Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)
Raspunsuri - Pagina 23
Danuta1979 spune:
Gata, cobor cu sotul in parc sa ne plimbam si sa papam o inghetata.
Imi place ideea voastra cu intalnirea de sambata ora 11 (daca am inteles corect). Imi place cu atat mai mult cu cat stau vis a vis de Cismigiu. Cobor din scara , traversez Schitu Magureanu si intru in parc. Sper sa ajung la timp, sa nu raman blocata in trafic:))))))
Gata, fug sa pap o inghetata.
Dana
21+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
Aloooooooooooo Politia!!!!!!!!!
Pun bata pe voi acusica
CE inseamna asta? VA rog frumos, sunt satula de la boboceii de anul trecut de discutii de genul.
DAnuta, te-ai suparat putin degeaba, fiecare isi exprma parerea despre un doctor. DAca o intrebi pe saracuta kay de Iosup nu ai vrea sa sti cum l-ar face...kay este colega de forum a carei fetita, Sonia, s-a nascut cu inimioara pe dreapta si nici un doctor nu a vazut. In schimb Iosup a vazut altele care nu le aminteste nimeni pentru ca totul s-a terminat cu bine.
DEspre Calomfirescu eu n-am auzit. UIte, acum si in Tutunaru se da cu rosii desi tot restul lumii il idolatrizeaza. EU ce sa mai zic de marele meu profesor care mi-a urmarit sarcina trecuta???
Asa-s doctorii astia, pentru unii muma pentru altii ciuma din pacate.
Elle, tu ai trecut printr-o experienta frumoasa cu el, DAnuta a trecut printr-una ingrozitoare. SUnt multi care se si hazardeaza in a arunca niste supozitii (vedeti cazul lui ROxx)
VA rog eu din suflet nu va certati, acceptati fiecare parerea celeilalte pentru ca suntem liberi de a ne exprima parerea. DAr va rog sa o facem fara a ne jigni sau fara a ne supara. Ok?
Va rog eu dati mana si impacati-va 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monica_dicut spune:
bia, te rog frumos, eu n-am vrut sa te panichez
SI vrei sa-ti spun ceva? Mie personal, al meu mi se pare cam obez pentru varsta lui. Nah, uite ca si eu am motiv de panica (si nu glumesc)
EU am spus de la inceputul odiseei, fiecare bebe are ritmul lui de crestere, eu nu imi voi schimba DPN-ul pe prima pagina pentru ca se spune ca prima eco cea de 7-8 saptamani e relevanta pentru DPN. PE parcurs au si ei perioade de crestere si de stagnare.
UIte colega mea are un baietel nascut la 2,600 kg si 45 de cm, la 39 de saptamani. De ce? Pentru ca atat ea cat si sotul ei au pana intr-un metru 60. Iti dai seama ca acel bebe nu avea cum sa iasa de 4 kile si 55 de cm ![]()
Banuiesc eu asa ca si tu esti o slabuta si o finuta si bebe al tau nu are cum sa fie altfel. Gandeste-te ca sotul meu are 1,87 si 90 de kg iat eu 1,67 si 73 de kg (inainte de sarcina) deci bebe nu are cum sa fie prea micut.
Pupicei dulci sa treaca paranoia 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
O noua viata
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut bia, te rog frumos, eu n-am vrut sa te panichez SI vrei sa-ti spun ceva? Mie personal, al meu mi se pare cam obez pentru varsta lui. Nah, uite ca si eu am motiv de panica (si nu glumesc)EU am spus de la inceputul odiseei, fiecare bebe are ritmul lui de crestere, eu nu imi voi schimba DPN-ul pe prima pagina pentru ca se spune ca prima eco cea de 7-8 saptamani e relevanta pentru DPN. PE parcurs au si ei perioade de crestere si de stagnare. UIte colega mea are un baietel nascut la 2,600 kg si 45 de cm, la 39 de saptamani. De ce? Pentru ca atat ea cat si sotul ei au pana intr-un metru 60. Iti dai seama ca acel bebe nu avea cum sa iasa de 4 kile si 55 de cm Banuiesc eu asa ca si tu esti o slabuta si o finuta si bebe al tau nu are cum sa fie altfel. Gandeste-te ca sotul meu are 1,87 si 90 de kg iat eu 1,67 si 73 de kg (inainte de sarcina) deci bebe nu are cum sa fie prea micut. Pupicei dulci sa treaca paranoia ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 22+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Bravo Monica, fa dreptate, pace-pace
Asadar, eu am sa ma orientez pt hainute cu lungime 56 cm...avand in vedere ca eu am 1.70 si sotul 1.87, plus ca e baietel...Poate iese si in jur de 4 kg, eu asa mi-am propus
si seara placuta. Maine e vineri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Gianina
20+ cu
Loris Stefanbebe
selen80 spune:
Va doresc si eu o seara placuta, o tai la targul de haine, poate mai gasesc ceva chilipiruri pt mine, ca deja nu ma mai incap muuulte haine si "ma repet" cam des cu aceleasi toalete
Monica, eu acum am vazut ca tu ai 22 de sapt....deci fetita mea nu e obeza totusi, cu 591 gr la 24 de sapt
si nici al tau baietzel, stai linistita....daca se naste mai maricel nu inseamna ca va fi obez....si noi suntem cu "marimile" tot pe acolo, sotzul 1.84 cu vreo 90 de kg, si eu 1.68 cu 65 de kg, in mod normal, 69 de kg dupa concediul din oct, si cu care am inceput si sarcina
eu sper doar sa nu ma omoare prea tare la nastere
ca vreau natural, asa ca as prefera sa nu depaseasca 4 kg totusi ![]()
oricum se pare ca pt noi nicicum nu e bine....daca e mai mare e obez, daca e mai mic e prea mic, samd...nu mai tb nici sa-i comparam intre ei, nici sa nu ne mai uitam pe vreun grafic....ci doar sa ciulim bine urechile la dr, daca a zis ca totul e ok, de ce tb sa fim noi mai destepte/informate?! 
24+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni
Danuta1979 spune:
Ai o problema!
Dana
21+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Danuta1979 spune:
Si elena, nu te scutesc cu prezenta ca nu am chef. In schimb de ignorat te pot ignora. Ia sa vedem , tu poti?
Dana
21+ cu
Alexandra
Danuta1979 spune:
Fetelor, vroiam sa va intreb la bebitul vostru cum s-a calculat lungimea? Ce lungime are bebitul vostru? Incerc sa-mi dau seama daca fetita mea o sa semene cu tatal ei sau cu mine (eu fiind mai scunduta..pe la 1.62m).
Dana
21+ cu
Alexandra
iuliapapusa spune:
Buna fetele.Ce faceti?Am fost astazi la eco morfo tr II 4d si am aflat de toate.Am o fetita frumoasa foc si tare bataita, se juca cu cordonul, si-l punea in cap, isi punea picioarele si mainile pe fata, ba fugea de doctor.Am stat o ora sa-i masoare totul ca nu o prindea calumea.Insa am si eu o nelamurire.Pe foaie scrie ca dupa CM am 21 saptamani si 5 zile iar dupa dimensiuni diametru bipariental 39 mm, ventricul fetal 6 mm, circumferinta abdominala 12,7 cm, lungimea femurului 2,8 cm, greutate 240 grame, distanta interorbitala 1,1 cm BCF 146 batai pe minut mi s-a spus ca are 18 sapt si 5 zile.Mie mi se pare o diferenta enorma?A mai patit careva asa?In rest a zis ca este bine, toate organele f bine dezvoltate, fara malformatii, mi s-a inchis si uterul, Placenta este inserata pe peretele posterior la distanta de col uterin granum I grosimea de 2,4 cm a spus ca este bineare toate degetelele, coloana bine totul este OK.Ma sperie doar greutatea a spus ca e cam mica si diferenta de saptamani.Stie careva ceva?Va rog?
+21 cu 
monica_dicut spune:
Danuta, ai fost rautacioasa. Sincer, nu cred ca e cazul sa fim rele. E pacat ca doar ne intelegem asa bine si este o odisee atat de frumoasa.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
22+ cu
O noua viata