Burtici fericite de septembrie-octombrie (55)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Va pup pe toate care v-ati gndit la mine!
Am trecut si eu pe aici, tot in fuga!
Am baiatul racit cu febra si eu il urmez.Febra nu am,doar durere de gat, iritatie, muci....
Monica, felicitari pt bebe grasunel!
Elenuta, mersi de incurajari!Sper ca e o "rusinoasa".
Raluk, .
De fapt, pe toate va !
Scuzati-ma, ca iar ma grabesc!

Mariaanna
19+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Elle, multumesc ca mi-ai raspuns referitor la recoltarea de celule stem!

Dana, bine ai venit printre noi!

Maria, felicitari pentru baietel! Sa fiti sanatosi!

Bia, acuma seara zicea la stiri ca se poate si pe net, dar costa 90 de euro crearea semnaturii digitale. Si, cu nasul, cred ca e o idee buna, eu trageam cu o nara din pahar ca si cum as inhala, de ajungea apa si unde nu trebuia probabil... In legatura cu bebe, uite, dupa tabel cred ca e cum trebuie, nu?

MangaGirl, Doamne ajuta sa fii bine cu tiroida.

Danuta, felicitari pentru fetita sanatoasa!

Ioana, felicitari pentru baietelul sanatos!

Iulia, felicitari pentru fetita sanatoasa!

crocodana, eu stiu cateva "feciori" si sunt foarte ok!

mariaanna, multa sanatate si tie si printului tau!

Mda... m-am speriat cand am citit "mica cearta" (cam in sensul descris de Bia, de paradis pierdut). La sfarsitul capitolului trecut (dupa ce se daduse linkul la acesta) a mai fost ceva de genul si oricat m-am intors sa recitesc ultimele pagini nu am inteles pe cine s-a suparat Danuta... Am intrebat-o si nu mi-a raspuns. Asa frumoasa a fost atmosfera pana acuma...

17+

Mergi la inceput

Raluca_u ce fericita si senina arati in toate pozele! Si, vazand ultima poza, cu taticul, vreau sa-ti spun ca sper ca bebe nr. 2 sa semene cu tine, ca printesa e toata tati!

17+

Mergi la inceput

Fetelor, eu tin minte de camd umblam la targurile de nunti, ca mergeam pregatita ce sa cumpar, erau foarte mari reduceri.

Acum am vazut ca Baby Expo va fi si la Cluj in 5 si 6 iunie. Daca reusesc sa ajung pe acolo, nu-mi dati niste idei bune, ce s-ar merita sa iau (de la tetine, la cheltuieli mari de tot, de gen patut sau carucior)? E drept ca ar trebui sa ma pregatesc pana atunci, sa stiu ce vreau, sa vad preturi... Dar totusi, daca aveti niste idei bune, spuneti-mi-le, va rog, la ce produse sunt mari reduceri?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Crocodana ce chestie, eu cand am calculat ca baby iese Fecioara nu mai puteam de bucurie
Sotul e in zodia Fecioarei, de aceea am o parere foarte buna
Sigur, recunosc faptul ca oamenii dintr-o anumita zodie au multe in comun, dar mai gandesc de ex. ca eu stiu Gemeni cu care nu am nimic in comun si altii cu care ma aseman foarte mult.

Diana 23 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Lutoniana, m-am uitat si la poza ta noua! Ce frumusica burtica! (ce spuneai ca iti doresti? ca la mine babele toate au ghicit ca o sa am baiat, ca mi-a crescut burta mai mult in fata decat pe lateral; si mie mi se pare ca si a ta e la fel)

17+

Mergi la inceput

Noapte buna, fug si eu in patic.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Raluka16 eu vreau un baietel cret si frumos dar asteptam marea surpriza din septembrie.
Nu vom afla ce este dar nu suntem prea tristi din acest motiv; ne bucuram zi de zi cum misca si il numim Bebitza.
Sotul meu m-a testat pana acum de 3 ori cu sarea in cap si nu am dus mana nicaieri si a concluzionat ca eu sunt "anormala" ca nu reactionez
Eu ma uitam la el ca-l vedeam ca asteapta ceva ...el se uita la mine ....si ne apuca rasul pe amandoi. Acum s-a lasat pagubas.
Oricum o facea dpar de amuzament.
Ce sa zic, poate au dreptate babele tale

Cea mai fericita 22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

CAPITOL NOU

caci vad ca va intindeti la vorba la ceas de noapte ..

elle

Mergi la inceput