Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Patricia si Pooh ,va rog nu mai pomeniti de rochitzele de fetita,fustite,bluzite ca ma apuca .De citeva seri tot incerc sa fac o selectie,am pus o plasa pt cineva din Ro si pe restul le bag si eu in pungi vidate si ma gindesc ce fac cu ele,ma gindesc chiar ca pe unele le pot vinde pe e-bay.Mai am si tone de pantofiori,cismulite,sandalute,unele-s aproape deloc purtate.Din pacate,numai am cui din familie sa le dau,in viitorii ani nu se mai prevad bebelusi asa ca...
Hainele de bebelusi baietei mai sunt cum mai sunt dar cele de baieti mai mari,vai-s-amar ,urite,largi...rar vad ceva ce mi se pare mie normal .
Faza e ca eu am mai fost prin magazine sa cumpar haine pt bebitza si m-am ales tot cu cite ceva pt fata,ba o camasuta,ba clame,ba nu stiu ce...la baieti gama e aceeasi.Azi am primit si rochitzele de la balet pt spectacolul din 20 martie 2010...o minunatie .In grupa urmatoare am vazut si un baietel balerin,sunt curioasa pe el in ce il vor imbraca.

Dienutza ,mare puiul tau,poate esti cea care deschizi lista la nasteri .

Vorbeati de creme de protectie solara.Eu am mari retineri,majoritatea is pline de porcarii,nici macar filtru UV nu e respectat(aici se fac periodic teste),si cind cumpar pt fiica-mea testez piata saptamini bune.Eu tin minte de acum 7 ani ca in primele 6 luni nu e bine sa fie folosite si bebelusul nu se tine in soare in primul an.Eu stiu ca ii luasem una din farmacie si pe la 5 luni o mai dadeam rar pe piciorute,in rest,cit mai mult in umbra.
Totusi la dm sunt creme bune,testate,cu mai putine porcarii si deloc scumpe.

Patricia,si eu vreau sa nasc in jur de 1 august,nu stiu daca de data asta mai astept asa mult si dupa 38 sapt e ok.Luni merg sa vorbesc cu dr care il va scoate pe bebe,am programare la ora 15 sa vedem ce zice el.Din fericire,il cunosc din maternitate de cind am nascut prima oara,venise la o vizita si remarcasem ca e mai tinerel .Totusi prea tinerel nu fu,acum e trecut de 56.

Seara frumoasa va doresc ,mai vin io...

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

pentru prenatal eu la medicul de familie am mers doar cu dosarul cu analizele si ecografiile. si a vrut sa opreasca in copie ultima ecografie. nu mi-a cerul nimic altceva.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Alina,zici ca la DM sunt creme/produse bune?Ma refer chiar la marac DM,defapt.....Zilele trecute mi-am luat o crema pt. protectie solara,ca mi s-a parut ok la pret,insa n-am testat-o inca.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

dienutza felicitari pt grasunelchiar sunt curioasa sa vad cine da startul la noi la odisee
danielle sper sa nu aiba nimic de grav ebonee
eu apa beau cand 2kg la zii cand mai mult de 2
am dormit azi de la 1.30 la 4.30 diseara cred ca adorm la 3.maine am cursul abia astept sunt super dragute fetele si sunt toate la prima sarcina,eu sunt cea mai mica toate au peste 35 de ani si sunt singura care nu imi este frica de nastere.suntem 16 mamici 2 cubaneze,eu si inca o fata din iasi,o frantuzoaica si restul italience.
mor de cald ma duc sa mananc o inghetata

monica mamica in devenire+32denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 8sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

eu sunt putin in dubii cu,cremele de protectie solara.din cate tin eu minte,parca nu sunt ok de folosit in sarcina si mai ales sa dai nou nascutul cu ele.cel putin un an.cel mai bine e sa ne ferim de soare,atat noi cat si puiutii.
eu asa stiam...

singurele creme pe care le-am folosit la fata dupa ce s-a nascut au fost din gama johnson`s,iar ptr fundulet,de la bephanten.
plus uleiurile de la johnson`s,si eu folosesc acum numai din astea.
am auzit ca uleiul (bio-oil) pe care il foloseam e plin de vitamina A,care nu e ok deloc in sarcina :((((((

giova,azi a halit putin mai bine ca zilele trecute,
si eu sper tare sa nu fie vb de nimica grav :((

andreea,aaaaaaaaaaaa nu am vazut ca au pe parti de scos tzitzele
sunt faine tare camasutele.

cornelia, Stefanut nemancacios,poate e doar o perioada de criza si la ei (tare bine ar fi sa fie numai asta) de asta nu prea manaca cum trebe.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

ALINA, ce marca e asta dm ca eu nu stiu de ea?

MONI, sa stii ca si eu la fel dorm de la 2 la 4.30 si e groaznic,foarte rar cand dorm mai mult,pt mine e f obositoare sarcina asta ca nu ma pot odihni deloc bine si nu prea pot sa ma bucur ca alte mamici...... .

Meleea 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna seara.Azi am fost si noi la eco.Toate bune si frumoase dar lichidu normal dar la limita inferiora,probabil pe fond de oboseala si nemancare,cama sa ceva.mi-a dat magneziu calciu si fier 10 zile deoarece organismul e obosit cred eu si are nevoie de astea.Analizele abia azi le-am facut.

In alta ordine de idei suntem de 25 saptamani si sase zile si avem 900 gr.o grasutza si o somnoroasa.E intoarsa cu spatele si nici ca vrea altceva.A aratat pumnul in seara asta.trebuie reexaminata partea toracica cu toate peste doua saptamani,pentru ca nu sta cum trebuie si nu se poate vizualiza ce trebuie.E bine si lka morfo s-a vazut ca e super ok doar ca mi-a cerut sa o examineze inca odata.Asta e.
dAR E BINE SI E NORMALA.asta conteaza cel mai mult.Daca e sa ma iau dupa grafice e grasutza nevoie mare.O iubesc si sper ca dumnezeu sa mi-o ocroteasca si sa ,ma ajute s-o cresc sanatoasa.
Si voua va doresc la fel.

Madalina 25+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Pooh si meleea,gama de la DM se numeste Sun Dance,sunt cele sensitive,fara parfum,conservant,colorant,parabeni si cu destul de putine componenete,citeva extracte naturale.
Sigur la DM e toata gama de creme solare,de la NIVEA pina la Garnier dar nu de ele zic ci de marca lor.
In plus,aici cam in fiecare vara cel putin citeva din gama lor,Sun Dance,au luat "sehr gut"la öko-teste.
In magazinele bio,nu vazusem creme ecologice cu lsf mare(30-50)ci maxim 20,cea de la Weleda,pe care am si folosit-o.

Eu la bebe voi folosi ulei de migdale(data trecuta am primit de la moasa),ulei de masline si o crema cu oxid de zinc pe care o voi prepara in farmacie.Peste citeva luni ma voi orienta pt produse de baie din lapte de oaie(Naturschafmilchseife),is taare bune pt pielicica copiilor.Ma orientez pe produse cit mai naturale.

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Salutare de la mare ... frig, fetele!
Am intrat si eu acum de pe calculatorul lui tataia. Sunt la Constanta, speram sa fac o plaja, dar de cand am ajuns eu s-a stricat vremea .
Partea buna e ca am mai luat niste salopetele pentru bb, una dintre ele rosie ca focul sa-i surada norocul pentru prima lui zi de viata

Azi am vizitat maternitatea privata Isis. E atat de frumos totul acolo, as fi nascut azi Cada de nastere in apa e cu vedere la mare , de fapt toate salile de nastere sunt cu vedere la mare si saloanele la fel . Mamicile stau singure in salon cu bebeii si exista si saloane cu doua paturi ca sa ramana si taticul sau bunica. Sunt 3 dr care lucreaza acolo, toti fac nasteri in apa, in permanenta este unul de garda in maternitate. Asistentele sunt si instructori lamaze. Se poate folosi mingea in travaliu, te poti plimba, poti naste in alte pozitii. Tot ce am invatat la cursurile lamaze si imi doream se poate acolo. Inclusiv nastere fara epiziotomie (ceea ce dr mea mi-a spus ca e aproape imposibil) si fara alte medicamente (injectii, perfuzii, ce se mai da la nastere). Pur si simplu natural, cum a lasat Dumnezeu.
Suna de parca as face reclama si ei nici card de reducere nu mi-au dat, cica s-au terminat S-au nascut deja 16 baietei acolo si vreo 4 fetite, daca am retinut eu bine.

30+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 10 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Eu am intrat in prenatal de la 1 mai. L-am luat de la medicul de familie, fara nici o hartie, m-a intrebat doar de cand, ca eu stiam DPN.

Aveti grija de produsele Johnsosn's, am auzit din mai multe surse ca nu-s bune nici pentru adulti, ca sa nu mai zic de bebei. O colega a sora-mii de facultate s-a ales cu o iritatie urata de la un ulei de-asta si i-a zis dr sa nu mai foloseasca Johnsosn's.
Din ce am auzit, cel mai bun si mai sigur e uleiul de masline. Acum, fiecare cum prefera.

La plaja o sa ma duc gravi, daca o sa iasa soarele. Daca nu acum, poate in iunie. Si cumnata mea si matusa mea au facut plaja cand erau gravi si a fost ok. As veni si cu bb la vreo luna, sa vedem cum ne adaptam. Pe mine m-a scos mama din prima vara, ca-s nascuta in mai, sunt crescuta pe plaja, cred ca de-asta sunt si rezistenta la soare. Dar sa vina bb sanatos inainte!

30+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 10 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput