*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (50)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Si daca tot am intrat sa va arat niste POZE DE LA BOTEZ din 16 februarie 2009...si POZE DIN APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Dandusa, Bertha, Otilia va pup fetelor si multumesc mult

Alra, ma gandesc la voi astazi si ma rog sa treaca Laura cu bine peste interventie

Oceanborn, imi pare rau pentru bebe, sper sa treceti repede peste raceala Iti inteleg nervii si frustrarea in legatura cu tanti aia nesimtita.

Ma duc la bebe....acuma i-am facut pireul de legume sa vad daca-l papa. I-a scazut usor si apetitul, adica mananca, insa mai greu si nu tot din biberon/farfurie cum eram invatata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Flore, multumesc tare mult c-ai intrat atat de repede pentru noi (pupici Dandusa pentru asta)
La Ecaterina a debutat ca o viroza, cu febra relativ mare vreo 2 zile (38.5 - 39.4) La care s-a adaugat si mucii de vreo saptamana, dar se pare ca a fost coincidenta. Medicul ne-a spus ca e gatul rosu, s-o mai lasam doar pe antitermice si sa-i urmarim evolutia, deci fara antibiotic. Ieri a fost ceva mai bine, cu febra mica, deci eram tare bucuroasa ca a trecut Si azi dimineata plina de bube in cap si pe frunte prima data, apoi gat /burtika.
Insa....nu sunt cu lichid, nu e vezicula!! Cica ar trebui ca pana maine sa inceapa sa faca lichid....vedem. Medicul vine diseara sau cel tarziu maine dimineata s-o vada. El zice ca e clar varicela!
E foarte maraita, agitata, nu-i convine absolut nimik, somnul esta fragmentat rau noaptea....mda...
Ciudat este ca n-am scops-o nicaieri, deci singura explicatie ar fi ca a adus Rebeca virusul de la gradinita, insa ea nu are nimik, fiind vaccinata. Oare se poate asa ceva??

Citat:
citat din mesajul lui flore26

LAURAMIRON si noi suntem cu varicela de vinerea trecuta...Prima data a facut sotzul, apoi Alessia si acum Emma. Dintre toti Alessia a suportat cel mai bine si Emma cel mai greu
La Emma am observat ca ceva nu/i in regula pt ca a inceput sa se trezeasca noaptea ( ea doarme de la 2 luni de la 21 pana la 8/9 dimineata fara trezire), si ziua era maraita...nu m/am gandit nici o secunda ca ar putea fi varicela pt ca doctorii de la spital l/au asigurat pe Nicu ca emma nu o sa faca deoarece e alaptata si are anticorpi de la mine, eu avand varicela cand am fost mica...asa ca am tot dat/o cu calgel, gandindu/ma ca sunt dintii...Joi seara am vazut o besica mica pe spate si atunci am fost sigura ca e varicela . Primele zile nu a avut nici o problema...sambata noaptea s/a trezit de vreo 5 ori in urlete...crunt a fost duminica...la pranz a facut febra 39.5..i/am dat nurofen, l/a vomitat...i/am dat ceai, tzitzi pt hidratare...i/a scazut febra ( cica asa trebuie sa faca febra ca sa iasa toate bubitele)...duminica noaptea nu a dormit deloc...a plans non/stop...febra iar...luni pe zi somn deloc...era habauca de cap...am fost cu ea la doctor sa vad cu febra...nu avea altceva nimic in afara de varicela...luni dupa/masa i/am pus un paracetamol...a dormit vreo 2 ore...iar luni noaptea de la 20.30 pana la 10 dimineata ...era rupta saraca...marti de vedea ca e mai bine...acum deja e foarte bine...inca mai are bubite dar se usuca..
NU te speria...noi am avut doar 2 nopti mai grele...voi poate nu o sa aveti deloc...pentru mancarime am folosit CALAMINE si solutie preparata in farmacie cu anestezina si mentol ( ceri la farmacie pt varicela stiu ele ce sa/ti dea)...pentru febra vezi ce suporta, dar ideea e ca trebuie sa lasi putin organismul sa lupte cu febra si sa/i iasa bubitele...nu sa/i dai la cea mai mica febra un antitermic ...lichide multe...stat in casa 2 saptamani...fara baitza...si sa nu introduci nici un aliment nou in alimentatie...ar fi de preferat sa/i dai doar ce/i place mai mult...
Sanatate multa!!! si daca ai ceva sa ma intrebi sunt aici...sau pe mess ( trimit pm)

Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

LAURAMIRON da se poate ca Rebeca sa nu faca...si la noi a fost ciudat...Emma nu a luat varicela de la tata, a luat de la Alessia...acum ca au facut, oricum nu o sa mai faca niciodata...mai rau e ca sunt mici si se scarpina, si le rup si raman semne...poate cu vremea dispar, cu toate ca eu am ditamai gaura in frunte de la varicela...sa o dai si pe fata cu crema sa nu si le rupa... si sa treceti repede si bine peste boala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Raphael e bine, nu a mai facut febra , in schimb m-a luat pe mine cu nas si stranut, dar nu conteaza. Nu am mai cumparat tel aseara ...tipul venise cu vrajeala ca a uitat garantia acasa ...oricum a zis la intalnire abia ca nu avea factura si fara asta garantia e nula....vreau telefonul sunt cu inima pe jar de nu mai pot . Nu e un moft...telefoanele sunt pasiunea mea

Alra bafta la interventie azi cu Laura
Olivia wow ce viteza are David , un scumpic.
Lauramiron ufff sa faca varicela asa de micuta. Nu se mai poate folosi pudra de talc pt mancarimi? Eu parca d-aia am folosit cand am avut. dulce.
Anca multumesc de gandurile bune.
Mirtha e un tel destept care stie de toate, super performant si ce ma atrage cel mai mult, este cu ecran senzitiv.

Va pe toate. Azi vine nasa lui Raphael pe la noi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Avem 6 lunite!!!!
Poftiti la masa, Victor face cinste azi

Sarbatoritilor de azi

Multumesc, mamici, pentru sustinere, atunci cand am avut nevoie si multumim pentru urarile de azi

Cozonaceii bolnaviori, insanatosire grabnica si multa putere parintilor!

Am inceput si noi dive de o saptamana, mai greut la inceput, acum se pare ca ii place, azi dimineata a ras 150 g de piure de mar cu banana, la pranz papam morcov cu avocado..buuun, ieri era in stare sa linga castronelul cand i-am dat, maine incercam mango

Intrebare-ntrebatoare: alti cozonacei fac kk dupa sau in timpul fiecarei mese solide? Victor de ieri asa a inceput, eu ma distrez de mor cand il vad cu lingurita in gura, sta concentrat si-apoi ii apare un ditai zambetul stirb, deschide gurita pentru papa si da-i si-nghite in continuare, de parca nimic nu s-a-ntamplat

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Cu numele, stiti care e problema...ca nu e vb doar de nume , e vorba de persoanele care vorbesc asa ....
"shi fashi mai bello bellino Tomasino?"

mami de Thomas

Nu ma pot abtine

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos Miky-ea...

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Am venit si noi de la dr.. de al controlul. de 5 luni. Avem 6600 g si avem 67 cm,

Felicitari ,Monicus pt dimensiunile Anei!A crescut frumos!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Si la noi cu numele era asa: ALESSIA era "alessuca printesuca"...ea isi spunea "SUCA"...dupa ea, altii ...acum zice "alessia" si eu incerc sa dezvat lumea de suca...

la EMMA treaba e simpla: nu ai cum sa/i spui altfel decat emma...sau cel putin nu au gasit inca vreun apelativ

Mergi la inceput

NEBUNICA- ZAPACICA la multe luni si ani inainte cu sanatate !

Mergi la inceput