Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

steadya, de ce nu incerci amazon sau ebay (desi la ebay tre sa fii un pic mai atenta), dar nu cred ca e ceva mai ieftin decat astea. Walmart are si el preturi bune.

Alina, cu hainutele, da poti sa le si vinzi daca vrei neaparat banii, dar daca nu e chiar asa necesar, sa stii ca si aici pe DC e un topic cu mamici care chiar au nevoie mare si am vazut multe persoane care au donat o gramada de hainute etc, e bine organizata treaba din cate imi aminesc eu. Na, trebuie sa ai putin timp sa citesti pe acolo si tu decizi ce dai si cui... ca fiecare zice despre el si necesitatile lui.

Am si eu acelasi gand: sa vina bb un pic mai devreme cu vreo 2 saptamani asa.. daca e pregatita si vrea ea, na! Dar eu as vrea si ma gandeam chiar insistent la asta.

Si eu ma gandesc de 2 ori la faza cu cremele solare, cred ca o sa intreb dr. daca e nevoie sau nu, mai ales ca eu nici nu prea folosesc, caci stiu ca am din machiajul mineral oxid de titaniu care e protectie solara, dar nu cred ca o sa ii pun lu' bb machiaju' de la o luna

noce, de acord cu tine, am citit si eu despre Johnson's si iritatii, eu cred ca toate is la fel, de moment ce au MINERAL OIL, care nu e deloc natural si nice pt piele. Stiu ca eu tot am mai pus linkuri pt chestii naturale si homemade, se pare ca numai eu ma emotionez, dar sunt ferm convinsa ca amestecurile preparate in casa cu apa, ulei de baza ca cel de masline, sau migdale dulci e deja o baza suficienta, daca vrei si cateva picaturi de ulei esential cum ar fi lavanda sau tea tree e deja perfect.

Ok, weekend placut!

30+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

patricia si motana multumesc pentru sugestii, toate variantele sunt ok - multe produse si preturi f. bune, devine din ce in ce mai complicata alegerea
la control azi a fost bine, bebe era linistit cu manutele ca de obicei la cap (gen ganditorul de la Hamangia), dupa masuratori pare mai mare cam cu o saptamana (asa ca sper ca il primiti in clubul zmeuricilor durdulii)greutatea insa nu am aflat-o, mereu ma pierd de emotie si uit o parte din intrebarile esentiale...Dr. mi-a recomandat mai multa apa si mai putina sare - asta privind monitorul, o avea legatura cu cant. de lichid amniotic?! In rest, multe reprosuri privind greutatea acumulata iar la intrebarea mea "dl.dr. in ultimul trimestru ce analize imi recomandati?" raspunsul a venit sec "in ultimul trimestru dieta nu analize!!!"
noce ce bine suna maternitatea Isis, mi-e un dor de mare...pana ajung la malul marii ma resemnez cu o piscina in Buc. oscilez sa ma inscriu la cea de la hotel Rin (pacat ca nu are program de aquagym) sau la una mai micuta in Iancului - voi aveti vreo sugestie (da, e adev. as fi preferat World Class Downtown de la Radisson/ Centre Ville- dar preturile sunt astronomice)
si eu tot ulei de migdale dulci folosesc (direct sau in proportii egale cu ulei de masline amestecat in lotiunea de corp) si pana acum nu ma pot plange de vergeturi sau piele crapata
Am inteles ca Mustela are niste produse bune 9 Months sau ceva de genul asta, poate imi comand din US sau gasim la Babyexpo _ vad ca este printre brandurile participante
Nu stiu ce am dar ma confrunt mai rau cva niciodata cu lipsa de decizie si nehotarare in ceea ce priveste produsele de bebe...e drept ca ma caracterizeaza "intense searching-ul" inainte de orice alegere, dar totusi sa nu fi achizitionat absolut nimic pana acum...e prea de tot!

Adya 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

daca tot m-am trezit de la 6 am zis sa intru repede sa va scriu 3 vorbe

suntem bine is eu si bebelusa care da din picioare toataaaa ziuaaaa, nu ma lasa o secunda , si normal cand ma bag in pat sa ma odihnesc atunci incepe ea mai tare sa pedaleze...dar sunt bucuroasa ca e bine si ca sta cuminte in culcus

eu o duc tare greu , dureri peste tot, de picioare, de spate , de burta, dar rezist eroic, sunt multumita ca am reusit sa aleg tot ce era de ales pt casa acum doar astept sa termine muncitorii casuta sa ne mutam, cam intr-o luna e gata
atunci sa vezi balamuc cu mutarea

am inceput sa cumpar si eu pentru bebelina cate ceva, am fost ieri in cora dupa papa si am luat sampon , crema pt corp, crema pt fundulet de la Sanosan, tot pe astea le-am folosit si la Cezar si le voi folosi si acum
am vrut sa cumpar si ceva lucrusoare dar nu mi-a placut nimic, oricum mai am timp
o sa incep sa-mi fac bagajul pt spital sa scap de-o grija

am vazut ca va intalniti sambata in cismigiu, poate ajung si eu, dar nu promit, daca nu va doresc intalnire placuta si sa veniti cu poze multe

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 32+ Anastasia Ioana
AMR 8 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna dimineata si o cana maaaare de cafea. am prins aluzia de ieri cu ceaiul.....
nici eu nu reusesc sa ajung maine dar ma bazez pe voi pentru fotografii.
o zi frumoasa, cu soare mult si nu prea calduroasa va doresc!

29s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Sa traiasca cafeaua!Fetelor,voi de unde cumparati ulei de migdale dulci?Eu nu am vazut decat la plafar,in sticlute mici-mici,de 10 ml,parca.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 32+AMR 8 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am schimbat si semnatura....Doamne,ce putin a mai ramas......Dr. a zis ca bb e mai mic cu o saptamana (ecografic)decat dupa calculele mele/noastre......Atunci oare care varianta sa iau in cosiderare?Oricum,o saptamana diferenta n-ar trebui sa creeze probleme la nastere....daca o sa nasc la termen sau aproape de termen......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 33+AMR 7 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata, fetelor!
Merci de , eu tot cu ceai ma delectez
Intr-adevar, mai avem foarte putin pana vin bebeii. Ieri m-a vazut un profesor cu burta pe holurile facultatii si m-a intrebat cu zambetul pe buze: "Mai apuci sesiunea?" Eu sper sa si trec de sesiune cu tot cu burtica [ses. se termina pe 7 iunie] caci nu am cumparat inca nimic pt bebe Sper sa stea bine bebe in burtica pana pe 9 iulie cand e si DPN, ca sa am timp sa-mi pun totul la punct.
Am vazut ca a mai intrebat cineva, dar repet si eu: daca bebe e "in urma" cu o sapt cu dezvoltarea inseamna ca o sa nasc la o sapt dupa DPN?

---------------
Inesa [ 32+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Inutsa, masuratorile astea nu au mare semnificatie, au o marja de eroare, plus ca nu toti bb-ii sunt la fel (uniii vor fi minioni, altii vor avea 1,90 m ). O s avedeti ca vor fi "erori" d ela ultima ecografie la nastere (de ex. copiii mei au fost mai usurei la nastere decat mi-i masurase ecografic cu aprox o sapt. in urma). Concludenta pt. stabilirea dpn-ului, mai ales in cazul unui ciclu neregulat, este prima ecografie, cea in jur de 6 sapt. Apoi daca dpn este 9 iulie (ca la tine ) poti naste oricand incepand, sa zicem cu 19 iunie (37 de saptamani) sau poti depasi termenul cu 1-2 sapt. Eu am avut acelasi dpn la Maria si am nascut pe 2 iulie .

Am fugit la treaba.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi

mai fetelor,eu ma impac tare bine cu produsele de la johnson`s,si Ebonee la fel.am o piele tare fina si curata cu ele.
am auzit si eu numai vb rele de aceste produse dar numai in Romania,aici pot sa spun ca,90% din mamici folosesc johnson`s si niciodata nu am auzit vb rele de ele.cel putin prin magazine,nu ai prea multe produse de unde alege ptr copiii,majoritatea rafturilor sunt pline cu produsele astea.

adriana,spor la treaba in continuare,sper sa terminati repede si sa va mutati odata si sa scapati de balamuc
stiu si eu cum e cand te muti :(((

micaalsa,bine ai revenit

LA MULTI ANI! Alynakiss

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna zmeurici,

Eumada- si eu am 25 de sapt. si 5 zile, si bubulina mea o fi tot asa grasunica ?dar ce ecografie ai facut acum, nu trebuia dupa sapt. 28?

noi ne simtim binisor, cu dureri de ligamente din cand in cand si cu contractii BH, dar e bine asa si Doamne fereste de mai rau! din saptamana aceasta avem programul redus cu 2 ore si ce bine este!
partea proasta este cea cu analizele, se pare ca infectia urinara n a trecut si am aflat ca este cu coli si ca augmentinul pe care l am luat nu era pe lista medicamentelor la care este sensibil coli, si mai rau tot ce e pe lista cred ca sunt interzise in sarcina! si cu hemoglobina si hematocritul stam destul de rau, in conditiile in care iau si tardyferon; asta e..vedem peste doua sapt. cand mergem la dr. ce va zice

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.26 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput