Sa slabim - ce diete dau rezultatul dorit?
Raspunsuri - Pagina 3
z333 spune:
oricum, felicitari hannen ca te-ai apucat de tae bo..sa stii ca si eu am incercat pilates dar neahhh..boring...vroiam sa fac tae bo alternat cu pilates...dar am preferat tae bo cu alergat..daca iti place nu o sa te lasi si daca vrei sa te bata cineva la cap, eu ma ofer voluntara
Walk by faith..not by sight!
Ramonika spune:
bravo hannen - felicitarile mele
la inceput poate e epuizant, dar apoi o sa devii dependenta, crede-ma.
lumi - si shelly imi place, auzisem ca e fiica adoptiva. abia recent am auzit ca are 34 de ani si un copil mic eu nu-i dadeam mai mult de 20 de ani...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
z333 spune:
da mai..e super tare femeia..tre sa ii calcam si noi pe urme nu?? ..si de Billy la 54 de ani ce sa mai zicem?? cine nu si-ar dori un asa sot sau tata? Dar cati dintre noi intelegem ca fara sport si echilibru nu avem cum sa fim sanatosi si sa aratam bine? prea putini din pacate..majoritatea prefera calea cea mai usoara..infometarea sau super dietele comerciale
hannen spune:
Fetelor,multumesc pt. felicitari si incurajari(de parca am reusit cine stie ce mare performanta)Si da,Luminita,chiar am nevoie de cineva care sa ma bata la cap,sa-mi zica ca o sa ma transform intr-o mamaie urita si boccie care se vaita toata ziua de dureri posibile si imposibile.
Azi am o febra musculara de toata frumusetea.Mai mult la picioare,vad ca bratele si fesele inca nu ma dor.
Chiar asa,asta e tae bo???Ca mie mi se pare mai mult instructie de armata. da,da ,habar n-am cum "arata" tae bo.
Ieri am fost in parc cu o amica cu o gigilice mica de un anisor.Si ne-a plimbat gargarita aia mica de am ajuns acasa cu o durere de picioare.Mi-am zis ca e imposibil sa-mi fi pierdut conditia fizica asa de rau,dar de doi ani de cind am permis sunt numai cu dosul in masina,deci e foarte posibil
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
Ramonika spune:
hannen - te urmarim noi, n-avea grija.
chiar locuiesti in Japonia? am citit pe wikipedia ca mai nou Billy Blanks locuieste in Japonia cica s-a recasatorit.
asa ca ai mari sanse sa mergi live la antrenamentele lui.
lumi - ti-am zis, mai mult de 20 de ani nu-i dadeam lui Shelly. dar poate filmuletele pe care le am eu sunt mai vechi, nu stiu din ce an sunt. normal ca vreau sa arat ca ea (inca nu am 34 ani, de-abia 30) si o sa fac tot posibilul pt. asta.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
hannen spune:
Ramona,urmariti-ma, sa nu ma lasati deloc
Da,in Japonia dar nush daca ajung la antrenamentele lui Billy,la conditia mea cred ca-mi dau duhul intr-un sfert de ceas.
Dimineata ziceam ca nu ma dor bratele,ei bine acum ma dor si bratele si "coastele"(vorba vine,muschii de prin zona) ma misc in reluare.
Eu nu stiam ca e aici,stiu ca a fost invitat pe la TV-eu,chestii,dar ca s-a recasatorit si sa locuieste aici habar nu aveam.
Eu l-am intrebat pe al meu cit ii da tipei blonde (fata lui B.) si mi-a raspuns pe loc 35 de ani!!
Sa stiti ca nici mie nu mi se pare asa tinara,arata super dar si eu tot 30 si ii dau.
Azi inca n-am prestat si fii-mea a mare se invirte pe linga mine sa-i pun DVD-ul ca doar i-am promis.Na belea!
hannen spune:
Gata fetelor,raportez si pe ziua de azi.Executat exemplar ca la armata!
Nu m-am uitat la ceas sa vad cit am rezistat,dar am impresia ca putin mai mult decit ieri.Moama ce ardeeeeeee tot in mine.De la glezne in sus tot mi-a luat foc.
Barbata-miu ma dojenea ingrijorat " termina ca maine te vad lada ,mai lasa si pe alta data..."da io nimic,pina n-am simtit ca nu mai pot nu am renuntat.
Chin mare da` cine o sa fie o sexoasa
Ramonika spune:
bravo hannen inca o data. deocamdata nu ne dai motive sa te luam de guler
poate la fatza Shelly pare mai in varsta, insa la corp...
dupa ce o sa-ti treaca febra musculara o sa ai alt spor. si cea mai mare satisfactie o s-o ai cand o sa vezi rezultatele. atunci o sa vrem poze
z333 spune:
am aparut si eu la miezul noptii:))..bravo hannen..sa-ti traiasca febra..stai linistita ca eu inca mai fac febra si acum..aseara am facut Ultimate-ul si m-a rupt Billy:))...iar am facut un pic de febra..am mai si alergat acum pe seara, maine o sa fiu zombie, dar nu conteaza..are el Billy grija sa ne faca mai sexoase decat pustoaicele de 20 de ani
P.S. parca mi te si imaginez hannen cu alea mici pe post de spectatori..tu lesinata moarta, ele entuziasmate la maxim