Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 7
Raspunsuri - Pagina 6
misa_21 spune:
Multumesc Avalon,miki!
Eu de data aceasta m-am ferit de suplimente pt. ca mi-a fost frica ca de aceea nu raspund bine la tratament.Miki tu stii,ca doar tu m-ai invatat multe.Insa se pare ca nu a fost de bine.
Avalon,ti-am trimis mail.Oare l-ai primit sau am facut eu o inginerie si nu l-am trimis bine.
va
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie ANCA ai pierdut o sarcina dupa Mariuca? Oh...imi pare enorm de rau.... DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
Din pacate da...este a treia deja si nu mai am nicio putere sa incerc dinnou
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
miki-miki spune:
Misa ia acum vitamina E si aspenter (de ultima o intrebi pe Avalon dc e compatibila cu chestia aia de ti-o da) . Nu mai stiu ce ti-am rec in trecut, sunt o baba uituca, poate cand ai timp imi scrii ce ti-am zis sa iei si pt ce pe PM.
Anca imi pare tare rau pt sarcinile pierdute, ceva anal de trombofilie ti-ai facut? Antecedente in fam de hipercoagulabilitate ? Simptome la tine? Spune-ne si poate ii dam de cap.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
georgia_c spune:
eva.ro/sanatate/articol288-3.html puneti voi www
UN LINk ... interesant
vedeti ca in josul paginii e continuarea articolului ...merita citit
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
danangie spune:
MIKI multumesc mult de tot de raspuns, in mare parte stiam ptr ce-s analizele....vroiam sa stiu daca astea trebuie facute dupa o pierdere de sarcina asa mare.Deci, zici ca e posibil sa se fi uitat doar la fat....am sa o intreb sa vad....desi....imi este greu.....sa-i fac asemenea intrebari.....as vrea sa o ajut...sa depisteze de ce bb nu a crescut......inca o data multumesc.
ANCA sunt inmarmurita.Nu stiam.Sa te intareasca D-zeu.
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
miki-miki spune:
Danangie, anal de trombofilie sunt cele care ar tb sa le faca neaparat iar dc ac ies bune, ceea ce nu cred, va tb sa le faca si pe celelalte. Dc avortul s-ar fi produs din cauze infectioase iesea la necropsie iar cele de tiroida, tb sa ai simptome de hipo sau hipertiroidie, adica o dereglare mare de care sa-ti dai seama. Ideal ar fi sa le faca pe toate dar dc i se par f scumpe sa inceapa cu cele de trombofilie.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
ancadragoman spune:
Miki,Dana va multumesc,uite ca pana acum nu am pov despre asta ca imi venea f greu dar uite ca o a incerc sa vb cu voi.
Inainte de Maria am pierdut 2 sarcini,dupa astea 2 am zis sa fac niste analize si am inceput cu dozari hormonale si HSG,la dozari am descoperit proesteronul f mic si probabil ca asta a fost principala cauza pentru care pierdeam ingerasii ,iar la HSG rompa stanga varza de infundata si dreapta abia formase un dop care a sarit cand au introdus substanta de contrast....minune mare ca in luna cand am facut HSG am ramas iar insarcinata dar de data asta am bagat utrogestan si gravibinon la greu ca aveam iar sangerari si risc de avort spontan.Asa am dus toata sarcina , de la 28 de sapt am stat la pat cu colul deschis si la 39 si 4 zile a aparut minunea mea.Acum eu ma gandesc ca poate ultima sarcina am pierdut-o tot din cauza de progesteron mic si poate ar trebui sa repet analizele astea.Sincer imi este si jena sa scriu cand voi aveti probleme mult mai mari decat mine si cand stiu f bine cat va chinuiti sa aveti o minune a voastra
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Miki,Dana va multumesc,uite ca pana acum nu am pov despre asta ca imi venea f greu dar uite ca o a incerc sa vb cu voi. Inainte de Maria am pierdut 2 sarcini,dupa astea 2 am zis sa fac niste analize si am inceput cu dozari hormonale si HSG,la dozari am descoperit proesteronul f mic si probabil ca asta a fost principala cauza pentru care pierdeam ingerasii ,iar la HSG rompa stanga varza de infundata si dreapta abia formase un dop care a sarit cand au introdus substanta de contrast....minune mare ca in luna cand am facut HSG am ramas iar insarcinata dar de data asta am bagat utrogestan si gravibinon la greu ca aveam iar sangerari si risc de avort spontan.Asa am dus toata sarcina , de la 28 de sapt am stat la pat cu colul deschis si la 39 si 4 zile a aparut minunea mea.Acum eu ma gandesc ca poate ultima sarcina am pierdut-o tot din cauza de progesteron mic si poate ar trebui sa repet analizele astea.Sincer imi este si jena sa scriu cand voi aveti probleme mult mai mari decat mine si cand stiu f bine cat va chinuiti sa aveti o minune a voastra anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Nu trebuie sa-ti fie jena deloc pentru ca ai un copilas si mai vrei unul!!! In mod sigur exista o problema, si eu zic sa stai aici pe langa noi, poate ii dam de cap cumva! Pentru inceput eu zic sa faci un set de analize hormonale sa vedem daca nu cumva deficienta de progesteron este cauza. La ce medic mergi tu? Trebuie si el sa te ajute...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 11+
goldi spune:
Hello, girls !
Mi-a venit rezultatul la IgG , este normal, exact la mijloc.
Avalonel, tu ziceai de analiza aceasta in leg cu cauzele imunologice.
Ideea este sa nu fie mai mica decat normal, adica sa nu-si poata face functia de anticorp ? Ca de fapt, Ig iv e tot cam pe acolo.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Avalon spune:
la mine s-au corelat limfocitele NK marite (ma rog, dupa valorile normale de pe buletinul de analiza era normal, dar noi stim acum ca peste 12% nu este ok, si eu aveam 18%) cu IgG marit, adica imunitate excesiva (agresiva), daca ar fi sa ma iau dupa interpretarea data de "sfatul medicului"
(nu pot posta linkul din motive obscure mie, dar daca vreti puteti cauta pe google sfatulmedicului cu ro si la analize gasiti interpretare)
mentionez ca eu nu luam la data analizelor de mai sus niciun fel de tratament (nici macar vitamine, eram dupa esecul in fiv)
zice asa: valori normale 7-16
IgG reprezinta 75 % din imunoglobulinele plasmatice. Sunt anticorpii majori produsi ca raspuns la un contact secundar cu un antigen. Strabat endoteliile si placenta si induc pasiv imunitatea la nou nascut.
Neutralizeaza toxinele bacteriene si functioneaza ca opsonine (se leaga de suprafata bacteriana favorizand fagocitoza).
Scaderile semnificative de IgG, de cauza congenitala sau dobandita, cresc susceptibilitatea individuala pentru infectii bacteriene. Astfel, in cazul pacientilor cu infectii repetate trebuie verificat nivelul imunoglobulinelor serice deoarece, in cazul unui deficit, pot beneficia de tratament cu gamaglobuline.
Pe de alta parte, niveluri crescute de IgG se intalnesc la persoanele imunocompetente, ca raspuns la o mare varietate de procese infectioase sau inflamatorii. Prezenta anticorpilor IgG specifici a fost demonstrata pentru numeroase organisme; impreuna cu determinarea IgM specifice contribuie la diagnosticul serologic de infectie acuta sau cronica.
O cauza majora de crestere policlonala a IgG o reprezinta sindromul imunodeficientei dobandite.
Cresteri policlonale ale IgG se inregistreaza de asemenea in scleroza multipla si in unele hepatite cronice. Cresteri monoclonale ale IgG se intalnesc in multe cazuri de mielom multiplu, un nivel > 3 g/dL constituind un criteriu major de diagnostic.
Recomandari
Recomandari pentru determinarea IgG:
- evaluarea imunitatii umorale;
- diagnosticul si monitorizarea terapiei in mielomul IgG;
- estimarea riscului de infectii, in special la copiii si pacientii cu limfoame.
iar la mine valoare 26
IgG este peste limita considerata normala.
Cresterea IgG se poate intalni in:
- sarcoidoza;
- afectiuni hepatice cronice;
- boli autoimune;
- parazitoze;
- infectiile cronice;
- hiperimunizare;
- malnutritia severa;
- disproteinemie;
- mielomul IgG.
si prin excludere, ramane doar hiperimunizare (adica ce am zis eu- imunitate excesiva)... recunsoc cu rusine ca eu nu mi-am facut niciodata ATPO... daaaar in 2004 la Fundeni imi iesise aiurea valoarea la LUPUS ANTICOAGULANT... Uscatescu nu a bagat in seama si eu am presupus ca e aparatul defect si da valori aiurea... adevarul nu-l stiu nici azi...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 11+