Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri14

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna dimineata,

Liana sa-ti traiasca printesa, am vazut poza, e superba fetita ta.

Lauraa ma bucur foarte mult pentru tine. Sa-ti traiasca fetita sa se faca mare si sa aveti parte numai de bucurii. Abia astept sa vad poze.

La multi ani! Dominic. Vai Pepsi sa-ti traiasca flacaul. Gata are 5 ani, e baiat mare acum.

Va pup,

Cristina, mamica fericita de Eva Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">

Port in suflet povestea licuriciului Emma

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

La multi ani, Dominic! Sa cresti mare si sa fii sanatos!

Laurraa, refacere grabnica! D-abia astept sa intri sa ne arati poze cu bebe!

Liana, ce imi place cand citesc de fomila!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Ce de emotii saptamana asta
liana superba micuta, sa fie sanatoasa, papaicioasa, sa va bucurati de ea.mai asteptam si alte poze.

lauraa felicitari!ai reusit!sa fiti sanatoase si fericite!

Pepsi la multi ani pentru Dominic!ma bucur tare mult ca ne-ai mai scris

Puisori

www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Lauraa-FELICITARIIII PENTRU MICUTA SANATOASA!!!!Recuperare rapida si mult laptic!Cat ma bucur pentru tine!!!

Pepsi-LA multi ani pentru Dominik!!!!!!!!!Sa creasca mare si sa fie cuminte!

Mama a trei sufletele in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

laurraa FELICITARI pentru bebelina !
Sa creasca mare, sanatoasa, cuminte si sa va aduca numai bucurii.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Liana, frumoasa foc pustoaica. am un ginere ce zici, ne-ncuscrim?
Flavia, la multi ani, feciorului, ce mare a crescut! ma bucur atat de mult ca ai schimbat serviciul si ca sunteti sanatosi!
Lauraa, felicitari, mamico, ma bucur enorm pentru voi! sa traiasca printesica1
Irina, nasol cu tratamentele si incertitudinea asta. sper din tot sufletul sa fie cu rezultat.

Marina, mamica in de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!

Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Laurraa felicitari ptr printesa. Sa te recuperezi rapid, sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati de ea! Asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost!

Pepsi ma bucur ca ne-ai mai scris. Mabucur ca sunteti bine, ca acum ai un job care iti place. La multi ani sanatosi si fericiti ptr Dominic.

Danangie si de tine mi-a fost dor si ma bucur ca ne-ai scris si ca esti bine. Te cred ca e greu, bine ca ati scapat de otita. Si mai ales bine ca bebe e bine. Distractie placuta la mare!

fetelor io va pup pe toate si va urez o zi buna!

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Efectiv de ieri ma chinui sa scriu mes...nu reusesc sa-l termin.

LAURA felicitari ptr bblina!!! Refacre rapida.

NINIA, MONY

PEPSI ma bucur ca esti bine si felicitari ptr slujba.

revin

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione piů viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Fetelor sunt in rezerva cu minunea mea.

Sunt exraordinar de indragostita de ea, este minunata, sunt dependenta de ea, totul este bine, nu este o plangacioasa, ii multumesc lui Dzeu ca mi-a dat sa traiesc aceste clipe

VA MULTUMESC DIN INIMA CA ATI FOST ALATURI DE MINE; oricat de mari au fost durerile de dupa cezariana, si au fost, ma gandeam la fetele mele de pe forum si stiam ca sunt toate alaturi de mine'

Sper sa imi aduca Radu astazi cablu sa va pun poze.

O s ava povestesc totul cu amanuntul, acum ma doare operatia si nu pot sta mult in scaun iar pe pat mi-am pus printesa ca am alaptat-o;

va multumesc inca o data, o iubesc nespus, sa va dea Dzeu la toate fetele trairile mele de acum, nu-mi pot lua ichii de la ea, nu am cuvinte sa va spun cat de minunata este, iar universul meu este DOAR in jurule ei

fuggggggggg ca plange

va pup si va imbratisez cu drag

38 + minune de Maya Teodora
AMR o zi!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

bunicutzoooo mltumim de vesti..o pupam si noi..spune-i daca mai vb cu ea ca tot incerc sa sun dar nu raspunde..pupici
Laura tot in spital.speram ca maine sa ne dea drumu..a luat mai greu in greut pt ca inca nu a venit laptele suvoi

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Cred ca erau tel la Radu la incarcat atunci sau era in oper cand ma simteam fffff rau dupa operatie

pupici si multumesc

38 + minune de Maya Teodora
AMR o zi!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput