Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri14

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Lau, cum mai stai cu investigatiile? e bine la gradi, e perioada inscrierilor, am avut cateva probleme, le-am rezolvat, de fapt Dumnezeu le-a rezolvat ca noi nu reuseam. in doua zile. de aceea e si Mihnea la mama, la Ploiesti, lui ii place enorm la gradi, e terminat dupa copii si joaca. dar eu sunt impartita pe drumuri, acum nu-l mai pot plimba atat de mult cu mine, are si el un program si e un disconfort numai si numai in masina. acest copil a fost sacrificat as putea spune, de aceea nu mai vreau (momentan) alt copil, nu mi s-ar parea corect fata de Mihnea ca el n-a simtit ca are mama care sa stea cu el acasa, ci numai o persoana care il tara dupa ea. asta e, atat am putut noi, putinul timp pe care il avem incercam sa il petrecem cat se poate de frumos impreuna.
am vorbit mai devreme cu mama, a inceput sa zica si "nina", "nonul", "Minea", in traducere libera masina, avionul, Mihnea, stie sa imite animalele, a primit o pereche de sandalute care lui i-au placut enorm si mergea la toata lumea, le arata si zicea "mai-mai". au fost in parc, a tarat-o pe mama la toate locurile de joaca pt copii, s-a suit pe tobogan si, la un moment dat, n-a mai vrut sa coboare... si mama "Mihnea, coboara. hai, vino la bunica" si copilul dadea din cap si zicea "nuuuu". si s-a suit mama dupa el. in parc ia toate jucariile copiilor si... mancarea. nu e egoist, e pofticios. iar cu jucariile reactioneaza asa pt ca asa a vazut la gradi: toti se joaca cu toate jucariile.
m-am intins cat o zi de post, nu am mai intrat de prea mult timp, mi-era dor de voi, au venit si vestile bune si ma bucur fff tare. de Dana stie cineva cum se mai simte?
Mamagiuliei esti o femeie inteleapta, inteligenta si cu un suflet mare.
Ninia, ce faci cu trat?
Cristina Ana, ma bucur pt cele 21 sapt si de faptul ca esti fericita.
Michelle, si te imbratisez cu drag.
Andreea16, nu ai mai intrat demult. ce face piticul?
Cristina26, mai povesteste-ne de Ingrid.
Flavia, cred ca nu mai ai acea adresa de mess, dar mi-e dor de tine... pup voinicii
Irene, ce face Miruna?
Irinabobe, unde te ascunzi?
Mav, Irda, ce fac comorile?
credeti-ma, am citit tot din urma, am vazut poze cu copii frumosi si scumpi, am uitat aproape tot... va pup si va imbratisez cu drag pe toate. acu' chiar ca inchei ca m-am lungit...

Marina, mamica in de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!

Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

multumesc din inima fetele ca sunteti alaturi de mine!!!! va imbratisez cu drag

am fost astazi la maternitate, ne-a dat dr foaia si duminica dim la 7.30 ma prezint la triaj pt internare; nu mi-e teama pt mine, desi operatia este grea pt amandoua, doar pe bebe vreau sa o stiu bine ; eu o sa ma refac, iar daca fereasca Dzeu uterul meu va fi irecuperabil, cu Dumnezeu inainte;

TREBUIE sa fie bine

38 + minune de Maya Teodora
AMR 2 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lauraaaaaaaaa va fi bineeeeeeeee..pumnii sunt stransiiii.

bagati un ochi aci sa-mi vedeti vedeta
http://www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822
va pupam pe toateeeeee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lianaaaaaa, ai o papusa superba, sa va traiasca. In sfarsit ca ti-ai indeplinit visul, sau unul dintre ele.
Multa fericire sa va aduca si bucurii. Bravo. Asteptam si fratiorul .

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

lauraaaaaaaaa va fi bineeeeeeeee..pumnii sunt stransiiii.

bagati un ochi aci sa-mi vedeti vedeta
http://www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822
va pupam pe toateeeeee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Ce falcute aveti!
Sa creasca mare si sa fie sanatoara! Felicitari, Liana!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Liana, multumesc; este superba printesa ta; sa va traiasca; BRAVO mamico

38 + minune de Maya Teodora
AMR 2 zile!!!! Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana mi-au dat lacrimile! E o frumoasa si pare un ingeras S-o tzina Dumnezeu sanatoasa o viata intreaga si sa va bucurati mereu de ea! Felicitari inca o data!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

lauraa maine facem galerie, mai ai putin, dar de ce zici de uter ca nu se poate recupera? scuze daca ai mai scris dar recunosc ca intru mai rar si poate mi-a scapat.
Teo te pup pe tine si pe Mihnea a crescut asa de mult parca mai ieri faceam galerie sa apara pe lume. eu nu ma ascund doar ca incerc sa ma temperez putin cu incercarile pentru bb ca altfel o iau razna. oricum in sfarsit am aflat de ce nu mai raman insacinata. urmare chiuretajelor am facut o sinechie urata si urmeaza histero operatorie dupa care D-zeu cu mila, daca am noroc sa se refaca endometrul poate pot sa sper la bb in continuare daca nu...
Liana sa iti traiasca printesa! sa stii ca seamana cu grasu asa ca acu apuca-te de proiectare baiatel sa semene cu tine .
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Liana e o dulce fata ta,sa-ti traiasca si sa va umple viata numai cu bucurii,sa ne pui mai multe poze.
Laura sunt convinsa ca va fi bine ,ai sa vezi ca dupa operatie nu va fi atat de rau cum se zice,eu am si o nastere normala la activ si crede-ma ca cezariana a fost floare la ureche.Nici eu nu pot intra maine asa ca iti urez mult succes si sa fi pregatita pt marea intalnire .

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 30+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Lauraa-iti doresc o nastere cat mai usoara si o fetita sanatoasa!Sigur te vei recupera repede,lasa gandurile de acest gen acum,gandeste-te ca in cateva ore iti vei avea minunea mica in brate.Nastere cat mai usoara!!

Mama a trei sufletele in ceruri

Mergi la inceput