Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Si eu tot la cafeluta......Fetelor,cum e vremea la Bucuresti?La noi e innorat,bate vantul si cred ca o sa ploua!!!Sa nu uitati de pozeeeeeeeeeeeeee!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata mamici
si eu la cafea,si eu
vad ca s-a stricat vremea si la noi,ploua si e urat tare afara :((
gospodina mea gateste micul dejun pe aragazul ei si tot vine sa imi dea sa gust,sa vad daca e bun.daca zic:bleahhhhhhh,merge si mai mesteca putin,daca zic yumiii yumiii inseamna ca e gata

sa va distrati la intalneala fetele,si daaa,sa nu uitati de poze

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI! Andreea

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

neata

Ptr carceii este recomandat un surpluis de magneziu, cate despre durerile de spate incercati sa nu ridicati/aplecati din spate , doar din picioare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Rallu tu ce ceaiuri pt stimularea lactatiei ti-ai luat?

eu la prima sarcina am incercat ceai de anason, fenicul si chimen si galactogil niste chestii care se puneau in apa si se dizolvau, toate fara succes prea mare, adica n-am reusit sa-l alaptez exclusiv
ii trebuia supliment de viteza ca era fomist rau

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 32+ Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna fetelor
am citit si noi ultimele ... 10 pag, k nu pot sta prea mult sa citesc in urma.

noi suntme mai bine..cel putin deocamdata. la echo din data de 4 mai, colul era inchis..si la controlul ginecologic din 8 mai, cerclajul era si el ok, asa ca nu ne-a mai internat si ne-a lasat acasa...cu ginipral pastile la 6 ore, in continuare si nos pa la nevoie.
de joi incep sa fac 3 injectii la 12 ore fiecare, cu dexametazona...pt maturarea plamanilor bebelinei..in caz ca are vreun gand de nastere prematura...noi numaram zilele, nu saptamanile, pana cand se poate naste fara probleme..si multumim lui dzeu pt fiecare zi trecut cu bine..iar in fiecare dim taiem de pe listuta inca o zi....
am facut si bagajelul pt spital..ne mai tb doar niste pampersi si sapunelul pt bebe...si cam atat....am cumparat si cateva seturi de hainute pt spital...in rest..am multe lucruri de la teodor pastrate, inclusiv patut carucior etc....restul, le va cumpara sotul pana ies din spital... ca acum eu nu pot umbla in oras dupa cumparaturi...ce sa fac...fac orice pt ca bebelina sa stea macar inca 4 saptamani in burtica...cand intram in sapt 37 ne scoate cerclajul..si apoi...ce o fi ..sa fie...bebelina sa fie sanatoasa...

in rest..am citit pe aici de carcei...am si eu...cateodata ma apuca dar sunt EXTREMMMMMMMMMM de durerosi..la picioare ii am....si fffff greu trec...
noaptea ma tot trezesc...desis unt lesinata de somn, si as dormi mai mereu ... dar ma tot trezesc si adorm greu la loc....plus ca am niste arsuri pe gat groaznice...si tot asa...mai ales noaptea....

deocamdata cam atat....va pupicim si .... ne mai vedem

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 34 cu
burtica si alte pozici pozele mele

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

anne-marry ma bucur ca ne scrii si ca sunteti bine, sunt sigura ca bebita ta o sa stea pana la termen in culcus, o sa fie bine o sa vezi

_
AMR 8 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

din pacate eu nu am ajuns la intalnirea zmeuricilor, sotul a avut treaba azi si singurica si cu Cezar dupa mine nu ma mai descurc,
abia astept sa vina fetele sa povesteasca si sa vedem poze
daca vor mai fi intalniri nu voi mai rata niciuna...probabil urmatoarea va fi cu zmeureii in carucioare

la burtici si we placut in continuare

_
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

NICI noi nu am reusit sa ajungem dar sigur,cu zmeureii ne intalnim data viitoare. Ca pe caldura asta nu m-am incumetat sa plec de acasa la drum. am fost in parc ,care este chiar pe malul Borcei(brat al Dunarii) si pe malul celalat este plaja mare ,frumoasa,cu nisip fin si erau cativa care faceau plaja si erau si in apa ...............imi venea sa trec inot s stau si eu cu ei sa ma balacesc........sambata viitoare as pleca la mare ,daca nu sigur ma duc aici la plaja si sper sa fie si apa caluta sa pot intra...

Meleea 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Noce- mersi pt. sfaturi; stiu cum se recolteaza urina pt. urocultura, din pacate am facut multe pana acum, si nu cred ca analiza nu i bine facuta pt. ca am si simtome clare de infectie urinara; in legatura cu mirul de la sf. Necatarie, din pacate nu am, dar am mir de la masluri si mir adus recent de sot de la Man. sf. Paraschiva din Grecia, si ma dau pe burtica din ziua embriotransferului, cand inca nici nu aveam certitudinea ca voi reusi, dar aveam credinta, care m a insotit mereu !

vad ca va faceti deja bagajelele, eu il am pe cel folosit la FIV, pt. care imi luasem o camasuta de noapte, cu surpriza pt. mine, pt ca acasa am vazut ca era pt. alaptatcaci avea gauri pt. scos saniide atunci mi am zis ca i de bun augur chestia asta

asteptam pozici si vesti de la intalnire

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.26 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput