Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dana, ma bucur ca ai scris! Iti doresc un concediu minunat!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ce dor mi-a fost de voi! ma tin la curent fetele cu vestile, n-am mai intrat demult, merci din suflet la toate ce intrebati de mine si va mai amintiti de mine!

liana, draga mea, am plins la servici cind m-a anuntat michelle ca ai nascut si totul e bine, pur si simplu am plins .................lacrimi de fericire! ma bucur din suflet ptr tine, am vazut pozele ce mi le-a trimis lau, e pur si simplu minunata!sa va traiasca, viata lunga si fericita si multa multa sanatate! AI REUSITTTTTTTTTTTTTTTTTT!

laura, felicitari sa va traiasca minunea!

desi nu am mai intrat de mult ma gindesc f des la voi, si tot intreb ce mai e nou, cum mai sint fetele!a fost o perioada dificila de cind cu recesiunea asta............mi-am schimbat jobul, lucrez ptr guvern acuma, e super job, super relax, dar nu am acces la internet.........e securizat accesul. seara e rutina cu astia mici, ne jucam, mincam, ne pregatim ptr a doua zi, apoi pic rupta, nici mailurile nu apuc sa mi le mai citesc!dar macar sint super linistita la servici, e super jobul, nu mai trag ca proasta ca inainte. biroul sotului a trecut printr-o perioada dificila de citeva luni, acuma a inceput din nou sa mearga, astia mici cresc.............am sa va pun poze recente, ca nici aia nu am mai apucat de citeva luni sa pun, nici macar sa le descarc pe comp nu apuc............dar weekendul asta am sa va pun, sint mari, au crescut mult, dominic e inscris la scoala, incepe in septembrie, si david are aproape 2 ani............fuge timpul, si parca prea repede...........
va pup tare pe toate a venit david sa ma cheme la joaca! sanatate multa la toata lumea, si multa speranta!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pepsi, te rog mult, ne treci si pe noi in lista.
Pe Ingerasul meu o cheama Alma-Lorena, s-a nascut la 31 sapt, 1,040 si 35 cm, apgar 5, s-a nascut pe 28.ianuarie.2009 si a trait 2 zile, pana pe 30.ianuarie.2009
Cauza decesului a fost ischemie cerebrala, dar la 24 de saptamani am avut dezlipire de placenta, si asta a fost cauza care in final a dus la detresa respiratorie, si dupa 2 zile de viata, si 2 stopuri cadio-repiratorii, la ischemie cerebrala.
Mai am o fetita, am avut sarcina gemelara, Luana-Emilia, nascuta tot pe 28.ianuarie.2009, si sunt mamica vitrega a lui Claudiu-Adrian (desi sper in curand sa il adopt), nascut pe 20.ianuarie.2005
Multumesc!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Felicitariiii mamicooooooooo bun venit pe lume printzesei..
io te suni da nu raspunziio sunt aia cu nr privat..va pup

doamneee Pepsi 2 ani zici????ßnu-mi vine sa credca acu 2 ani nu am dormit toata noaptea sa te ajut sa nastiimpingeeeeeva pupam si multumim pentru tot..
multumim la toate...fugg ca ma cheama fomila

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Va tin la curent cu vesti despre Laurraa!Sunt bine amandoua,Laura este la reanimare azi si maine o va muta in rezerva cu bebelina!Va pupa pe toate si va multumeste pt incurajari!!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lauraaa felicitari de o mie de ori! Sa fie sanatoasa, fericita si iubita! Sa va bucurati de ea o viata intreaga!

Flavia de zeci de ori La multi ani pentru puiul tau cel mare Deja 5 anisori! Ce trece timpul!
Ma bucur atat de tare sa aud asa vesti bune despre serviciul tau, e super si se vede de la o posta cat esti de incantata si de multumita! Ma temeam ca te-am suparat cu ceva (noi, fetele de aici) si ca de asta nu mai intri!

Danangie ai grija de tine!
Liana draga mamica, ati ajuns acasa? Cum e cea mica? Te-ai acomodat cu ea?
Maria_bunica multumim ca ne tii la curent cu evenimentele referitoare la Laura!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

bunicutzoooo mltumim de vesti..o pupam si noi..spune-i daca mai vb cu ea ca tot incerc sa sun dar nu raspunde..pupici
Laura tot in spital.speram ca maine sa ne dea drumu..a luat mai greu in greut pt ca inca nu a venit laptele suvoi

luptatoarea mea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

LA MULTI ANI !DOMINIC de Pepsi !
Sa fii sanatos, cuminte si sa ai parte de tot ce e mai bun !

Flavia sa-ti traiasca feciorul LA MULTI ANI ! sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii si impliniri !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

na ca-mi scapade data asta,,Pepsi sper sa ma ierti
La multi ani Dominic!!!!!

luptatoarea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, lau, liana, merci mult de tot fetelor ptr Dominic, da mai fetelor azi face 5 anisori, si sincera sa fiu ma intreb CIND a trecut timpul, cind esti cu ei mici parca ai impresia ca vrei sa fie mari, si independeti, eu, acuma ma speriu ca mi se pare ca el creste prea repede, vreau sa-l mai am bebe inca, sa il am linga mine, sa fie mic si dependent de mine...........fuge timpul pur si simplu!

liana, sa stii ca io ptr nasterea lui david toata viata te voi pomeni,parca a fost ieri cind conduceai galeria ptr venirea piticotului, si uite ca face 2 ani intr-o luna...........si acuma si tu ai printesa ta................cit ma bucur draga mea, nu ai idee, nu am cuvinte. cind am rugat-o pe michelle sa-ti ureze nastere usoara i-am zis sa-ti zica sa ai o nastere ca un fulg ca a mea...........

alyla, imi pare f rau ptr pierderea suferita! am rugat-o pe lau sa te puna in lista

laura, cum sa ma supar pe voi, cind imi sinteti atit de dragi toate!pur si simplu nu am intrat deloc pe forum, si fetele de la odiseea lui david imi scriu pe privat, ca pur si simplu nu am mai intrat din decembrie cred. uite si acuma e 10 seara am culcat piticii mai tirziu azi ca am fost in parc pina la 9, miine nu lucrez.........soacra a plecat din august anu trecut, ca nu a mers treaba cu ea deloc...........asa ca e greu cu doi copii si singura sa fac totul, multe seri sotul meu e la birou.............dar nu ma pling, avem o viata tare buna! si sintem sanatosi asta conteaza.am vazut poze cu printesa mica! o dulceata. te mai gindesti la inca unu?

fug la somn, va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput