Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Ce fain, vorbiti de intalnire, si eu nu pot sa vin .
Monica, pentru bebe gras . Cand va aud ce greutate au bebeii, nu pot sa nu ma intreb daca al meu nu era cumva prea slab la 19 saptamani si 3 zile, 290 grame. Nu exista vreun grafic, sa ma uit si eu??
Multumesc si eu fetelor care au raspuns la intrebarile despre pernuta, batista bebelusului, biberoane: foarte bine ne prind .
Eu de vreo 2 zile am asa o durere in partea stanga, jos...
Si alaltaieri noapte am avut asa..niste crampe groaznice, ca atunci cand esti stricat la burta . Nu erau jos, ci sus, prin jurul stomacului
Si ca sa termin..confesiunea, aseara la o mica , la sfarsit am observat putin sange. Mama ce m-am speriat . Dar doar atat a fost, fara alte urmari. I-am zis consoartei ca s-a terminat cu amorul .
Va pup si ne mai auzim

Gianina 20+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Pentru cele interesate:
Greutatea si lungimea fatului
(crown to rump)

8 weeks 1.6 cm 1 gram
9 weeks 2.3 cm 2 grams
10 weeks 3.1 cm 4 grams
11 weeks 4.1 cm 7 grams
12 weeks 5.4 cm 14 grams
13 weeks 7.4 cm 23 grams
14 weeks 8.7 cm 43 grams
15 weeks 10.1 cm 70 grams
16 weeks 11.6 cm 100 grams
17 weeks 13 cm 140 grams
18 weeks 14.2 cm 190 grams
19 weeks 15.3 cm 240 grams
20 weeks 16.4 cm 300 grams
20 weeks 25.6 cm 300 grams

(crown to heel)

21 weeks 26.7 cm 360 grams
22 weeks 27.8 cm 430 grams
23 weeks 28.9 cm 501 grams
24 weeks 30 cm 600 grams
25 weeks 34.6 cm 660 grams
26 weeks 35.6 cm 760 grams
27 weeks 36.6 cm 875 grams
28 weeks 37.6 cm 1005 grams
29 weeks 38.6 cm 1153 grams
30 weeks 39.9 cm 1319 grams
31 weeks 41.1 cm 1502 grams
32 weeks 42.4 cm 1702 gr

32 weeks 42.4 cm 1702 grams
33 weeks 43.7 cm 1918 grams
34 weeks 45 cm 2146 grams
35 weeks 46.2 cm 2383 grams
36 weeks 47.4 cm 2622 grams
37 weeks 48.6 cm 2859 grams
38 weeks 49.8 cm 3083 grams
39 weeks 50.7 cm 3288 grams
40 weeks 51.2 cm 3462 grams
41 weeks 51.7 cm 3597 grams

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
18+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Uitandu-ma la datele voastre mi-am dat seama ca eu am cel mai mic copil dintre toate. Avea 350g la 20 sapt si 6 zile. De altfel, mi-a zis ca, conform greutatii varsta e mai mica (20 sapt si 2 zile maximum).

....asta pentru ca este un finut si un delicat

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neataaaaaa

mai beti o la ora asta? sau mai bine va tratez cu un suc sau cu un ceiut ...

azi am cam o stare de kko .. nu stiu de ce .. imi vine sa .. probabil hormonii de isi fac de cap ..

marianaa ma bucur ca pitix e bine! e fata mai rusionasa, ce sa-i faci ..

starchi ba da, e normal sa se accentueze pistruii, alunitele, sa apara pete maro .. toate astea se intampla din cauza hormonilor care o iau razna in sarcina ..

eu am o problema cu caderea parului ... mai trece cineva prin asa ceva?? in ritmul asta raman cheala .. la eva nu am avut prob de ganul asta .. va rog, spuneti-mi daca si voi patiti la fel ..

anaconda cred ca a avut deja loc interventia! tinem pumnii sa fie totul bine!

x_ggg nu te mai panica degeaba .. uite eu am 19s, a doua sarcina si inca nu-l simt pe nazdravan .. stai linistita ca o sa incepi sa=l simti cat de curand.

roxy ce vesti bune! tare ma bucur ca nu e vorba de placenta praevia!

uve_got_mail gravidele pot beneficia de reducerea programului cu 2 ore .. scrie in lege. din ecografistii pe care i-ai insirat nu-l cunosc decat pe calmofirescu .. dr cu care am nascut si pe mana caruia merg si acum. e un doctor si ecografist excelent! pe el nu l-am auzit sa dea gres ... pe cand iosup .. a dat chix de multe ori, si cu cazuri grave!

mimika sa le iau pe rand ..

1. bebicii dorm cu pernuta de la inceput? Pernutele se gasesc numai in set cu lenjerii sau si separat?
in niciun caz! nu se pune nimic sub capul bebelusului. eva are 1,4 ani si nici acum nu-i pun pernuta .. oricum, e mult mai bine sa dormi fara, se stie!

2. Aparatorile pentru patuturile de lemn sunt necesare de la inceput sau dupa ce incep bebicii sa "bantuie"?
aparatorile sunt necesaare mai ales dupa ce bb incepe sa banutie, sa-l fereasca de busituri. insa, le poti pune de la inceput ca-l mai feresc pe bb de curent.

3. Pot sa imi iau de acum sutiene de alaptat? Bazandu-ma pe dimensiunile de acum, sigur. Mai cresc sanii cand vine lapticul? Nu spuneti ca da, va rog.
nu e bine sa-ti iei sutiene de pe acum. nu stii cat iti vor exploda sanii. cel mai bine e sa-ti iei imediat dupa ce nasti sau cu cateva zile inainte. eu mi-am luat dupa. am sarit un nr la sutien.

4. Am vazut ca exista pijamale sau camasi de noapte pentru alaptat, cu o fanta in dreptul sanilor. Mie mi se par interesante, mai ales pentru spital. Am dreptate sau sunt fitze?
nu sunt de fitze. sunt foarte utile. daca nu vrei sa-ti iei genul asta, atunci poti opta ptr o camasa cu nasturi in fata care se deschide suficient ptr a scoate

5 . Scaunelele de masina se prind cu centura de siguranta? Noi avem sistem Isofix, dar evident, doar pentru un scaunel, cine sa se astepte la 2...
scoicile in care se pun bebelusii mici mici se prind cu centurile, iar la scaune de masina exista variante si ptr isofix si ptr centuri.

6. Am vazut ca exista tetine de silicon, de cauciuc...Care e treaba? Ce stie unul sa faca si nu stie altul?
tetinele de silicon sunt mai rezistente. acum depinde ce iti accepta si bb .. eva a luat suzeta de cauciuc si bibe cu tetina de silicon.

monica felicitari pentru bebelanul grasunel! ai vazut mai mami ce e totul ok?

raluk eu am semnat contractul ptr celule stem cu vreo 7 saptamani inainte de nastere. apoi la o sapt, mi-a venit kitul prin posta. eu am recoltat cu coord blood cell.

danuta eu iara te contrazic cu eco la medicover.. mie mi-a estimat 4500 g la eva si a avut 4420g .... erori grave au facut si iosup si alti dr. asa ca sa nu mai dam cu pietre unde nu trebuie .. asta sa fie problema cu eco le medicover .. ca nu-ti estimeaza corect greutatea ..

alesico imi pare rau ptr pierderea ta. sunt sigura ca DD va va trimite un bebelus la timpul potrivit! eu iti urez de pe acum casa de piatra, sa fiti sanatosi si fericit toata viata! cat despre calendare .. forget about it .. sunt niste mari prostii! daca vrei sa-ti influentezi sansele catre bb de un anumit sex, atunci tb sa-ti monitorizezi ovulatia. cu cat mai aproape de ovulatie sau chiar la momentul ovulatiei, cresc sansele de bb .. cu 24/48h inainte de ovulatie sunt sanse mai mari ptr . asta ptr ca X (care dau fetite) sunt mai inceti dar traiesc mai mult iar Y (care dau baieti) sunt rapizi insa se sting repede. nu e metoda 100% sigura .. insa cresti putin probabilitatea, ca sa spun asa ..

gata ditai placinta ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Ideea e ca dupa ce treci prin noptile negre prin care am trecut si eu si sotul dupa ce Calomfirescu s-a hazardat in afirmatii aiurea si nepotrivite (lucru confirmat apoi de 3 medici) si dupa ce auzi si de la altii ce au mai patit, te invit si eu sa ramai fan ecograf Medicover eventual marele sustinator al lui Calomfirescu. Pana atunci tu cu experientele tale minunate cu Medicoverul iar noi restul cu ale noastre asa amarate cum sunt.
Daca nu-ti plac parerile mele sau ale altora despre ecografiile la Medicover, te invit sa nu le citesti.

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Biaz, stii ca are si ecograful o marja de eroare, da?? si mai stii si ca e posibil sa fi avut doar ovulatie tarzie si sa nu fie nici o problema cu BB, nu?? asa ca lasa paranoia deoparte, te rog!

24+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mai fetelor, va rog eu si pestii mei, nu va mai stresati, fiecare bebeloi creste in felul lui, nu va panicati si nu va stresati ca mai mare rau se face. bucurati-va de mangaiati-va pe burta fara nicio alta indoiala. ca sa iasa un bebeloi/bebeloaie cat mai vesel!!!

pupici multi pe burticile cu bebeii in afara standardului!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ellenutamultumesc de primire! Datele mele sunt: DN 15.09.1981, UM 23.12.2008, DPN 03.10.2009. Saru'mana!

Dana, bine ai venit printre noi! Sa ai un bebe cuminte si sanatos care sa se nasca la 40 de sapt!

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Pentru cele interesate:
Greutatea si lungimea fatului
(crown to rump)

19 weeks 15.3 cm 240 grams
20 weeks 16.4 cm 300 grams
20 weeks 25.6 cm 300 grams

M-am linistit, multumesc

Gianina 20+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Asa Techila, bine zis! eu nu mi-am facut deloc probleme, nici n-am retinut prea multe cifre de la toate controalele la care am fost (in afara de kg mele ), pt ca atata timp cat nu mi-a zis dr ca e ceva in neregula, de ce sa gasesc eu bube acolo unde nu sunt??

24+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neataaaaaa

mai beti o la ora asta? sau mai bine va tratez cu un suc sau cu un ceiut ...

azi am cam o stare de kko .. nu stiu de ce .. imi vine sa .. probabil hormonii de isi fac de cap ..

marianaa ma bucur ca pitix e bine! e fata mai rusionasa, ce sa-i faci ..

starchi ba da, e normal sa se accentueze pistruii, alunitele, sa apara pete maro .. toate astea se intampla din cauza hormonilor care o iau razna in sarcina ..

eu am o problema cu caderea parului ... mai trece cineva prin asa ceva?? in ritmul asta raman cheala .. la eva nu am avut prob de ganul asta .. va rog, spuneti-mi daca si voi patiti la fel ..

anaconda cred ca a avut deja loc interventia! tinem pumnii sa fie totul bine!

x_ggg nu te mai panica degeaba .. uite eu am 19s, a doua sarcina si inca nu-l simt pe nazdravan .. stai linistita ca o sa incepi sa=l simti cat de curand.

roxy ce vesti bune! tare ma bucur ca nu e vorba de placenta praevia!

uve_got_mail gravidele pot beneficia de reducerea programului cu 2 ore .. scrie in lege. din ecografistii pe care i-ai insirat nu-l cunosc decat pe calmofirescu .. dr cu care am nascut si pe mana caruia merg si acum. e un doctor si ecografist excelent! pe el nu l-am auzit sa dea gres ... pe cand iosup .. a dat chix de multe ori, si cu cazuri grave!

mimika sa le iau pe rand ..

1. bebicii dorm cu pernuta de la inceput? Pernutele se gasesc numai in set cu lenjerii sau si separat?
in niciun caz! nu se pune nimic sub capul bebelusului. eva are 1,4 ani si nici acum nu-i pun pernuta .. oricum, e mult mai bine sa dormi fara, se stie!

2. Aparatorile pentru patuturile de lemn sunt necesare de la inceput sau dupa ce incep bebicii sa "bantuie"?
aparatorile sunt necesaare mai ales dupa ce bb incepe sa banutie, sa-l fereasca de busituri. insa, le poti pune de la inceput ca-l mai feresc pe bb de curent.

3. Pot sa imi iau de acum sutiene de alaptat? Bazandu-ma pe dimensiunile de acum, sigur. Mai cresc sanii cand vine lapticul? Nu spuneti ca da, va rog.
nu e bine sa-ti iei sutiene de pe acum. nu stii cat iti vor exploda sanii. cel mai bine e sa-ti iei imediat dupa ce nasti sau cu cateva zile inainte. eu mi-am luat dupa. am sarit un nr la sutien.

4. Am vazut ca exista pijamale sau camasi de noapte pentru alaptat, cu o fanta in dreptul sanilor. Mie mi se par interesante, mai ales pentru spital. Am dreptate sau sunt fitze?
nu sunt de fitze. sunt foarte utile. daca nu vrei sa-ti iei genul asta, atunci poti opta ptr o camasa cu nasturi in fata care se deschide suficient ptr a scoate

5 . Scaunelele de masina se prind cu centura de siguranta? Noi avem sistem Isofix, dar evident, doar pentru un scaunel, cine sa se astepte la 2...
scoicile in care se pun bebelusii mici mici se prind cu centurile, iar la scaune de masina exista variante si ptr isofix si ptr centuri.

6. Am vazut ca exista tetine de silicon, de cauciuc...Care e treaba? Ce stie unul sa faca si nu stie altul?
tetinele de silicon sunt mai rezistente. acum depinde ce iti accepta si bb .. eva a luat suzeta de cauciuc si bibe cu tetina de silicon.

monica felicitari pentru bebelanul grasunel! ai vazut mai mami ce e totul ok?

raluk eu am semnat contractul ptr celule stem cu vreo 7 saptamani inainte de nastere. apoi la o sapt, mi-a venit kitul prin posta. eu am recoltat cu coord blood cell.

danuta eu iara te contrazic cu eco la medicover.. mie mi-a estimat 4500 g la eva si a avut 4420g .... erori grave au facut si iosup si alti dr. asa ca sa nu mai dam cu pietre unde nu trebuie .. asta sa fie problema cu eco le medicover .. ca nu-ti estimeaza corect greutatea ..

alesico imi pare rau ptr pierderea ta. sunt sigura ca DD va va trimite un bebelus la timpul potrivit! eu iti urez de pe acum casa de piatra, sa fiti sanatosi si fericit toata viata! cat despre calendare .. forget about it .. sunt niste mari prostii! daca vrei sa-ti influentezi sansele catre bb de un anumit sex, atunci tb sa-ti monitorizezi ovulatia. cu cat mai aproape de ovulatie sau chiar la momentul ovulatiei, cresc sansele de bb .. cu 24/48h inainte de ovulatie sunt sanse mai mari ptr . asta ptr ca X (care dau fetite) sunt mai inceti dar traiesc mai mult iar Y (care dau baieti) sunt rapizi insa se sting repede. nu e metoda 100% sigura .. insa cresti putin probabilitatea, ca sa spun asa ..

gata ditai placinta ...

Eva creste mare
Eva

papa bun

Ideea e ca dupa ce treci prin noptile negre prin care am trecut si eu si sotul dupa ce Calomfirescu s-a hazardat in afirmatii aiurea si nepotrivite (lucru confirmat apoi de 3 medici) si dupa ce auzi si de la altii ce au mai patit, te invit si eu sa ramai fan ecograf Medicover eventual marele sustinator al lui Calomfirescu. Pana atunci tu cu experientele tale minunate cu Medicoverul iar noi restul cu ale noastre asa amarate cum sunt.
Daca nu-ti plac parerile mele sau ale altora despre ecografiile la Medicover, te invit sa nu le citesti.

Dana 21+ cu Alexandra

draga dana .. toti medicii gresesc, unii cu chestii minore, altii cu lucruri grave .. iosup nu a vazut o inima pe partea dreapta si transpozitia vaselor mari .. .. plus alti cativa ecografisti "renumiti" .. te-ai gandit ca poate iosup nu te-a nimerit si poate, Doamne fereste, greseala e la el sau poate si la ceilalti renumiti pe care i-ai vizitat??

eu iti spuneam ca pana acum, nu am auzit ca dr in care arunci cu pietre sa fii gresit ... si iti doresc din inima sa fii primul caz la care s-a inselat!

cat despre afirmatia ta "Daca nu-ti plac parerile mele sau ale altora despre ecografiile la Medicover, te invit sa nu le citesti." .. draguta .. aici e un FORUM! citesti, discuti, dezbati, afli opinii, iti exprimi pareri si impartasesti experiente .. daca tu consideri aceste lucruri inutile, te rog sa ma scutesti de prezenta ta! nu te mai victimiza atat si nu mai vorbi in numele colegelor de forum. PUNCT!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput