Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hello fetele,

Eu mai am 2 saptamani de birou si gata...abia astept..desi nu stiu ce o sa fac eu pe acasa. Dar nici la birou sa stau nu mai pot/vreau. Mi-am predat mare parte din treburi deja..mai am ceva de rezolvat saptamana viitoare si apoi vacanta....Nu am mai avut vacanta vara din facultate, caci la mine la job nu se iau concedii vara asa ca e super bine venita.

Sunt cam lesinata..imi e si foame...

s30 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Aaaa...ce vroiam sa intreb..pentru concediul prenatal ce acte imi trebuie? De la medicul de familie sau de la ginecolog?

s30 Eva

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Tot eu...am aruncat un ochi la odiseea de sept-oct si ghici...au intalnire in Cismigiu sambata asta tot pe la ora 12:00-13:00...o sa ne incurcam pe acolo.... O sa fie parcul plin de burtici. Deci cum o sa ne recunoastem? Unde preferati sa fie locul de intalnire?..ramane la foisorul fanfarei?

s30 Eva

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

steayda, eu am intrat pe target si wallmart, la target daca cumperi mai mult de 50$ e transportul gratuit. sint marci bune, gen gerber, carters, am avut la rebecca o groaza si le-am si vazut asta vara la fata locului si sint de calitate f buna. de pret nu mai vorbesc.
nici eu nu vreau sa o incarc pe sora mea, ca are si bagajele ei, si nu voi lua chestii voluminoase, dar hainutele astea intra in orice colt de valiza. acum inca nu m-am hotarit 100%, ea sta la hotel, sper sa livreze la hotel...voi vedea. daca nu, am tot timpul si o sa profit caci dupa 15 iunie incept reducerile si la noi si putem lua cel putin hainutele de vara la repturi mai rezonabile.
si eu beau apa multa pe zi, cel putin 2 litri.

Patricia s27 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dienuta79

Buna ziua la zmeurici
Acum am venit si eu de la doctor,cu vesti bune,bebele meu e mai mare cu 3 saptamani,are deja 2,600kg si deja e asezat in pozitia de iesire cu capul in jos,cantitatea de lichid amniotic e buna,totul e perfect, asa ca s-ar putea sa fiu prima,care o sa nasca un zmeurel.
Mai am programare in 3 saptamani ,sper sa fie ultima.

Dienuta 33+ Eduardo

AMR 7 sapt.

felicitariiiiiii!!!!
wooooow,chiar e mare puiutul tau

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

remember me?

Am cam lipsit de-o bucata buna de vreme, am citit eu asa zilnic pe diagonala dar cam atatica. Am fost tare ocupata saptamanile astea dar acum m-am mai eliberat si am mai mult timp si de buchisit odiseea

Eu la controale n-am mai fost de o bucata buna de vreme, cred ca au trecut 4 saptamani bune daca nu si mai mult, dar merg sambata. De-abia astept In rest suntem bine, bebica misuna de zor, burtica creste, in ritm cu kg . Dar asta sa fie cel mai mare necaz. Am pus deja 10 si ma pregatesc psihic pentru ultima perioada.

Trimit un mail pe adresa comuna, poate va intereseaza pentru bebei una alta.
u all

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si29+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

si eu sunt o bautoare inraita de apa
giova,Ebonee nu mananca de o luna de zile,nu vrea nici macar sa guste ce fac de mancare.daca ii e foame tare,baga juma` de banana sau juma de castronel de supa,doar de pui sa fie.
nu am mai rezistat si am dus-o la doctor,nu mai stiu ce sa ii fac,ce sa ii dau.
in fine... trebe sa duc maine 2 mostre de pishu si una de kk sa vedeam ce se intampla prin stomacelul ei :((

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dienutza wow ce bebe mare!!!! bine ca totul e ok, in ritmul asta chiar ca vei naste in anticipo.
danielle sper sa nu fie nimic grav cu Ebonee, poate sunt doar mofturi.
Micaalsa welcome back. te asteptam cu vesti bune de la eco.
Patricia noi avem o problema, nu gasim alte nume de baieti...oscilasem intre Albert si Eduard, dar piciul l-a ales pe ultimul...asa ca ne-am conformat.
Pooh, patriciao sa va obisnuiti cu hainele de baietei, va veti satura repede ca nu prea aveti din ce alege. eu m-am saturat de pantaloni, camasi, bluze.... cu greu ma decid ce sa-i mai cumpar, parca toate seamana intre ele. pe cand l-a fetitze sunt o groaza de modele si culori.

apa beau mai multa decat inainte, dar nu ajung la 2 l/zi.

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Multumesc pt. sfaturi ref. la fier.

Dienuta, felicitari pt. bebe grasunel!!!! Nu te grabi asa tare ca daca naste vreuna dintre voi in curand, ma ia cu trepidatii .

Fetele cu fratiori mai mari mofturosi, ma primiti in club? Maine ma duc cu Stefanul la dr. ca nu mai mananca nimic . A slabit 1 kg jumate in vreo 10 zile, i-au disparut falcute, copanele etc. Ma dispera. Ii fac analize, ca nu se mai poate. Maria e la polul opus, mananca de toate si nu mai stiu cum sa o opresc .

Motana, nu mi-a facut anestezie, doar mi-a pus un pansamet. Sambata ma duc sa vad daca imi omoara nervul. Dar mi-a spus ca la varsta asta a sarcinii, nici nu mai imi face anestezie, dar imi pune nu stiu ce substanta acolo. Prea mult nu am priceput, ca de durere si frica, uitaem si cati ani am . In timpul sarcinii cu Maria m-am tratat la alta dentista, mult mai relaxata, care mi-a spus ca nu e nici o problema si imi face anestezie si in trim. III. Ea mi-a zis doar ca nu ma tine prea mult pe scaun, ca e pozitia incomoda

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Blanca iti trebuie de la medicul ginecolog ceva scris cu numarul de saptamani in care esti si apoi pe baza acestui act mergi la medicul de familie de unde iei prenatalul .
Danielle camasutele au niste deschizaturi pe lateral si pe acolo se poate alapta .29+

Mergi la inceput