*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (50)*
Raspunsuri - Pagina 16
lauramiron spune:
Mai fetelor, se pare ca Ecaterina mea are varicela

E plina de bube din cap pana in zona inghinala, pe fata, gat, piept, burtika.....doar picioarele au ramas curate....deocamdata zice medicul
Inca n-a vazut-o, ca doar dimineata le-am observat si eu, dar dupa simptome si evolutie, s-ar parea ca e varicela. Ramane sa urmarim evolutia bubelor, daca fac vezicula
Nu-mi vine sa cred, n-a intrat in contact cu copii, n-am iesit cu ea nicaieri inafara de curtea noastra....poate o fi adus Rebeca de la gradinita, insa ea are Varilixul facut. Ooffff....
bertha spune:
Lauramiron], hai, curaj, e greu acum, dar scapati de o grija.
Si Andreea Madutzei a facut varicela si tot 5 luni avea. Vorbeste cu dr sa-ti recomande ceva impotriva mancarimii, sa nu se chinuie mititica. Ai apucat sa incepi antibioticul?
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
lauramiron spune:
Bertha, n-am apucat sa-i dau antibiotic pentru ca ieri n-a mai facut febra atat de mare, doar 37.4 si atunci am zis ca e spre bine, doar ca inflamatia gatului era de la varicela
. Doar azi dimineata am observat eruptia.
Da, trebuie sa iau ceva contra mancarimii. Stiu ca nu e ceva grav, scapam acuma si gata, insa mi-e groaza de perioada care urmeaza, e asa de agitata de cateva zile
si va fi si mai agitata probabil...
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Lauramiron], hai, curaj, e greu acum, dar scapati de o grija. Si Andreea Madutzei a facut varicela si tot 5 luni avea. Vorbeste cu dr sa-ti recomande ceva impotriva mancarimii, sa nu se chinuie mititica. Ai apucat sa incepi antibioticul?Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
dandusa spune:
Alra,
ma gandesc la voi,sper s atrceti cu bine peste interventie
Cameliam,
eu folosesc o lingurita mai adanca ,ca www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=3&c2=16&c3=18&id=18&pid=65&cp=&hash=0a3a4d0334ad6d5c60e056a13e1e6e11" target="_blank">asta.ma ajuta f mult.si Raducu da din maini si din picioare de bucurie.cu o lingurita normala,ar fi juma de castron pe jos...dar asa...salvam papica pt burtica infometata
Bebecris,
sant curioasa...pediatra va face schema de diversificare?mi se pare devreme pt ficat si smantana.in ritmul asta,la un an degusta mici si sarmale si nu-i delocccc ok pt ficatul si stomacelul lui nematurate
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Mai fetelor, se pare ca Ecaterina mea are varicela ![]() ![]() E plina de bube din cap pana in zona inghinala, pe fata, gat, piept, burtika.....doar picioarele au ramas curate....deocamdata zice medicul![]() Inca n-a vazut-o, ca doar dimineata le-am observat si eu, dar dupa simptome si evolutie, s-ar parea ca e varicela. Ramane sa urmarim evolutia bubelor, daca fac vezicula![]() Nu-mi vine sa cred, n-a intrat in contact cu copii, n-am iesit cu ea nicaieri inafara de curtea noastra....poate o fi adus Rebeca de la gradinita, insa ea are Varilixul facut. Ooffff.... Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
of,ce greu trebuie sa fie

Flore,una din mamicile de cozonacei se confrunta cu aceiasi prb cu pitika ei.o rog sa intre sa-ti povesteasca din experienta ei.la ea au fost ambele copile si sotul cu varicela.a trecut prin noti/zile de cosmar...
ma gandesc la voi,Laura

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Otiliav spune:
Neata!
Alra, ne gandim la voi fete curajoase.
Fluturasa, mersi de tratatie. Deci te muti aproape de IOR.
Hai mai Olivia ca nu pentru luat din loc se antreneaza el
.
Lauramiron, draga de ea, nu degeaba a fost asa suparata. Ce inseamna sa fii mic sa nu poti explica.
Mada ce-ti seamana voinicul. Sa va fie de bine plimbarea, sa folositi sanatosi slingul!
Oceanico si ce greu ati ales numele. Nu toate persoanele sunt atente la nume sa le spuna corect. Si eu mi-am facut de lucru, multi ii spun Eliza. La Ana este atat de simplu ca n-ai cum sa-l spui gresit dar fiind scurt si simplu se mai gandeste cineva sa foloseasca diminutive, si-s multe. Ei, noi sa fim sanatosi.
Cat despre virusi e clar ca nu poti sa-l tii in glob de cristal si e greu sa afirmi cu siguranta de unde a luat ceva, si sotul poate colecta de la servici, si de la magazine, oriunde.
Leeloo, am uitat sa-ti zic ieri, ne vazuram in sfarsit casalotii
.
Si prea incepea sa fie totul bine la noi. Aseara Elisa a inceput sa transpire, a zis sotul la un moment dat ca prea e rece copilul dar nu am dat importanta. La 4 dimineata i-am pus termometru si avea 34°C, ma duc sa googlesc, am schimbat-o si iar a transpirat putin de tot. Ieri oricum nu i-am dat nimic pentru febra, cum facura de a dat in extrema cealalta.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
bertha spune:
Laura, stiu ca iti este f greu si ca esti f obosita dupa atatea zile de agitatie. Voi, parintii, ati facut varicela? Bine ca-i Rebeca vaccinata! Va pupam!

Alra, ma gadesc la voi, abia astept sa ne spui ca totul a fost bine!
Ioana a facut azi vaccinul, a plans f putin, acum e putin maraita, dar nu pot spune cu certitudine ca vaccinul ar fi cauza. Cu ocazia asta, i-a recoltat si lui Darius sange pt analize. S-a lasat cu lacrimi si jale mare, a declarat hotarat ca dna dr nu mai e prietena lui. Astept cu nerabdare sa vad rezultatele.
poze
Cum s-a nascut Ioana
bertha spune:
Otilia, Oceanborn, va inteleg cu numele.
Noua ne place mult numele Ioana, dar diminutivele ne termina...soacra mea ii zicea Ionica, prin parc doamnele in varsta o alinta Ionela, iar pe socrul meu l-am surprins numind-o ...Ionutza.
Cu socrii am rezolvat, au inteles (sper). Cateodata parca regret ca nu i-am zis Ruxandra, cum vroia Darius.
poze
Cum s-a nascut Ioana
flore26 spune:
LAURAMIRON si noi suntem cu varicela de vinerea trecuta...Prima data a facut sotzul, apoi Alessia si acum Emma. Dintre toti Alessia a suportat cel mai bine si Emma cel mai greu ![]()

oceanborn spune:
Insanatosire grabnica piticilor bolnaviori!
Cu numele, stiti care e problema...ca nu e vb doar de nume , e vorba de persoanele care vorbesc asa ....
"shi fashi mai bello bellino Tomasino?"

capito?
ca e normal sa se intample, poate si mie mi s-a intamplat sa zic gresit un nume, pe mine ma enerveaza altceva...
Otilia stiu ca nu-l pot tine intr-un glob de cristal...dar cand stiu ca am copil bolnav...nu-l duc in nici un caz la un pitic de 5 luni....daca se intampla sa fi prin s vreun virus si sa nu stie ...asta e...dar nu asa cum fac unele.
mami de Thomas