*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (50)*
Raspunsuri - Pagina 17
flore26 spune:
Si daca tot am intrat
sa va arat niste POZE DE LA BOTEZ din 16 februarie 2009...si POZE DIN APRILIE
lauramiron spune:
Dandusa, Bertha, Otilia va pup fetelor si multumesc mult
Alra, ma gandesc la voi astazi si ma rog sa treaca Laura cu bine peste interventie
Oceanborn, imi pare rau pentru bebe, sper sa treceti repede peste raceala
Iti inteleg nervii si frustrarea in legatura cu tanti aia nesimtita.
Ma duc la bebe....acuma i-am facut pireul de legume sa vad daca-l papa. I-a scazut usor si apetitul, adica mananca, insa mai greu si nu tot din biberon/farfurie cum eram invatata.
lauramiron spune:
Flore, multumesc tare mult c-ai intrat atat de repede pentru noi
(pupici Dandusa pentru asta
)
La Ecaterina a debutat ca o viroza, cu febra relativ mare vreo 2 zile (38.5 - 39.4) La care s-a adaugat si mucii de vreo saptamana, dar se pare ca a fost coincidenta. Medicul ne-a spus ca e gatul rosu, s-o mai lasam doar pe antitermice si sa-i urmarim evolutia, deci fara antibiotic. Ieri a fost ceva mai bine, cu febra mica, deci eram tare bucuroasa ca a trecut
Si azi dimineata plina de bube in cap si pe frunte prima data, apoi gat /burtika.
Insa....nu sunt cu lichid, nu e vezicula!! Cica ar trebui ca pana maine sa inceapa sa faca lichid....vedem. Medicul vine diseara sau cel tarziu maine dimineata s-o vada. El zice ca e clar varicela!
E foarte maraita, agitata, nu-i convine absolut nimik, somnul esta fragmentat rau noaptea....mda...
Ciudat este ca n-am scops-o nicaieri, deci singura explicatie ar fi ca a adus Rebeca virusul de la gradinita, insa ea nu are nimik, fiind vaccinata. Oare se poate asa ceva??
| Citat: |
| citat din mesajul lui flore26 LAURAMIRON si noi suntem cu varicela de vinerea trecuta...Prima data a facut sotzul, apoi Alessia si acum Emma. Dintre toti Alessia a suportat cel mai bine si Emma cel mai greu ![]() Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman) |
flore26 spune:
LAURAMIRON da se poate ca Rebeca sa nu faca...si la noi a fost ciudat...Emma nu a luat varicela de la tata, a luat de la Alessia...acum ca au facut, oricum nu o sa mai faca niciodata...mai rau e ca sunt mici si se scarpina, si le rup si raman semne...poate cu vremea dispar, cu toate ca eu am ditamai gaura in frunte de la varicela...sa o dai si pe fata cu crema sa nu si le rupa...
si sa treceti repede si bine peste boala.
babyzapi spune:
Raphael e bine, nu a mai facut febra
, in schimb m-a luat pe mine cu nas si stranut, dar nu conteaza. Nu am mai cumparat tel aseara
...tipul venise cu vrajeala ca a uitat garantia acasa
...oricum a zis la intalnire abia ca nu avea factura si fara asta garantia e nula....vreau telefonul
sunt cu inima pe jar de nu mai pot
. Nu e un moft...telefoanele sunt pasiunea mea ![]()
Alra bafta la interventie azi cu Laura 
Olivia wow ce viteza are David
, un scumpic.
Lauramiron ufff sa faca varicela asa de micuta. Nu se mai poate folosi pudra de talc pt mancarimi? Eu parca d-aia am folosit cand am avut.
dulce.
Anca multumesc de gandurile bune.
Mirtha e un tel destept care stie de toate, super performant si ce ma atrage cel mai mult, este cu ecran senzitiv.
Va
pe toate. Azi vine nasa lui Raphael pe la noi 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
nebunica-zapacica spune:

Avem 6 lunite!!!! 

Poftiti la masa, Victor face cinste azi 

Sarbatoritilor de azi 
Multumesc, mamici, pentru sustinere, atunci cand am avut nevoie
si multumim pentru urarile de azi 
Cozonaceii bolnaviori, insanatosire grabnica si multa putere parintilor!
Am inceput si noi dive de o saptamana, mai greut la inceput, acum se pare ca ii place, azi dimineata a ras 150 g de piure de mar cu banana, la pranz papam morcov cu avocado..buuun, ieri era in stare sa linga castronelul cand i-am dat, maine incercam mango ![]()
Intrebare-ntrebatoare: alti cozonacei fac kk dupa sau in timpul fiecarei mese solide? Victor de ieri asa a inceput, eu ma distrez de mor cand il vad cu lingurita in gura, sta concentrat si-apoi ii apare un ditai zambetul stirb, deschide gurita pentru papa si da-i si-nghite in continuare, de parca nimic nu s-a-ntamplat 
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Cu numele, stiti care e problema...ca nu e vb doar de nume , e vorba de persoanele care vorbesc asa .... "shi fashi mai bello bellino Tomasino?" mami de Thomas |
Nu ma pot abtine

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
monicus spune:
Multumim frumos Miky-ea...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Miky-ea
Felicitari ,Monicus pt dimensiunile Anei!A crescut frumos! ![]() Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/
flore26 spune:
Si la noi cu numele era asa: ALESSIA era "alessuca printesuca"...ea isi spunea "SUCA"...dupa ea, altii
...acum zice "alessia" si eu incerc sa dezvat lumea de suca...

Alessia Liane (16-12-2006)