PM gasit deschis in inbox!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Denizel m-a puzzled chestia. Si cum eu te cred, dar in acelasi timp nu cred ca Big Brother ne supravegheaza mereu ... am investigat si cred ca am gasit bug-ul si poti face un test cu cine vrei tu.

Cand trimiti un mesaj el ramane in Outboxul trimitatorului. Il vei vedea in negru highlight de-i necitit de cel caruia ii este destinat. Eh daca eu il recitesc din Outbox-ul meu tie iti va aparea citit.

E stupid dar pare o eroare banala de programare. Adminul a lasat in functia care gereaza Outbox-ul o variabila prin adresa si nu prin valoare. Asa ca desi ilogic eu pot modifica statul de citit al mesajelor mele trimise altora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

Cand trimiti un mesaj el ramane in Outboxul trimitatorului. Il vei vedea in negru highlight de-i necitit de cel caruia ii este destinat. Eh daca eu il recitesc din Outbox-ul meu tie iti va aparea citit.

Ntz. Nu-i asa. Pot sa citesc io de 10 ori mesajul din outbox, plicul ramine inchis pina-l deschide destinatarul.

P.S. Poti face un test cu tine insati.
Oricum, tocmai l-am facut eu cu tine. So, AB, vezi c-am recitit temeinic, in outbox-ul meu, PM-ul pe care ti l-am trimis. L-ai gasit cumva deschis?

P.P.S. Desi, ca sa fiu sigura de relevanta experimentului (si de neinterventia factorilor externi :), poate ar fi trebuit sa nu-l anunt aici ...

Mergi la inceput

yep. nu-i nou. L-am gasit vazand subectele active.

Ok hai sa mai incercam si alte variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

AB si Ileana, daca citesti sau chiar stergi mesajele din outbox, asta nu are influenta asupra mesajelor din inbox-ul destinatarului.

Singura relatie dintre box-urile expeditor-destinatar este ca, atunci cand destinatarul isi sterge din inbox mesajul primit, acesta dispare si din outbox-ul expeditorului (poate asta s-a modificat intre timp, dar stiu sigur ca asa era acum ceva timp).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

L-ai gasit deschis.
Ce dragut!

Acuma, ca sa fiu sincera pina la capat, eu trimisesem doua PM-uri test .
Unul lui AB, celalalt altcuiva. Le-am recitit imediat pe amindoua din outbox-ul meu.
AB a gasit PM-ul deschis, cealalta persoana l-a gasit inchis.
Ce-i drept, numai PM-ul catre AB il marturisisem aici in public.

Mergi la inceput

uneori e alba-neagra dupa cum se canta ca am mai facut cateva teste private intre noi...

La mine speranta moare ultima... dar problema-i redeschisa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Mda...

Niste intrebari de genul asta am avut si eu....

Pe scurt:

cu ceva timp in urma (vreo 2-3 ani), imi spun parerea la un subiect mai "sensibil", "sensibil" in sensul ca am calcat pe cineva pe coada si mi s-a raspuns pe masura. De aceeasi parere cu mine a fost si un alt user relativ nou (pe care de atunci nici nu l-am mai vazut pe forum). Acel user m-a abordat direct pe mail, fiind chiar mai virulent decat pe forum, dar impartasindu-mi parerea. Eu i-am raspuns, precizand, printre altele, ceva.

Ei, si acu urmeaza surpriza: dupa ceva timp de la subiectul respectiv, la un subiect tot asa, mai aprins, ma trezesc ca mi se aminteste de altcineva de acel ceva
Prinsa fiind in tema discutiei, care, de fapt, nu avea treaba cu acel ceva , nu am facut legatura cum ca eu nu scrisem pe forum de acel ceva, ci pe mail. Mai mult, acel altcineva, vine imediat cu un mesaj de genul: hai s-o lasam balta (probabil dandu-si seama ca-i iesise porumbelu)

In concluzie, ori acel user a forward-at mailu meu catre acel altcineva (cu toate ca e putin probabil, avand in vedere ca aveau opinii complet diferite), ori s-a intrat in mailu meu cu parola, pe care atunci o aveam si la logarea pe forum

Nu stiu daca s-a inteles ceva din ce-am zis......oricum, nu conteaza, dovada ca atunci am lasat-o moarta...dar nah, era firesc sa-mi pun niste intrebari.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ori e aceasi persoana, cea mai simpla solutie.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Sigur, pot fi adevarate cele doua explicatii

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

ori acel user a forward-at mailu meu catre acel altcineva (cu toate ca e putin probabil, avand in vedere ca aveau opinii complet diferite), ori s-a intrat in mailu meu cu parola, pe care atunci o aveam si la logarea pe forum

dar mai poate fi una, si mai simpla: primul user (cel care ti-a dat dreptate si a disparut de pe forum) si altcineva-ul (care era de alta parere si se contrazicea cu primul) erau fix aceeasi persoana. Care fie avea personalitati multiple, fie isi mai alunga plictiseala animind, prin postarea de pareri pro si contra, o discutie de pe forum.

Edit: , dap, uite, si Ayla a ajuns la aceeasi concluzie, exprimata mai clar.
Oricum, Alina, sa stii ca m-ai facut sa-mi schimb parola la mail, ca, evideeent , era fix aceeasi cu cea de logare pe forum. Uite asa ajungem sa suflam si in iaurt .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Posibil sa fi fost aceeasi persoana.....dar, in contextul respectiv, chiar nu dadea bine sa fie mai multi contra pe acel subiect .....credeti-ma .....adica, acel altcineva, chiar isi facea un deserviciu (de imagine, sa zicem) ca mai aparea acolo tot un gica suspicioso-contra.....

In fine.....

Alina

Mergi la inceput