PM gasit deschis in inbox!!!

PM gasit deschis in inbox!!! | Autor: denizel

Link direct la acest mesaj

Mi-a fost trimis un PM pentru care am primit atentionare pe email.
Cand m-am logat pe DC, imi apareau o (zero) mesaje in inbox.
Am deschis inbox si acolo era intr-adevar mesajul, dar deschis .
L-a citit cineva inainte mea, dar a fost fata/baiat faina/fain, ca mi l-a lasat si mie sa-l vad .

Celui interesat de PM-urile mele ii transmit ca am schimbat parola. Nu te superi, da?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Si-acum ce parola ai?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Si-acum ce parola ai?

_

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

Una care care incepe cu I si se termina cu D si are vreo douaj de caractere .

Aaaa... tacerea asta nu-mi place deloc :D. Are cineva (moderatori, administratori) acces la PM-urile noastre?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

So, facem o ...spanzuratoare?
(pt parola, nu pt moderatori!)

_

si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Denizelu tu crezi ca daca s-ar uita adminii sau moderatorii in inboxu tau nu i-ar duce mintea sa nu observi tu asta? Mai frate, ce importanta te crezi. O fi stand Marius si citeste de zor priveurile a 70 de mii de membri. De asta are cearcani Marius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cred ca ar trebui sa iti schimbi si parolele la casutele de email

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Denizelu tu crezi ca daca s-ar uita adminii sau moderatorii in inboxu tau nu i-ar duce mintea sa nu observi tu asta? Mai frate, ce importanta te crezi. O fi stand Marius si citeste de zor priveurile a 70 de mii de membri. De asta are cearcani Marius.

Muffinutu, importanta ma cred, nimic de zis, nu mai importanta insa decat se crede orice om de pe planeta asta . Sa nu-mi zici ca tu nu te crezi importanta :)).
De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, s-ar putea sa ma cred chiar mult mai putin importanta decat se cred altii :)).

Serios acuma, faptul ca mi s-a umblat in inbox mi se pare un lucru extrem de grav si, fara sa ma cred importanta , m-as fi asteptat sa se minuneze lumea ca la urs .
Cand am vazut ca nimeni nu zice nimic, mi-am zis ca o fi ceva de genul "stie tot satu' si nu stie barbatu" .

Eu ma astept sa fie o problema tehnica totusi, care sa arate ca citit un mesaj care nu a fost deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Are cineva (moderatori, administratori) acces la PM-urile noastre?

Nu.
Dar sunt funny unele raspunsuri.

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

cred ca ar trebui sa iti schimbi si parolele la casutele de email

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Multu', Maru!

Mergi la inceput

Alex, inseamna ca cineva s-a chinuit sa-mi sparga parola???(nici nu i-a fost greu, avand in vedere ca avea doar 5 caractere ;)).
Vezi, Muffin, ca sunt importanta? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

denizel, e o violare destul de serioasa a privacy, n-a ca nus tiu sa zic pe romaneste
si sincer, eu asta as face, mi-as schimba toate parolele, la toate aplicatiile, fie ele de email ori altele unde te loghezi

si indiferent cat de important de crezi, sau esti perceput, fapta e destul de grava, nu are legatura cu nici un rang social ori nu

muffin, te roade invidia?

Mergi la inceput