Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
ionik76 spune:
Neatza tuturor! A propos de insomnii, nici eu nu prea mai dorm bine, azi m-am trezit la 5,30 si imi amintesc ca la prima sarcina in ultinul trimestru aveam program de trezit in fiecare noapte pe la 1 si stat treaza pana pe la 4. Asa ca nu va panicati, se zice ca e normal. Am fost miercuri la eco, e ok, bebelina s-a intors, are 1300 g, nu prezinta circulara de cordon, grad maturare placenta 1, lichid amniotic "suficient" si IR-urile bune (dupa spusele dr. ca nu mi-a data valorile).
In schimb de o sapt m-am umflat din nou, ca si la prima sarcina - ajunsesem sa port 40 la saboti si era vara !- si asa voi ramane de acum, sunt deformata deja. Imi amintesc ca la prima sarcina, aproape de nastere m-am zgariat superficial la un picior si pana am nascut mi-a izvorat apa de acolo, de mi se prelingea mereu pe picior, ca imi udam si pantalonii. Frumos, nu? Mie mi s-a parut f. ciudat, deci va inchipuiti cata retentie de apa aveam in organism. Dr. tot imi repeta sa nu mananc sarat, dar parca poti, la prima sarcina mai faceam efortul asta, dar era in zadar, asa ca acum am renuntat.
Am nopti in care ma omoara spatele, nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta, si ma gandesc ca mai am totusi 2 luni, si uneori ma doare si intre picioare, probabil pt ca si bb sta acum cu capul in jos si apasa.
Vad ca v-ati apucat deja de cumparat lucrusoare, eu mai aman momentul pregatirilor, oricum multe le am de la matei, inclusiv patut, hainutele le-am sortat, mai trebuie spalate si calcate, dar las mai aproape de momentul nasterii, la fel si bagajul de spital. Eu nu cred ca mai iau hainute pt bb la spital, o s-o tin infasata cu scutecele lor, e mult mai practic. Pe Matei l-am mai imbracat si cu hainele de acasa, dar oricum inota in ele si era si f cald, cred ca mai bine se simtea infasat. Si acasa chiar, mai ales in prima luna, am hotarat s-o tin infasata, pt ca am observat ca dorm mult mai bine asa, matei se linstea cand il infasam daca avea colici, de ex.
Vorbeati de sentimentele materne, din experienta mea pot spune ca la prima sarcina nu prea ai cum sa simti mare lucru, eu cand l-am vazut prima data pe matei l-am pupat in fuga si n-am simtit nik, chiar m-a speriat lucrul asta, mi s-a parut uratzel (si acum fara falsa modestie, chiar era un copil frumos, spre deosebire de altii care erau negriciosi si zbarciti, al meu era rozaliu, cu pielea neteda si cu bolfitze, ca un ingeras si avea un par mare si des, de un blond nisip, suvitat, ca radeau toate asistentele de el). Abia dupa un timp incepi sa te atasezi cu adevarat, incet-incet, din ce in ce mai mult, pana cand simti ca nu mai poti respira fara el!
Deja la a doua sarcina cred ca e altfel. Cred...
Hai ca m-am intins prea mult, dar avand in vedere ca m-am trezit cu noaptea-n cap...
Va pup pe toate.
Ioana, s.29 cu 
blanca000 spune:
Buna dimineata,
o cafea
, un ceiut, un ou ochi ? Hai trezirea....
Eu iar la 7 eram very out of bed iar acum mi se face foame..sa ma uit ce gasesc prin frigider...desi poftesc la rosile cu branza de care vorbeati ieri. Dar am eu ceva..
Pofta mare si voua burtici. 
s31
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidutze
Am fost si noi ieri la echo...si strumful e perfect
(asa a spus medicul), are 1,300 kg, e mai mare cu o saptamana, placenta grad maturare 1, valori IR normale..si e un baietel miscacios, ca la un moment dat doctorita era chiar frustrata, cica "imi face special in ciuda...uite cum se intoarce cu spatele". aaa...si s-a intors cu capul in jos...cred ca nu am apucat sa discut cu el ca am optat pentru alta iesire![]()
![]()
Am fost aseara la Active Center si m-am intalnit cu Vally (gravidutza tare scumpa
)...prima intalnire dintre zmeurici..un preambul la intalnirea de astazi...
blanca000 eu stau in Prelungirea Ghencea, asa ca..si eu o sa-mi plimb strumful in parcul Moghioros
ma duc si eu sa-mi savurez ceiutul...si sa ma pregatesc de intalnire
weekend placut 
Alinutza
27+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
alinutza78 spune:
Alynakiss
, multa sanatate si fericire, nastere usoara pana la termen...si un baietel sanatos, frumos, destept si..cuminte

Alinutza
Eric Alexandru
alinutza78 spune:
andreea c

..sarcina usoara pana la termen, multa sanatate si o zmeurica sanatoasa si frumoasa
Alinutza
Eric Alexandru
uliiasi spune:
Neatza, zmeurici! 
Eu sunt la capitolul cafea, join me!
Am observat ca adorm din ce in ce mai greu noaptea, mai ales din cauza caldurii. Si azi m-am trezit pe la 6 dim sa-i zic pa sotului care a plecat la suceava pt weekend, dar am reusit sa mai adorm pana la 8 jumate. Oricum eram treaza cand a tunat si fulgerat si azi noapte...
E cam innourat acum, sper sa nu ploua tocmai cand avem noi intalnire...
Maine imi fac si eu lista pentru spital si poimaine incep cumparaturile pt spital (multumesc fetelor care au postat listele lor, imi sunt de mare ajutor).
Gata, ma pregatesc de sala, ne vedem dupa!
Pup! 

Iulia
31+ 
vally spune:
allynakiss 

andreea c 

alinutaza 
si tu esti o dulce! esti o graviduta tare draguta si frumusica![]()
vin si eu azi la intalnire
; in sfarsit ne cunoastem !
am schimbat si noi semnatura azi
ce repede trece...cred ca o sa-mi fie dor de burtica 

vally
s27
Adelina
adrianafedorca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cornelia Meleea, am auzit ca la cezariana nu sunt asa de abundente lohiile, poate ne confirma sau nu fetele care au nascut asa. |
eu am nascut cu cezariana si am avut lohii pt 5 persoane, ca sa nu mai zic ca pana pe la 5 saptamani de la nastere au tot curs, bine spre final din ce in ce mai putin
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005) si minunea din burtica
32+
Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chance2008 Buna fetele!! Pana sa ajungem la capitolul nastere si spital.. voi va confruntati cu carcei noaptea??? Dar cu durere de spate??? Ce faceti pentru ele?? http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png 28 + |
cu dureri de spate daaaaaaa mai ales ca e vremea asta ciudata acum cu ploaie , cateodata abia merg, ma doare de-mi vine sa urlu, indur si asta e o sa scapam de ele in curand , pe mine ma mai doare si de la greutate , am luat vreo 16 kg pana acum deci destul de mult pentru spatele meu
carcei mai am dar nu asa des , am inceput sa iau magne B6 de vreo luna si ceva si vad ca e foarte bun
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005) si minunea din burtica
32+
Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
m_i_s_s_y spune:
La multi ani sarbatoritelor!!!!

Cat de mut mi-ar place sa pot veni si eu la intalnire!!...Din pacate ne despart vreo 400 de km
...daca aveam autostrada...poate...dar cred ca pe autostrada o sa mearga copii copiilor nostri, in Romania
In rest si noi suntem bine, pitica e mare, ma-sa si mai mare
...am 10 kg in plus, batute pe muchie...dar nu-i problema ca le rezolv eu dupa intalnirea cu pitica...Important e ca e ea bine, e super activase misca in oate directiile...azi dimineata ea m-a trezit si ta-su, trezit si el, zice: "pai daca ea se trezeste tre sa ne trezim si noi?"...surprise...de acum DAAAAAAAAA!!! Asa e la primul bebe..nu stim ce ne asteapta...dar noi am asteptat-o pe ea atat de mult ca nu mai conteaza altceva.
Vad ca sunteti harnicute si pregatite deja pentru bebei...felicitari pentru camerele minunate si pentru hainutele achizitionate!
noi mai stam putin ca avem timp...in 3 iunie plecam in concediu, ne-a dat voie dr...am emotii, o sa fie putin peste 1000 de km de mers cu masina...dar sper sa fie ok...Dupa ce venim din concediu ma apuc si eu de sportul preferat...shopping-ul!!! Intre timp tot caut pe net carucioare si deja am ajuns la capatul nervilor...care e cel mai bun???!??
Distractie placuta azi la intalnire....si faceti multe pozeeee!
Sa aveti un week-end minunat!
Am remarcat ca desi era tare activa, ClaraJ nu a mai intrat de mult timp. Clara, totul ok?
25+cu bebelina 
ce mare sunt