Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Cornelia, nu ma supar ca nu renunt la ele , ca nu mai am multe de pus decat camasile mele si cosmetice pt amndoi , ca punguta cu ceva calmante nu ocupa mult. eu o sa nasc in spital la pantelimon si iau de toate , tu inteleg ca nasti in clinica deci pleci doar cu bagajul tau si hainele cu care il scoti pe bebe. NOI NE-AM HOTARAT PT SPITAL mai mult din cauza cumnatului care este doctor rezident si a zis ca nu are rost sa aruncam cu banii ca e foarte bine la spital si deh....ascultam ca daia avem doct in familie (si sotia lui naste acum in 2-3 sapt tot acolo si vad atunci ce mai scot din bagaj in functie de ce ii trebuie sau nu)

Meleea 29

Mergi la inceput

CHANCE , nu facem nimic cu durerea ca face ea cu noi ce vrea ,eu iau nospa si am inceput si masaj ca nu mai pot de spate si astept sa se incheie odiseea , sper ca nu te-am descurajat aaaaaaaaa.....si mai fac un exercitiu stau pe spate cu mainile pe langa corp,genunchii indoiti si ridic usor bazinul nu mult ca nu se mai poate ,si ma mai lasa. Sper sa-ti foloseasca, l-am preluat si eu de la alta graviduta!

Meleea 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Chance,pt. durerea de spate eu nu fac nimic.....sotul face masajMai incerc sa dreg durerea cu no-spa,insa cateodata fara succesPooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

am reusit si eu sa intru
Multumesc mult tuturor pt urari
nocemultumesc mult pt buchet, cand m-a nascut mama mea inainte sa plece la spital mi-a cumparat bujori si in fiecare an trb sa primesc buyjori , anul acesta mai am un buchet in plus de la tine
eu nu voi mai putea intra cam o saptamana intru in zugraveli si mai am de alergat pt nunta ca sunt pe ultima suta de metri , cel putin am reusit sa cumpara rochita de miresica acum....
va doresc o saptamana cat mai usoara si sa aud numai de bine
va popic pe toate

Alina30+ nerabdatoare mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

chance eu am carcei ingrozitori chiar in timp ce dorm. nu doresc nimanui asa ceva caci e super nasol. remediu pt ei nu am, asa ca nu prea am cu ce te ajuta. doctorita mi-a zis ca s-ar putea sa fie din cauza lipsei de calciu. asa ca poti incerca si tu calciul, bineinteles dupa ce ii zici si doctorului tau despre carcei. pe mine calciul ma ajuta oarecum, dar nu am scapat definitiv de carcei.
daca descoperi un remediu mai bun, sa-mi zici si mie

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

alynakiss esti miresica in curand?

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Alynakiss sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos.
Azi am reusit sa cumpar si eu pentru bebe,creme si gel de baie de la Mustela,am luat si dezinfectant pentru sterilizat biberoanele de la Chico si pentru funfulet Bepanthen.
Pot sa zic ca mi-ati facut pofta mare de cas si pe aici nu se gaseste .
Va doresc petrecere frumoasa maine la intalnire.

Dienuta 33+ Eduardo

AMR 7 sapt.

Mergi la inceput

scuze ,ALINAKISS AMUITAT NU PREA SUNT EU PE FAZA LA ANIVERSARI
LA MULTI ANI!

Meleea 29

Mergi la inceput

mAI AM O NELAMURIRE, trebuie sa luam la noi pompa de muls sau are la spital?

Meleea 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

noce, eu ziceam ca machiajul mineral contine deja dioxid de zinc si de titaniu si ele insele sunt minerale cu protectie UV. Nu inseamna ca tine loc de crema, dar oricum ajuta destul de mult.

steadya, foarte bine ca faci research, eu nu iau niciodata un produs fara sa il fi luat la forfecat, caut reviews, si tot se se poate. De ex cu perna de alaptat, am ajuns la ccl ca Boppy nu e cea mai buna, ci My Breast Friend, eu eram convinsa ca invers, bine, daca aia gen Boppy mi.o fac in casa deja nu mai am comentarii asupra ei, dar de dat bani... merita sa investighezi. Oricum mai e timp pentru cumparat, stii tu, in orice proiect etapa de investigatie e cea mai laborioasa si mai lunga, apoi attack!

Noi am stat ieri la dr. o ora in cabinet, nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul, era si super tarziu si mai asteptau 2 persoane, sigur ne- au injurat. Printre altele, am stabilit ce si cum cu nasterea, ce pot folosi de pe asigurare si chestii de astea.
Tip de la dr mea... ca daca bagi un Snickers in tp travaliului totu merge super repede , haha, zicea.. bietele femei, le lasa unii nush cate ore, fara sa le puna o glucoza si chestii sa le accelereze un pic, lesinate de foame supa atatea ore si de durere.. de unde sa mai poata push push... Oricum is ok si daca e caz de cezariana, ea a zis ca daca in 5 ore nu se misca treaba, e cel mai probabil sa ajungi la operatie, asa ca nu te lasa sa te dai de ceasul mortii o zi intreaga... ca sa fie totul naturelle!

Bebelina e bine, cand sa ii ascultam bataile inimii (care is de baiat, by the way, nu de fetita), am auzit cum sughita, hehe si apoi a pus iar echo sa vedem si da, se vedea cum se misca ca sughite . Cu ocazia asta stiu si eu acum cum se simte cand sughite bebe, eu mai simtitsem asta dar credeam ca is ori miscari ori "pumni" pe care mi-i trage in burta, dar de fapt ea sughite

Pt. dureri de spate e bun exercitiul asta cu ridicatul bazinului, dardaca e prea greu, pur si simplu aplecati-va cat puteti in fatza (din pozitia stand in picioare). Tineti burtica cu o mana si picioarele mai departate, ca sa aiba loc.

Eu aveam niste dureri de spate dar nu era coloana, simteam asa pe mijloc si cred ca e de la respiratie, plamanii nu se "umple" complet de aer, respiratia e superficiala de aia m.am apucat de niste ex, de respiratie profunda... si totul e ok. Cred ca tot de la asta ma lua si asa de.odata un somn de mama mama... probabil nu se oxigena creierul complet, deci fetelor, nu uitati sa respirati (complet!)

Va

30+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput