge ca un junghi groaznic, imi da erori si face minute in sir pana incarca o pagina asta in conditiile in care mergea struna/ata/brici.
Ce iti faci cu mana ta se cheama lucru' manual, nu ?

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput