Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 7

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Madalina, iti raspund aici ca mi s-a umplut mesageria... analizele le poti face la synevo (nu ti-ai aruncat un ochi pe prima pagina a acestui subiect?) http://www.synevo.ro/238,Medici-Teste-Ginecologie-si-obstetrica.htm vezi profil trombofilie ca sa vezi analizele si apoi aici http://www.synevo.ro/227,Servicii-si-tarife.htm bifeaza toate seciunile si cauta cu find dupa denumirea analizei.
Despre medrol pe mail poti sa-mi scrii.

(asta e valabil pt toate oricine doreste sa-mi scrie, deasupra mesajelor mele exista un plic pe care daca va duceti cu mouse-ul scrie email autor, dati click si transmiteti mesaj)

Luca, si tu scrie-mi legat de royal. Bravo cu parul, te-ai pregatit ca si mine pt sarcina!

va rog sa nu va suparati dar nu scriu tratamente pe forum, chiar si naturistele au efecte hormonale si mai bine ma abtin sa citeasca alte persoane decat cele carora le-am adresat si sa adopte fara discernamant, isi pot face rau si nu asta e intentia mea...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Eu am racit anul asta de enspe mii de ori si cu toate astea NK mele sunt betonnn !
Explicatia pe care o dau eu este ca desi NK sunt crescute, limfocitele B si T sunt prea scazute, adicatelea sunt "limfopenica".
La mine smecheria ar fi sa echilibrez balanta, adica sa cresc limfocitele T numai ca toate produsele imunostimulatoare - ati sesizat bine diferenta - stimuleaza atat limfocitele cat si NK, nu am gasit ceva care sa fie atat de specific cum imi trebuie mie.
Definitia imunomodulatoarelor spune ca in principiu stimuleaza limfocitele T si B.
Am citit studii despre nemernicele astea si se pare ca , corticoizii - vad ca se prefera mult dexametazona, ar scadea cam la jumatate valoarea lor iar IVIG la sfert. Depinde mult de reactivitatea organismului.
In teorie, se incearca intai terapia cu corticoizi si daca nu are efect, cea cu IVIG, care este mult mai scumpa.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

bine punctat!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Fetelor am nevoie de ajutorul vostru!Sunteti atit de informate,incit nu m-am putut abtine sa va cer ajutorul pt. ca sunt pe ultima suta si la propriu si la figurat.

Am ajuns la sf unei stimulari cu doza max. de puregon si am reusit cu chiu cu vai sa produc 2 foliculi si desi dr. mi-a recomadat sa opresc tot pt ca am sanse aproape de zero nu imi permit sa pierd acesti 2 foliculi din cauza virstei(44).Unul are 21 si celalt 16 si diseara la 1 fac pregnylul.

Problema mea in faza aceasta e endometrul de 6mm,dupa 9 zile de stimulare.Cit rebuie sa fie un endometru optim.Oare mai creste?

Ma poate ajuta cineva cu un sfat cu un supliment pt cresterea endometrului cit de cit????

Stiu sigur ca pot,pt ca in dec 2007 cu un singur embron am avut hcg de 29,dar s-a dus.

Va rog nu ocoliti mesajul meu si poate exista vreo solutie ca pina la punctie(vineri) sa mai creasca.Multumesc din suflet tuturor.Chiar sunteti extraordinare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

PISIX,AVALON,felicitari si sarcini usoare va doresc...si pina la capat!

MIKI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misa_21

Fetelor am nevoie de ajutorul vostru!Sunteti atit de informate,incit nu m-am putut abtine sa va cer ajutorul pt. ca sunt pe ultima suta si la propriu si la figurat.

Am ajuns la sf unei stimulari cu doza max. de puregon si am reusit cu chiu cu vai sa produc 2 foliculi si desi dr. mi-a recomadat sa opresc tot pt ca am sanse aproape de zero nu imi permit sa pierd acesti 2 foliculi din cauza virstei(44).Unul are 21 si celalt 16 si diseara la 1 fac pregnylul.

Problema mea in faza aceasta e endometrul de 6mm,dupa 9 zile de stimulare.Cit rebuie sa fie un endometru optim.Oare mai creste?

Ma poate ajuta cineva cu un sfat cu un supliment pt cresterea endometrului cit de cit????

Stiu sigur ca pot,pt ca in dec 2007 cu un singur embron am avut hcg de 29,dar s-a dus.

Va rog nu ocoliti mesajul meu si poate exista vreo solutie ca pina la punctie(vineri) sa mai creasca.Multumesc din suflet tuturor.Chiar sunteti extraordinare!

Misa, nu renunta. Exact asa cum ai spus, la 44 ani conteaza si o luna. Daca au ovocit foliculii, poti sa obtii sarcina. In aceeasi situatie era Idaira cu endometrul, daca ai citit la capitolul trecut si acum are o fetita. Te pot ajuta, asa cum am ajutat-o si pe ea atunci, scrie-mi pe mail (click pe pliculetul de deasupra mesajului meu).

PS: Te stiu de fiv la Sibiu si de pe celalalt forum, iti stiu povestea si mai stiu ca spermograma e buna, de aceea am zis sa nu renunti ca ai sanse.

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Fetelor scuze, iar de OFF topic !!
Avalonel ca sechele ramase in urma FIV-uletzului au ramas … smiorcaiala …
Sincer m-au emotionat cuvintele tale!!
Multumesc!!!
Intentionez peste 2/3 luni sa fac o refinantare!!!
Acum incerc si eu, ca Mikilinaa sa caut cauza.
Am inceput FIV-ul cu Fibrinogenul si VSH-ul mare…
Am repetat :
Proteina C pozitiva ( cu trei +++) .
VSH dublu ca valoare.
Fibrinogen putin marit..
Acum am ajuns pe la reumatologie.
Mi-a explicat dr. ca din cauza Psoriazis-ului am VSH si fibrinogenul mare.
Refac analizele .. mai am de cautat…
Parca la semnatura ta zambeste mai mult gravidutza si bebelusii is mai fericiti !!
Ce frumoos!!
Te pup si te imbratisez!!!

Auleeoo Mikisor cand vazui ca ai nimerit un motz… in masline imi statu’ pulsul…
Baga si tu motzul un pic blondutz..

Aaa si apropo de fumat … incerc sa le las ,.. dar la mucutza la mine se fumeaza in draci …
Ce ma fac??
Stiu ca nu-i o scuza… (intorc curuleshca sa primesc shuturi!!! - o merit..)Am preferat sa stau cu tigarea'n bot si sa dau vina pe altii..
Dar daca fumeaza ce-i de langa mine??? Nu-i tot grav??
Va intreb .. ca nu ma pricep …

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Misa21 sunt sigura ca te ajuta Avalon cu un sfat al ei netiparibil pe DC , eu sunt cu naturistele si in faza in care esti tu acum cam taziu pt ele . Ti-as fi zis din zi 1 Royal Gelly liofilizat (de la Apicola) 1 dimi pe stomacul gol, vitamina E forte 1/zi si aspirina. Combinatia ultimelor 2 fac sa creasca endometru.
Sper sa vii cu vesti bune peste 14 zile
Copilutz iti pipaisi motul sa vezi dc il mai ai? .
Uff, ma intristez tare mult cand ma gandesc la nereusita ta, stiu cat efort ai facut sa faci creditul ala, cate sperante ti-ai facut cu FIV-ul.... sper sa-ti revii repede si sa poti sa o reiei de la capat. Pana la FIV-let nu vrei sa-ti faca Miki un tratam naturist sa ai o stimulare usoara naturala si sa faci IAD la Dracea la cabinet? Este un efort financiar mai usor . Avalon iti va spune ce sa iei pt anticorpi pt ca sunt sigura ca ai o problemuta cu ei si un alt tratam pt coagulare. Ar tb sa faci anal acelea de care s-a tot vb in pag anterioare pt anticorpi si ar mai tb anal de coagulare care sunt cam scumpe. Ia de acum vitamina C 1gr/zi pt ca fumezi si Acid Alpha Lipoic cu biotina 2/zi (pt psoriasis, e dat link de mine lui Georgia pe pag anterioare)
Eu pup motzul ca mi-era dor de el si baga-l mai des pe aci.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LucaLuca
hihi. io am scris ce-am vazut pe factura. uite asta e laboratorul unde am facut analizele http://www.pasteur-cerba.com/catanalys_suite.cfm?choix=2&alpha=F - apare acolo, e al cincilea in lista si vad ca apare ca FACTEUR DE DAHLBACK->RESISTANCE A LA PROTEINE C ACTIVEE.

Dahlback asta e un contemporan, se pare, el a dezvoltat in anii 90 tehnica de depistare a mutatiei.

Luca ce sperietura am tras, credeam ca am si alte balarii. Si frantzujii astea ce mai pocesc denumirile analizelor. Tu ai mai facut odata APCR si ti-a iesit buna.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Danangie

Citat:
despre placenta nu stiu nimic.....dar oare e posibil ca la necropsie sa nu se fi vazut daca avea coaguli pe cordon?

Poate au studiat doar fatul nu si placenta/codonul.
Citat:
e a treia sarcina.Primele 2 terminate in avorturi...voluntare din pacate. Nu fumeaza.Boala nu are.De dureri de cap,tensiune....chiar nu stiu....

Tb neaparat sa fac anal de trombofilie si cred ( mai mult ca sigur) ca are o trombofilie ereditara.

Citat:
Am vazut ca scria cineva de niste analize:
antitrombina III,proteina C,proteina S,mutatia factorului V Leiden,
mutatia protrombinica, gena MTHFR, anticoagulant lupic, rezistenta la proteina C activate, homocisteina, anticorpi anticardiolipinici,
anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM)

Ac sunt anal care acopera profilele "sindrom antifosfolipidic" si "trombofilie ereditara"
Citat:
toxoplasma, CMW, Rubeola, ,Chlamidia, Ureaplasma, Mycoplasma"

sunt anal pt depistarea unei infectii , ultimele 3 se fac din proba recolatata la un cab ginecologic din col
Citat:
FENOTIPARE LIMFOCITARE CELULE B,T SI NK"

ac sunt anal pt a afla dc are pb imunologice (anticorpi)
Citat:
T3 T4 tsh"

anal de tiroida

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Si o intrebare mai ... rusinoasa
Vad ca am lipsa nu numai de hormoni ci si de neuroni . De unde se voteaza subiectul ???

Cand deschizi subiectul vezi deasupra primului mesaj "evalueaza subiect" si ne dai cate stele vrei tu (tbsa fii logata)

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput