Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

fu-se cineva la ikea si mi-am amintit: nu vi se pare ca la ikea e cea mai mare densitate de burtoaie/metru patrat?? si eu fac parte dintre ele....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

eu cred ca am vazut vreo 20 lunea asta cand am fost ....erai si tu printre ele oare??

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

[/quote]

eu cred ca am vazut vreo 20 lunea asta cand am fost ....erai si tu printre ele oare??

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

[/quote]

nu eram, din pacat ca lunea mergem la munca, dar vine el nemernicul de prenatal...abia astept...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

mda, eu ma gandesc ca daca luni, cand e zi de munca (eu eram libera, yuppy!) am vazut atatea, oare in weekend ce-o fi pe acolo, invazie de burtici??

oricum sa stiti ca mai peste tot am vazut f multe burtici in ultima vreme....pe strada, in hypermarketuri....cred ca e de vina legea mamelor

22+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
oricum sa stiti ca mai peste tot am vazut f multe burtici in ultima vreme....pe strada, in hypermarketuri....cred ca e de vina legea mamelor
22+ cu

Si eu cred la fel. Facem copii acum cat mai e in vigoare legea asta ca dupa aia cu 600 ron nu prea mai poti sa ii cresti.

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Gata...i'm back
Am ceva de citit din urma...ati fost tare harnicute.
Iosup mi-a prezentat azi o fetita sanatoasa! Alexacdra mea are 423 g si a fost ca niciodata o cuminte: a dormit si a mai dat timid din picioruse si manute....dar l-a lasat pe nenea doctorul sa-si faca treaba.
Ca si remarci: e un pic lenesuta ..avea mai putin lichid in stomac decat normal, dar iosup a zis ca e ok, ca e lenesuta si atat.
De asemenea, mi-a zis sa o las usor cu munca si stresul...ca una din arterele mele: "IR artera uterina dreapta" este cu valori crescute.
Iosup a fost tare glumet si chiar vorbaret azi comparativ cu data trecuta. Aaaa si a mai facut misto de mine cand a aflat ca m-am ingrasat 11 kg...si a zis ca in ritmul asta ajung pe la 75:))))
In fine...am plecat linistita si bucuroasa ca bebita noastra e ok. O sa mai mergem si la morfo 3 pt poze de colectie (mi-am si facut programare pe 30 iulie).

AAAA...am uitat...de dimineata am fost si am donat iar sange plus o proba urina. Sangele e pt repetare analiza de fier si sper sa iasa bine. Plus ca apoi am fost si ne-am cumparat o alta masina - second, evident (dupa 6-7 luni de discutii si cautari ne-am oprit la un BMW X5 bun si acceptabil). Miercurea viitoare o si luam si pe asta de o avem o dam la socrul meu.

Deci am avut o zi full plina de doctori , analize si intercalata cu masina. Acum m-am bagat sa continui cu munca de acasa, pt ca azi sotul e fericit ca am luat masina si eu sunt smechera si profit: sotul sta in bucatarie si imi face gratar cu cartofi.:))

Multumesc mult fetelor pt suport si pt ca v-ati gandit la mine. Ma intorc sa citesc din urma si revin.

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Danuta felicitari si pentru fetita si pentru masina.
Nu sunt ele de acelasi calibru si nici macar la acelasi nivel dar sunt lucruri care fac parte din familiile noastre, ale fiecareia si sper sa va aduca bucurii si multumirea pe care le asteptati.

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Danuta felicitari!
cine mai trebuia sa vina azi cu vesti?? ca noi el asteptam cu nerbdare

dupa ce am scris azi o gramada de mesaje mi-am dat seama ca n-am schimbat semnatura nici macar pe saptamana trecuta asa ca am schimbat-o azi in avans: maine facem 6 luni FIX!

24+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mi-am vazut bebelul la morfo fetala! a fost ireal! este atat de frumos

este baietel in continuare si se dezvolta normal, ideal chiar. mi-a zis DPN 17 septembrie (fata de 21 calculata initial). are 504 gr +/-74 gr. (dolofan cred eu) dormea cand l-a sacait si s-a trezit. deschidea si inchidea gurita si si-a bagat manutele in gura. si, la sfarsit, a proptit un piciorus in burtica mea.

va spun, m-am indragostit pe loc!

Ioana 21+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Stau si citesc cum voi planuiti intalniri, cum veniti cu vesti bune de la eco...si ce imi trece mie prin cap? Ia sa vad ce lucruri mai sunt interzise prin sarcina....
Citisem de vopseaua de par...asa ca am asteptat pana la 17 sapt sa ma vopsesc, cu o vopsea fara amoniac desigur ...
Citisem de creme cu vitamina a...asa ca am renuntat la cremele mele antirid si am trecut pe simple hidratante...
Ca sa citesc acum...ca..OJA este interzisa in sarcina!!! Hai ca asta e tare! Eu stiu ca unghia e tesut mort, ca si parul (ma rog, la par e nerecomandata vopsirea pentru ca intra in contact cu pielea capului), dar si oja?? Pai eu imi fac unghiile o data la 2 zile!!! Impartasiti si voi din experienta voastra! Iese cu 2 capuri bebele sau ce? Ce altele nu mai avem voie??

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
17+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Multe felicitari fetelor care ati venit cu vesti bune de la ecografie!

Uitandu-ma la datele voastre mi-am dat seama ca eu am cel mai mic copil dintre toate. Avea 350g la 20 sapt si 6 zile. De altfel, mi-a zis ca, conform greutatii varsta e mai mica (20 sapt si 2 zile maximum). Iar incep cu paranoia.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput