Sa slabim - ce diete dau rezultatul dorit?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicel spune:

Buna fetelor! Hai ca m-ati facut tare curioasa cu acest Billy Blanks,pe care sincer il mai vazusem pe la tv, dar nu stiam ca asa il cheama si ca sunt asa bune exercitiile lui.De aceea am stat pan la ora asta si am cules informatii despre el de pe net si tare m-as apuca si eu de asa ceva.Pe mine ma intereseaza in special exercitii pt abdomen, si de aceea va intreb pe voi, cele cunoscatoare, care din exercitiile lui sunt pt abdomen,ca-s mai multe am vazut:Ab bootcamp, workout,sau pe care sa le incerc,spuneti-mi si mie.Si inca ceva, am vazut ca si pe youtube sunt prezentate pe parti, nu e bine daca le iau si de acolo?Va si astept sfaturi de la voi.

Monicel, mamica de doua printzese:Beatrice-Iulia(8.05.2003) & Sandra Luiza(11.07.2006) http://monydelcu.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Fetelor, si eu il iubesc pe Billy! :-) anul trecut am avut o perioada cand faceam chiar des Tae Bo in fata calculatorului, acum vreau sa incep din nou..
de cate ori pe saptamana faceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare fetele sexoase!
Ramona,Lumi, sarn`na de incurajari
Lumi,aseara le-am trimis in camera la ele cit am facut eu,le-am promis ca le las dupa pt. ca nu prea avem loc toate 4 ,iti dai seama ca nu avem sala de gym .Dupa ce am terminat eu ,au facut ele.Eu sunt harcea-parcea dar ele se distreaza de minune.

Monicel,vad ca fetele ziceau de tae bo,eu am dvd-urile cu boot camp-ul...am recunoscut ca habar n-am cum sunt miscarile de tae bo.Acum ca ai zis tu ca are mai multe exercitii,m-am luminat si eu.Deci ale mele`s army style
Sincer nu stiu ce sa-ti recomand,dupa cum vezi abia am inceput si eu de 2 zile si nici asa informata nu`s despre exercitiile lui.

Acum e 14:42 si ghiciti ce fac fetele mele??Da,se maimutzaresc cu Billy

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

De 2 zile am inceput si eu "maimutareala" cu Billy. Ce sa zic, sunt moarta de umeri ..la loviturile laterale ieri era sa pic cu roatele in sus ...noroc ca nu e nimeni sa ma vada . Dar, e mult mai interesant decat pilattes, asa ca eu sper ca de data asta avantul sa ma tina mai mult, mai ales ca la sf de august Grecia scrie pe mine!

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bravo fetelor, suntem din ce in ce mai multe.
poate deschidem subiect nou cu tae bo, ce ziceti? ne incumetam, contez pe prezenta voastra?

monicel - eu am un filmulet care se cheama "Focus aabs, glutes, buns" parca deci care pune accent pe abdomene. oricum si celelalte exercitii sunt si pt. abdomen.

jessie - eu fac cam... zilnic acasa in fata calculatorului, de a inceput sa scartaie parchetul pe unde ma "maimutaresc" eu, vorba lui hannen...

briza - ma bucur ca-ti place, la inceput e mai greu, dupa aia n-o sa te poti satura... nici mie nu-mi place pilates, e prea plictisitor.

lumi - mare rugaminte mare la tine. hai sa vorbim pe mess si sa incerci sa-mi transferi si mie cateva filmulete, ca poate ai mai multe, sau sa le comparam ce ai tu cu ce am eu si sa facem schimb, daca nu sunt prea mari filmuletele si merg transferate pe mess. ID-ul meu e fram11 insa nu stiu cand o sa fiu online exact. lasa-mi tu un mesaj.
sar'na!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hello..s-a trezit si robotelul:))..wow ce de adepte avem pe aici:)..ce ma bucur..bravo fetele..monicel eu pentru abdomene fac bootcamp Abs( e si pe youtbe) si ffffffff tare e Ultimate-ul ptr toti muschii (pe mine ma rupe mereu cand il fac)...eu am vreo 7 antrenamente pe care le iau prin rotatie si fac de 3-4 ori pe sapt..nici eu nu fac de f mult timp tae bo..l-am descoperit pe billy acum o luna si ceva, dar pot sa zic ca efectele se vad, mai ales la abdomen

ramona te-am adaugat pe mess..ma buzzzzuiiii cand intri ca s-ar putea sa nu fiu in preajma calculatorului

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

haideti cam am facut un topic cu tae bo...va asteptttt

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput