PM gasit deschis in inbox!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

denizel e bine sa iti schimbi din cand parola - asta in mod cert. Si nu e bine sa ai aceeasi parola in mai multe instante.

Pe de alta parte, exista posibilitatea ca un user care a uitat parola sa o receara - completant email adresa de unde s-a facut inregistrarea. Deci, cineva care stie parola la email, poate cere si parola de pe DC. Sau, daca te loghezi de la un computer altul decat cel pe care il folosesti doar tu, poate ramane cookie-ul acolo si cineva poate accesa, chiar ne-interesat profilul tau. Sunt variante posibile.

o zi buna

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Eu am patit doua chestii funny: am trimis mesaj privat si cand m-am uitat (imediat dupa) in outbox sa vad daca a plecat, n-am gasit nimic. Asa ca am mai trimis o data. Se poate ca am apasat eu aiurea pe ceva si nu l-am trimis de fapt pe primul, dar am patit asta in vreo 2-3 randuri... Si nici nu cred ca persoana a citit mesajul imediat ce l-am trimis si l-a si sters.

A doua ar fi ca anul trecut nu am primit eu un mesaj pe care il asteptam de la o persoana - o cunosc si e una din cele mai de treaba fiinte din lume, nu avea cum sa ma minta ca l-a trimis). Dar persoana isi stersese mesajele din propriul outbox inainte sa ajung eu sa imi citesc pm-urile, deci am dedus ca asta a fost motivul pt care nu a mai aparut in inbox-ul meu.

Inca o pb pe care o am este ca nu primesc atentionare prin email ca am primit un pm nou, decat foarte rar. Nu stiu de ce se intampla asta.

Ma rog, sunt deja off topic, scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

L-ai gasit deschis.
Ce dragut!

Acuma, ca sa fiu sincera pina la capat, eu trimisesem doua PM-uri test .
Unul lui AB, celalalt altcuiva. Le-am recitit imediat pe amindoua din outbox-ul meu.
AB a gasit PM-ul deschis, cealalta persoana l-a gasit inchis.
Ce-i drept, numai PM-ul catre AB il marturisisem aici in public.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Foarte interesant...si in urma acestui experiment eu zic ca pica si eplicatia Mirelei:

Citat:
Pe de alta parte, exista posibilitatea ca un user care a uitat parola sa o receara - completant email adresa de unde s-a facut inregistrarea. Deci, cineva care stie parola la email, poate cere si parola de pe DC. Sau, daca te loghezi de la un computer altul decat cel pe care il folosesti doar tu, poate ramane cookie-ul acolo si cineva poate accesa, chiar ne-interesat profilul tau. Sunt variante posibile

O data pentru ca e imposibil (geografic vorbind) ca Denizel si AB sa se fi logat candva de la acelasi computer iar apoi pentru ca ma indoiesc ca cineva a avut acces concomitent la parola si/sau mailul amandurora.

Afara de cazul in care...

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Anca, daca era o eroare de programare, ni s-ar fi spus.
Asaaaa, ce sa ni se spuna? :D. Ca o sa fim mai atenti data viitoare? Ca o sa schimbam programul in asa fel incit, chiar daca nu sintem atenti, macar sa nu se observe?

Ramine cum am stabilit: Denizel, eu te rog insistent sa-ti schimbi parola!!!, si, in acest fel, aberatiile comportamentale ale PM-urilor, constatate ieri experimental de cu totul alte persoane decit tine, vor inceta, desigur, brusc.

Ce-mi plac finalurile cu happy-end!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana spune:

Pentru trolii plictisiti, iata un remember.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Roxana, nu tine diversiunea.
Mai incearca.

Mai, mie sincer mi-e indiferent, nu ma tenteaza nici o revolutie:) in acest moment, iar de faptul ca tre' evitate discutiile despre secretele bombei atomice pe PM stiu cu maaaare exactitate inca de pe vremea scandalului cu Joce :), dar... totusi...ma asteptam la mai multa imaginatie din partea voastra ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:

Mai, mie sincer mi-e indiferent

Mie cu atat mai mult cu cat sunt cunoscuta pentru prostul obicei de a-mi face publice PM-urile.

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Eu una m-am lamurit!
Ar mai fi fost una-alta de adus in discutie, dar m-a intimidat te-ri-bil numarul mare de troll-i plictisiti care mi-au invadat subiectul :)).

Inchideti, va rog!

(daca si numai daca e numele meu scris pe plic!!! )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cu mare placere il inchid...ma duc sa citesc inboxurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

O completare tehnica:

Cred ca am mai spus in topicuri mai vechi dar parolele sunt encriptate cu un algoritm foarte complex. Deci nici noi nu putem decodifica parolele. De aceea:
- cand va resetati parola nu o primiti pe cea veche
- cand am nevoie sa reproduc un BUG care l-a semnalat un anume user ii cer pe PM parola ca sa ma pot loga in numele lui.

Sfaturi:
- nu folositi aceiasi parola pe mai multe site-uri sau la mai multe conturi de mail
- nu folositi parole scurte. Incercati sa folositi minim 8 caractere cu macar o majuscula si macar 2 cifre
- daca va logati pe un calculator strain aveti grije sa nu salvati paola la logare si sa va asigurati ca va delogati la sfarsit

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput