Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna fetele.Ce faceti?Am fost astazi la eco morfo tr II 4d si am aflat de toate.Am o fetita frumoasa foc si tare bataita, se juca cu cordonul, si-l punea in cap, isi punea picioarele si mainile pe fata, ba fugea de doctor.Am stat o ora sa-i masoare totul ca nu o prindea calumea.Insa am si eu o nelamurire.Pe foaie scrie ca dupa CM am 21 saptamani si 5 zile iar dupa dimensiuni diametru bipariental 39 mm, ventricul fetal 6 mm, circumferinta abdominala 12,7 cm, lungimea femurului 2,8 cm, greutate 240 grame, distanta interorbitala 1,1 cm BCF 146 batai pe minut mi s-a spus ca are 18 sapt si 5 zile.Mie mi se pare o diferenta enorma?A mai patit careva asa?In rest a zis ca este bine, toate organele f bine dezvoltate, fara malformatii, mi s-a inchis si uterul, Placenta este inserata pe peretele posterior la distanta de col uterin granum I grosimea de 2,4 cm a spus ca este bineare toate degetelele, coloana bine totul este OK.Ma sperie doar greutatea a spus ca e cam mica si diferenta de saptamani.Stie careva ceva?Va rog?

+21 cu

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna fetele.Ce faceti?Am fost astazi la eco morfo tr II 4d si am aflat de toate.Am o fetita frumoasa foc si tare bataita, se juca cu cordonul, si-l punea in cap, isi punea picioarele si mainile pe fata, ba fugea de doctor.Am stat o ora sa-i masoare totul ca nu o prindea calumea.Insa am si eu o nelamurire.Pe foaie scrie ca dupa CM am 21 saptamani si 5 zile iar dupa dimensiuni diametru bipariental 39 mm, ventricul fetal 6 mm, circumferinta abdominala 12,7 cm, lungimea femurului 2,8 cm, greutate 240 grame, distanta interorbitala 1,1 cm BCF 146 batai pe minut mi s-a spus ca are 18 sapt si 5 zile.Mie mi se pare o diferenta enorma?A mai patit careva asa?In rest a zis ca este bine, toate organele f bine dezvoltate, fara malformatii, mi s-a inchis si uterul, Placenta este inserata pe peretele posterior la distanta de col uterin granum I grosimea de 2,4 cm a spus ca este bineare toate degetelele, coloana bine totul este OK.Ma sperie doar greutatea a spus ca e cam mica si diferenta de saptamani.Stie careva ceva?Va rog?

+21 cu

Ok..eu am calculat (si real) 21 sapt. si 3 zile deci suntem pe aproape.Ma uit si eu acum pe ecografie sa vad ce valori am. Din pacate multe valori sunt corespunzatoare unor asocieri de litere . Ia sa vedem pe net. Deci:

Batai inima = 143 b/min;
BPD=diametri bipariental =4,81 cm
Greutate = 423g
femur =3,61 cm
circumferinta abdominala =AC=16,61 cm
placenta maturitate grupa a 2-a inserata antero-lateral dreapta grosime 31 mm

E ceva diferenta de valori. La celelalte ecografii puiul tau era dezvoltat conform varstei calculate? Esti sigura ca data conceptiei e apropiata de varsta calculata? Stiu de la dr. mea ca se accepta cca. 2 sapt. diferenta la ecograf si ca eroarea poate fi mare. Te-ai gandit sa mergi sa mai faci o ecografie sa verifici sa nu fi fost o greseala a ecografului?

Oricum, faptul ca bebitul tau e sanatos si organe-tot normale ar trebui sa-ti dea o prima indicatie ca totul e ok si sa-ti dea optimism. Hai, fruntea sus si vezi ca trebuie sa existe o explicatie undeva.

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetelor, dragelor..nu va suparati! chiar nu merita!
Nu ma bag, pentru ca ultimele 3 pagini le-am citit cam in diagonala si repede, si oricum nu ne cunoastem asa bine..faceti pace!
Monikus multumesc ! V-am vazut pe o parte din voi in album..numai una si una..o odisee de femei dragute si mandre de burticile lor.
Va doresc o seara frumoasa...eu trebuie sa cedez calculatorul.
pe toate!

Dana 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Am uitat sa felicit mandrele care si-au vazut astazi la eco puiutii..sa fie sanatosi si voiosi!

Dana 19s

Mergi la inceput

Ok...ca am ajuns la masuratori...nu-mi spune nimeni cati cm au avut bebitii la morfo 2?

Dana 21+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Danuta nici mie nu mi-a spus cat masoara.Si din ce mi-ai spus tu ma gandesc ca este o eroare undeva.Diferentele sunt intradevar mari, fara spirit de gluma.Dar am mai facut o eco la inceput de sarcina si la fel mi s-a spus ca este cu 2 sapt cam asa mai mica sarcina sau bebe.Asta ma preocupa ce e mai mic bebe sau sarcina.Daca e sarcina este OK dar daca este bebe as vrea sa stiu de ce si ce pot face sa ia in greutate.Si placenta mi s-a parut mai groasa fata de a ta, oare de ce?

+21 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

lutoniana, selen, monica, sunteti ca de obicei tare dragute. De multe ori ma faceti sa ma simt .
Paranoia cu dimensiunile are la mine doua surse: Busici a avut 3,600 la nastere si 56cm, desi nici eu nici sotul nu suntem foarte inalti iar a doua e ca stiu ca am citit undeva ca dimensiunile mici ale copilului coreleaza cu sindrom Down si eu am un caz in familie. Nu traiesc permanent sub teroarea asta. Ma rog si sper din tot sufletul dar din cand in cand isi mai scoate monstrul capul in mintea mea.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Seara buna tuturor,

o intrebare..ma framanta de ceva vreme (nu foarte tare..doar un pic asa)...8 persoane din 10 cand au aflat ca fetita va fi in zodia fecioarei au strambat atat de tare din nas...de parca o alta zodie mai rea nu putea sa fie pentru o fata..
una din faze s-a intamplat chiar la eco, cand, dupa ce mi-a zis ca e fetita, a calculat ea repede (o dna de altfel draguta) si a constatat ca e fecioara....a comentat atat de "frumos" despre cat de rele sunt fecioarele.. ca poate se grabeste si iese leu ..etc.
acum eu nu dau o prea mare importanta zodiilor..sunt de acord ca exista caracteristici comune la oameni nascuti in acceasi perioda...si bune si rele....ca na...nu poate sa fie totul perfect..
dar asa m-am enervat..

despre barbatii fecioara citisem undeva, chiar aici pe forum, un subiect dedicat...cu multe PRO-uri

ce credeti? frumoasa atitudine:
-A astepti o fetita, ce frumos...!!!
-Ce zodie? fecioara ...aaa

Nu v-ar veni sa ?
Azi am revazut-o si eu pe mandra mea, frumoasa si somnoroasa.Abia astept sa o tin in brate!

24+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Elenuta si Danuta, va vad pe amandoua doua firi puternice si va inteleg punctele de vedere.
Pentru mine, personal, forumul asta e ca o oaza din stresul si problemele zilnice. Cand voi va , oaza mea se destrama. Daca voi sunteti suparate intre voi, ne doare pe toate. Si e pacat ca ne sunteti atat de dragi.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si inca ceva. Eu am o teorie conform careia Dumnezeu iti da inapoi exact ceea ce ti-a luat. E chestie observata de mine la toate mamicile de ingeri

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Saru'mana!Asa consider si eu!

Mariaanna
19+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput