Sa slabim - ce diete dau rezultatul dorit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

corect de acord...si eu am slabit cu dieta echilibrata si cu ajutorul lui Billy( acasica la mine in fata calculatorul) 8 kg si ceva in 3 luni.Celulita s-a cam dus de tot,corpul e destul de bine definit..cel mai demential e abdomenul..cred ca am devenit si putin narcisista la cat de mult mi-l admir.Nu vreau sa par paranoia, dar de cand cu antrenamentele lui Billy am alta stare de spirit, nu mai sunt asa nervoasa, sunt mai energica, m-a ajutat f mult sportul asta si cu durerile de spate..naaaa..pot sa va fac capul mare o zi intreaga pe tema asta:)si nu o sa ajung sa epuizez subiectul

Walk by faith..not by sight!

Who`s Billi???

eu mi-am comandat ambele volume din dieta Rina pt 90 de zile...nu am de dat jos decat vreo 7-8 kg dar mi s-a parut cea mai ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

aaaa..si va mai recomand ceva ce ajuta f mult intern la digestie, stomac, fiere( in cazul meu)..ceai verde alternat cu ceai negru..toate astea 3:dieta echilibrata, lichide si sport va ajuta sa slabiti si frumos si f sanatos..va pup fetele, ca deja v-am facut capul mare

Mergi la inceput

Dorsilia el e Billy
http://www.youtube.com/watch?v=gMbIQOxs--k&feature=related
Dai un search pe torenti si gasesti antrenamentele lui Billy

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

imi pare nespus de rau ca n-avem si noi un Billy Blanks aici , in Romania (mai precis in Iasi ) sau ca nu-s eu in USA. m-as simti super onorata sa particip la antrenamentele lui.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ce rusine m-a lovit,DVD-urile mele cu Billy stau neatinse de un an de zile si grasimea creste pe ici pe colo!
Oare cind o sa ma apuc de miscare?Pina cind imi mai gasesc motive "sunt obosita,ma doare spatele,ma doare capul..."

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

eiii mai hannen asta e exact ca faza cu tigarile:) "Nu pot sa ma las de fumat"..eu vreau sa cred ca noi femeile suntem puternice, asa ca lasa spatele,lasa oboseala si scoate-l pe Billy din sertar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

hannen - la inceput e greu, dupa aia devii dependenta, iti garantez. o sa vrei sa te opresti si n-o sa poti

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

daca tot suntem prinse cu Billy...pe Shellie nu o admiri ramonika:)? ..ptr ca mie tipa mi se pare incredibila..la varsta ei arata impecabil,are si un copil, antreneaza si in baze militare..cum s-ar zice e de 3x femeie..bine, ca a avut si un mentor adevarat..asa tata, asa fiica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor,am dat armata jos din pod!Buey,ce-am transpirat!Si l-am bagat si pe sotzu apoi au intrat si fetele .Dupa ce-am lesinat amindoi ,ne-am amuzat de mitzele astea mici cum se schimonoseau!

Noi chiar ne intrebam,cum de tipa aia blonda e fiica-sa?Adoptata cumva?

Am sa va rog ceva!Va rog sa ma "interogati" zilnic daca mi-am facut portia de Billy si daca nu,sa-mi scrieti colea "RUSINE,CRESTE PARTEA DORSALA INCET DAR SIGUR!"

Chiar vreau sa ma tin de ele,dar asta nu-i prima data cind o zic.Acum doi ani m-am apucat de Pilates.dupa vreo 3 sapt. am renuntat.L-am batut pe sot la cap sa-mi cumpere stepper,mi-a facut damblaua si zace intr-un dulap
Apoi i-am zis ca vreau Billy,mi-a luat tot setul de DVD-uri,acolo stau neatinse,ba am si imprumutat pe primul la o prietena ,ca ce m-am gindit io "si asa nu fac"

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput