Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauf1000

buna dimineata si o cana maare de cafea...sau ceai...

29s +

cafea cafea,multumim

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Neata!!!!
Haideti la o cafeluta!

Nu stiu cum m-as descurca fara o cafea salabuta dimineata,probabil n-as muri,dar imi cade asa de bine

Eu vreau azi sa sortez hainutele bebelusului,sa le spal...Si am niste lucruri(camasi de alaptat,halat,produse farmaceurice),pe care sa le impachetez si sa le bag in geanta.....Si incet-incet va fi gata si bagajil pt. spital

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+
AMR 8 Sapt.

spor la treaba
sa nu te obosesti prea tare

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

`neata burtici
la voi cat de sus misca bebe?mie mi se pare ca a mea printesa nu misca destul de sus la 27 saptamani,e mai mult in jurul buricului,adica intr-un drept cu el sau mai jos de el.doar de cateva ori a miscat mai sus de buric.imi fac griji ca parca deja trebuia sa fie ceva mai sus.nu??!!
mai am putin pana luni l;a eco si va d si eu care e treaba

mqqm,sa stii ca eu am simtit fellingu` ala de respingere chiar daca nu mi-au luat bebelusha din camera si au lasat-o mereu langa mine.mi se parea ca nu e a mea,a fost stranie faza,m-am trezit dintr-o data cu un prunc pe burta...de unde domle`??!!
cand a inceput sa urle frate,juma` de ora nu s-a oprit,saraca moasa o legana in brate si tot imi zicea sa o pun la san ca ii e foame,dar eu:nuuuuu,mai tine-o,asa repede nu ii e foame :(((
eu cred ca sunt foarte normale starile astea imediat dupa nastere

si eu trebe sa mai spal vreo 2 masini de hainute ptr bebelina dar parca nu ma incumet,mii lene tot aman de pe o saptamana pe alta.
azi am program de facut curat in gradina si de sortat jucariile de pe acolo,cred ca umplu cosul de gunoi cu ele ca m-am saturat,nici un gratar nu am loc sa fac de ele,sunt peste tot.cu toate astea nu ma pot abtine sa nu ii cumpar,darrrrrrrrr au trecut deja 2 saptamani fara sa ii i-au jucarii daca pot face asta si cu hainutele sau papuceii,m-am scos,o sa ma imbogatesc

cafeluta e pe terminate,va las,ma duc sa ma schimb de pijamale si sa ma bag la gradinarit

sa aveti o zi superba.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellee spune:

buna dimineata si de la mine,
eu nu prea sunt activa la scris dar va citesc aproape in fiecare zi ;
suntem bine si eu si bebelina, care creste si misuna toata ziua prin burtica; ma plang si eu de mici ameteli , picioare si maini umflate , dar mai am 2 saptamani de mers la serviciu si dupa asta stau linistita acasa;
noi n-am cumparat inca nimic pentru bebita si nici pentru mine -pt nastere; am lasat totul pentru ultima luna;
referitor la contractul cu cei de la Cord center- noi am fost la sediul lor din bucuresti -il gasiti pe site(in prealabil am sunat si am facut programare cu cateva zile inainte ), am semnat contractul si am primit kitul pe loc ; deci -fetelor din bucuresti sau imprejurimi -va sfatuiesc sa faceti la fel, e mult mai simplu si rapid;
am si eu o intrebare in legatura cu momentul depunerii actelor pentru indemnizatia de maternitate:imediat dupa nastere sau atunci cand terminam concediu de maternitate (eu as vrea sa stau cat mai mult in concediu -pana spre cele 126 zile posibile )?

cam atat de la noi ...
pupici si sa aveti o zi frumoasa si linisita!

michellee 31+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata fetele
eu dormeam asa de bine cand pe la 8 suna la interfon un politist sa mute sotul masina ca azi e un fel de piata aici in cartier si nu pot monta astia taraba...
danielle spor la treaba.bebe al meu misca peste tot si jos si sus sub sani,misca in special dupa 9 seara dar acum il simt si cand se intoarce de pe o parte pe alta creca din cauza ca a crescut si sta cam ingramadit saracutul
va las ca ma duc sa fac curat

monica mamica in devenire+32denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 8sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

alinuta, felicitari pentru intratul in luna 7. sint si eu cu un pas in urma ta, simbata la intilnire sint si eu oficial
eu una iti zic sa mai savurezi acum burtica sa nu plingi pe urma dupa ea. mie una asa mi s-a intimplat prima oara, nu stiu acum.
eu acum savurez din plin perioada, nu vreau deloc sa ma grabesc, ma uit ca mi-e bine deocamdata asa, si asa sint in priza toata ziua.

Insa multumesc lui doamne doamne ca ma simt minunat, nici cind nu eram gravida nu imi priia asa mult viata
sincer imi pare rau cind aud ca cineva nu se simte bine....pentru mine prima parte a sarcinii a fost urita, cu starile ale infernale, vomat pe strada, scarba de tot, etc, etc.nu as mai vrea inca o data primele 4 luni de sarcina.

cit a fost foarte cald in cele 2 zile nu m-am simtit insa ok, aveam o mare ameteala si stare de lesin, acum ma simt iarasi bine, desi ieri am cam patit ca alinuta, a trebuit sa caut niste sosete pe la servici, noroc ca are mereu cineva prin sertare cutii cu sosete/dresuri noi
noaptea dorm ca un prunc. ma culc in jur de 11.30 si ma trezesc la 7, dar parca as mai dormi nitzelin rest sint in priza toata ziua, la servici sintem pe ultima suta de m cu conferinta, va fi saptamina viitoare si nu am timp nici sa respir.
acum inainte de sedinta mi-am facut cafeaua si o savurez cu voi

Giova, de la ce vine edi??? caci e un diminutiv la al carui nume m-am cam oprit si eu, desi nu e 100% batut in cuie

cu sentimentul de respingere cam asa e. adica nici eu nu am simtit nevoia sa mi-o puna pe piept, sa o pup imediat, etc.
mi-a aratat-o, mi s-a parut intradevar frumoasa, dar am zis multumesc, luati-o de aici...dupa 12 ore de travaliu nu imi trebuia
pe urma dimineata m-am dus sa o cercetez, ma uitam la ea ca la un extraterestru dar nu simteam ca e copilil meu, era un sentiment ciudat. si acasa pe urma ii spuneam sotului ca nu simt dragostea aia cum vedeam eu in filme, nu am plins cind am nascut-o, nik
acum sint moarta dupa ea, tremur ca frunza in vint la fiecare gest, sau pericol, etc....unele mame cred ca isi devzolta mai tirziu sau pur si simplu invata mai tirziu sa iubeasca bebelusul. e ceva nou, cel putin la primul.

eu nu am cumparat inca nimic, mi-am comandat ceva (un bouncer) si vreau sa comand online niste hainute din america, va veni cineva si sa mi le aduca ori astept pina luna viitoare si incep sa bantui magazinele. dupa conferinta vreau sa imi iau putin concediu si pe urma mai vad cat as putea/vrea sa mai vin, dar va lua si rebecca vacanta si e mai greu ca nu am ce sa fac cu ea, si mi-a zis ca la gradinita din fata blocului nu mai vrea...(o gradi particulara la care am avut-o si vara trecuta).
eu as vrea sa merg cu ea macar un wkend prelungit la mare, pe urma la munte sa stau pina cel tirziu 15 iulie, cind intru in luna 9. vom vedea, nu depinde numai de noi.

hai ca am scris cit pentru toate zilele....
apropos de transport comun, nu mi se da locul, am avut doar de 2 ori pina acum oferta, in rest nimic. noroc ca cel putin la intoarcere iau troleul de la capat si gasesc.

apopos de starile de rau, am pe prietena mea cea mai buna care in perioada sarcinii era tare prost material, cu mari probleme, nu avea ce sa manince, tanjea dupa ceva bun si nu isi permitea nimic, si ma intrebam eu cum e mai bine....asa ca, dupa mine, prefer sa imi fie rau decit sa vreau si sa nu am bani de nimic....cred ca este mult mai greu de suportat.

hai o zi buna

Patricia s27 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica2008

neata fetele
eu dormeam asa de bine cand pe la 8 suna la interfon un politist sa mute sotul masina ca azi e un fel de piata aici in cartier si nu pot monta astia taraba...
danielle spor la treaba.bebe al meu misca peste tot si jos si sus sub sani,misca in special dupa 9 seara dar acum il simt si cand se intoarce de pe o parte pe alta creca din cauza ca a crescut si sta cam ingramadit saracutul
va las ca ma duc sa fac curat

monica mamica in devenire+32denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 8sap

multumesc de raspuns

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

danielle si eu il simt pe bb in jurul buriculu, mai jos de buric, dar si mai sus...cred ca atunci da cu piciorusele. Funduletul e in partea dreapta putin mai sus de buric.
bai si mie m-i s-a intamplat un lucru ciudat cand l-au pus pe Marco pe burta mea...ma uitam socata la el...dr. imi zicea sa-l ating...eu nu si nu. Tot repetam ca ce mic si negru este....el era asa de alb si de curat, si chiar mare la 3850. L-am atins cu chiu cu vai pe o mauta si pe urma l-au luat rapid.
seara cand l-au adus in salon, l-am chemat repede pe sot, vroiam sa-l dezbrac sa vad daca totul e ok, dar imi era frica. a venit rapid si a facut el toata treaba...eu zici ca eram pe alta planeta.
Sper ca acum sa reactionam mai bine, stiind ce ne asteapta.
Patricia edi vine de la Eduard. la numele asta ne-am oprit. marco adora sa-i spuna Edi, cica asa il cheama, nu Eduard.
ma bucur ca te simti bine, fara nicio durere, neplacere. doamne ajuta tot asa sa o ti.

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Eu intre timp m-am apucat sa sortez hainele Timeei.....off,o gramada de rochite,fuztite ramase mici...Pana acum le ingrijeam asa cu drag,in speranta ca voi mai avea o fetita.....acum la bag direct intr-un sac si sun o cunostinta sa vina sa le iaAm pus la foc si o ciorbita,asa ca de bagajul de spital si e hainele lu' n-o sa am timp si chef aziPooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi! Ce mai faceti ? Noi miscam de zor si lovim cu putere ceea ce ma bucura mult , mi-e asa drag de bebelusa mea iubita , abia astept sa se nasca ! Am fost la cumparaturi si am luat doua camasi pentru alaptat si capotel http://good-times.webshots.com/album/571779722tnDguF de la Vienetta , iar acum ma gandesc cate imi trebuie pentru spital . Va rog sa mai afisati voi o data cand aveti timp ce ne trebuie pentru spital ! Vreau sa-mi fac cumparaturile din timp !
29+

Mergi la inceput