Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza,fetele!

In dimineata asta parca ma simt mai bine si vad si eu luminita de la capatul tunelului .Am dormit ceva mai bine,Doamne ajuta,lipsa somnului si oboseala acuta ma fac sa am un randament tare scazut,trebuie sa-mi termin lucrarea in astea 2 luni juma'care au mai ramas.

Patricia ,ce conferinta faceti?Eu merg la conferinta in 10-12 sept dar ca norocul e aici,in München,nu f departe,fac cam 20 min cu metroul.Tocmai am primit mail ca mi-au acceptat lucrarea,sper sa fiu fit pina atunci,TREBUIE.

Eu am nascut cu anestezie generala si am vazut fetita la vreo 45 min dupa ce s-a mascut,sotul a vazut-o imediat,i-a facut poze.Pe loc m-am indragostit de ea,am tinut-o toata ziua la piept,nu stiu de unde atita adrenalina dar nu am simtit nicio o oboseala in ziua aia.
Acum voi face PDA si sotul va sta cu mine,nici nu concepem altfel.Sigur,va fi ceva paravan si nu va vedea mare lucru din ce se intimpla dar imi va vorbi si va taia cordonul ombilical.Data trecuta a vazut prin geam(nu a avut voie sa ramina pt ca la anestezie generala trebuie sa se miste f rpd,cca 8-10 min,pt a nu ajunge anestezicul la copil)si a zis ca a fost ff stressat,nu auzea,nu stia exact ce se intimpla si de emotii s-a dus si a fumat vreo 2-3 tigari(el care nu fumeaza niciodata ).Bine,nici el nu e nu stiu ce rezistent cind vede singe si alte din astea dar stiu ca sunt protejati,nu stau chiar la "locul faptei".

Nicolica ,eu stau linga München si de aceea am spus ca stam relativ aproape.Si eu iau si Femibion(vit+minerale)si magneziu Verla,iau de 3 ori/zi,3-4-5 tablete,depinde cit de mult simt ca mi s-a intarit burta.
La noi Paul nu merge cu numele de familie asa ca nu e pe lista.

Giova ,ce chestie cu aia 8 mil pt doctor,in mod oficial.Asta inseamna ca nu se mai da si plicul?In mod normal,nasterile intra in programul de spital al dr si ma gindesc ca doar daca vine extra,primeste cei 8 mil,sau?

Alinutza ,ce chestie cu injectia cu anticorpi,nici nu ma gindeam ca e asa greu de procurat.As putea sa intreb si eu aici dar banuiesc ca trebuie transportata la rece si nu stiu cum ti-as trimite-o.

danielle ,spor la curatat gradina,si eu as avea mult de munca si de sortat dar nu am timp.Si la mine misca bebe mai sus,s-a pus cumva transveral...asta dupa ce in urma cu 2-3 sapt il simteam prin kiloti .

Weekendul trecut m-am mai uitat printre lucrurile de bebei,Doamne,multe mai sunt.Nu ma refer la haine ci la tot felul de alte chestii,gen paturici,scutece de finet,lenjerii,etc.
mQQm ,nuu,nici eu nu-s cu dune ci cu sacii de dormit.Am mici,mari,de vara,de iarna...Doamne,abia astept sa-mi creasca baietul si sa le dau,fac ordine ca doar am nevoie de loc pt masinute,avioane si alte minuni.
Macar jocurile sa le foloseasca si el,si cartile.Aaaaa,si Lego ca doar avem cu tonele .

Patricia si [b]Alinutza[b] ,eu am schimbat ieri sapt,noi suntem pe-aproape,avem si baieti,ce-ar fi sa nastem si in aceeasi zi?
Hm,poate i-am conceput in aceleasi zile,cine stie cum au fost orientate stelele ...sper ca bine si vom avea baieti sanatosi si cuminti .

Gata,ma duc sa pap ceva si mai citesc din urma!
Fetele cu canicula,trimiteti la pachet niste grade...la noi e rece .

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

eu cand am nascut-o pe ana m-am atasat imediat de ea. m-a apucat si plansul (cu toate ca nu sunt genul), probabil si din cauza ca scapasem de un mare hop. dupa ce a sters-o putin si i-a aspirat caile respiratorii mi-a pus-o efectiv pe fata si am nimerit sa o pup pe copanel. urla ca din gura de sarpe si se zbatea de de-abia o putea tine doctorul...sunt curioasa cum va fi acum...

va las si va doresc o zi frumoasa!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc de raspuns fetele
ma bucur ca nu numai mie imi misca bebelina prin chilotzi

giova,pe mine nu ma tinut asa mult starea asta de respingere fata de fata,imediat ce s-a linistit din plans,mi-au pus-o in brate si acolo a stat fata mult si bine,nu mai vroiam sa ma dezlipesc de ea.am adormit in fund cu ea in brate,apoi a luat-o tati care a adormit si el la randul lui pe un fotoliu cu ea in brate.intr-o ora jumate m-am trezit tot in aceeasi pozitie in care adormisem (in fund),nu imi venea a crede cum am reusit sa asipesc intr-o fractiune de secunda.apoi mi-a dat tati fata si nu ne-am mai dezlipit una de alta

am terminat in mare ordinea din gradina,mi-am rasadit si cateva firicele de busuioc si patrunjel.spre fericirea lui tati nu am aruncat multe jucarii,doar cele care erau deja urate de la ploaie,
acu ne mai putem misca in patratelul asta de gradina.

am fugit la un dus si apoi la doc. cu fata ca nu are deloc pofta de mancare,ba chiar a si slabit putin,imi fac griji :((

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_1979

Buna si de la noi! Ce mai faceti ? Noi miscam de zor si lovim cu putere ceea ce ma bucura mult , mi-e asa drag de bebelusa mea iubita , abia astept sa se nasca ! Am fost la cumparaturi si am luat doua camasi pentru alaptat si capotel http://good-times.webshots.com/album/571779722tnDguF de la Vienetta , iar acum ma gandesc cate imi trebuie pentru spital . Va rog sa mai afisati voi o data cand aveti timp ce ne trebuie pentru spital ! Vreau sa-mi fac cumparaturile din timp !
29+

Andreea

andreea,ti-am admirat camasutele de alaptat,au culori foarte faine.
dar nu am vazut nici un nasture in fata sau deschizatura,nu o sa iti fie greu?pe unde scotzi tzatza?

eu i-am dat camasile mele de alaptat mamici mele cand a fost aici anul trecut ca nu aveam ce face cu ele,acu trebe sa ma bag si eu la cautat macar una,sa am acolo,nu se stie niciodata daca o sa pot alapta sau nu

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

alina plicul clar nu se mai da. eventual, daca esti multumit adaugi ceva la cei 8 mil. si atat.
Exact asa scrie pe anuntul de la el din cabinet:
asistenta la nastere nu este obligatorie, cine doreste acest lucru se poate face, se incheie un contract de colaborare intre dr. si mat. bega. pretul unei nasteri normale e de 8 mil, cezariana 12.
nu stiu ce se intampla daca nasc cand e el de garda...habar n-am...n-ar mai trebui platit banii aia, asa mi se pare normal, dar atunci dai plicul si cam acolo se ajunge.
danielle eu nu l-am respins pe bb, ci imi era frica sa pun mana pe el, parca era asa de mic.....
Dupa ce m-au dus in salon, am plecat la sectia de neonatologie sa dau dreptul pediatrei si sa vad bebele. seara l-au adus doar in salon. atunci l-am tinut in brate prima data. Nu aveam defel lapte, asa ca ma rugam sa nu planga, caci atunci veneau si-l luau de langa noi.
Nici marco nu a mancat mai nimic cat am fost in Italia. acum vad ca si-a revenit, dar iar a slabit.
pooh lasa ca ai timp si pt. hainele bebeului. eu am calcat de zor, mai am inca o tona.
andreea frumoase camasile. sa le porti sanatoasa si cu folos.

gata pauza, ma reintorc la calcat.

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la zmeurici
Acum am venit si eu de la doctor,cu vesti bune,bebele meu e mai mare cu 3 saptamani,are deja 2,600kg si deja e asezat in pozitia de iesire cu capul in jos,cantitatea de lichid amniotic e buna,totul e perfect, asa ca s-ar putea sa fiu prima,care o sa nasca un zmeurel.
Mai am programare in 3 saptamani ,sper sa fie ultima.

Dienuta 33+ Eduardo

AMR 7 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alina, chiar ma gindeam de dimineata venind pe drum la noi trei si ma gindeam la cine va naste prima.
acum am un feeling ca daca lasam la voia intimplarii, eu as crede ca as naste prima, nu stiu de ce... acum nu stiu cum va planificati voi cezarienele, daca asteptati sa inceapa putin travaliul sau va fizeaza o zi. dar eu cred ca voi naste imediat dupa 1 august, si pe rebecca am nascut-o la 39s fix.
ma gindeam si la calendarul ala chinezesc ce bine mi s-a potrivit la ambii copii, tie ti s- potrivit si la fetita?

nu iti face probleme, vei fi bine la conferinta, e ceva timp sa iti revii dupa nastere!
conferinta noastra e organizata cu Min Inv si institutia mea, care e o organizatie internationala pe inv. superior si are loc in Bucuresti.

pooh, eu am facut operatiunea asta cu hainutele si am plins la fiecare rochita, fustita sau alte dulcegarii de hainute...le-am pus in sac vidat si astept sa vad daca nepoata mea va avea baiat sau fata, pe urma vad eu. acum m-am obisnuit si cu hainutele de baietei cit de cit, astea de bebelusi sint haioase- unele- dar alea de baieti mai mari nu imi plac deloc, gen pantaloni 3 sferturi largi si maiouri...

Giova, cam asa ceva si al noi. dar s-ar putea sa ma mai schimb, oricum voi avea o listuta cu citeva nume si ma voi decide abia dupa ce ii vad mutritza.

Patricia s27 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

buna burtici,azi m-am trezit foarte tarziu intrucat intre 4.00 si 7.00 a.m nu am mai avut somn deloc. Azi e o zi importanta si pentru noi- la orele 15.00 avem programare la dr. ginecolog si ne intalnim cu bebe la echo dupa o luna intreaga...Am si ceva emotii caci de vreo 2-3 zile bebe e dinn cale afara de linistit, nici macar seara cand avea program de voie nu prea mai e activ. Ufff, vom vedea...patriciaai ceva site-uri in vedere din US pentru hainute si restul, si eu am o ocazie similara sa imi aduca cineva un pachet dar ma hotarasc destul de greu (si nici nu as vrea sa o cocosez pe fata respectiva cu bedding sets si biberoane sau alta aparatura, desi la astea diferentele de pret fata de RO sunt incredibile) Eu am gasit pana acum vreo 2-3 site-uri BabiesRUS, Sears, Nursery Depot, la Walmart iarasi sunt preturi foarte bune...nu asa calitate deosebita ca la cele frantuzesti Kaloo sau Kiabi, dar...pretul face diferentaNici eu nu am cumparat nimik deocamdata- astept BabyExpo, nici macar la camasute nu m-am incumetat- la Mothercare preturile sunt exact duble fata de site-ul lor...Nici noi nu ne-am hotarat inca la nume, e drept ca am doua care imi plac la fel de mult: Petru si Paul...daca as putea sa le dau pe amandoua - ar fi tare ceva gen Mihai Gabriel, la unul trebuie sa renunt pentru moment- il pastram pentru bebe 2

Adya 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Dienutza,felicitari pt. zmeurel!Sunt chiar curioasa cine va naste prima dintre noi,mamici de zmeuriciPatricia,ai dreptate cu hainele de baieti.....dar ne vom obisnui cand o sa-i avemFetelor,voi ce cantitate de lichide/apa beti pe zi?Eu trec lejer de 3 litri,nici nu ma mir ca merg non-stop la baie......E dezastru cand am de rezolvat ceva in oras.....noroc ca in unele magazine vanzatoarele sunt dragute si ma lasa la baiePooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Salutare fetele,

Si eu trec lejer de 3l de apa pe zi inainte de sarcina eram la fel .

Ma bate un gand sa fac o comanda la mother care, uk. Stiti cat de mari sunt taxele?

stefania

30+

Mergi la inceput