*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (50)*
Raspunsuri - Pagina 15
Olivia26 spune:

Uf, n-am timp de nimic.
Intru pe fuga sa urez Laurei de Alra, multa bafta pe maine
Sanatate multa puilor bolnaviori si insanatosire grabnica.
Noua, dupa cum ziceam, ne place sa tocaim din cana cu cioc
dar tot
sunt preferatele
.
si ne pregatim s-o luam din loc

Cu dive stam mai bine dar tot nu cine stie ce, inca descoperim si ne obisnuim incet incet.
Va pupam si noapte buna.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Miky-ea spune:
Olivia,e mortal David,e dulce,dulce,dulce
!Ce grabit e el ..zici ca merge la 
![]()
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
Ginye,Anca,Cameliam,Bertha va multumesc pt raspunsuri!
Miky-ea spune:
La multi ani Ana de Monicus, Victor Nicolas de Nebunica-zapacica, Victor de Carmendu, Andrei George de caterinas, Andra Sara Otilia de Isaelena, sa aveti parte numai de bine si sa va incantati parintii!

fluturasha23 spune:
Buna dimineata! Va invit la
si cornuri cu cirese!
Mai jos gasiti o parte din schema noastra privind diversificarea, in caz ca va intereseaza.
de la 2-3 luni:
suc de fructe - jumatate suc jumatate apa, se incepe cu cantitati progresive - nu e obligatoriu, nu e diversificare, ci supliment nutritiv. (citrice, piersica, mar, morcov); se administreaza in jur de 10-11; daca nu e tolerat se renunta si se completeaza cu lapte.
de la 3-4 luni:
- piure de fructe - aceleasi de mai sus, si de la 5 luni banana - la 10-11, impreuna cu sucul; pot fi adaugati biscuiti fara gluten sau cereale; daca nu e tolerat se da lapte.
- supa de zarzavat la pranz - morcov, pastarnac, patrunjel, telina, dovlecel, ardei; fara sare, rosie, cartof - primele zile (4-5) doar supa, apoi piure de legume diluat cu supa
de la 4-5 luni
- ulei in supa de legume (1 lingurita la 100 ml);
- branza de vaci preparata in casa cu calciu lactic;
- iaurt simplu (fara arome) cu termen scurt
- iaurtul poate constitui masa de la 17-18 in combinatie cu branza sau cereale sau/si fructe
de la 5-6 luni
- carnea (pui, vita) in supa de zarzavat (se arunca prima apa dupa ce a fiert carnea si apoi se adauga zarzavaturile). In primele 2 zile se va da piure de legume fiert in zeama de la carne si apoi se va adauga treptat carnea mixata pana la aprox 50 gr/zi. De cand se adauga carnea nu se mai pune ulei in supa;
- galbenus de ou (1/4-1/2-3/4-1) in piureul de legume. Daca e un copil cu apetit bun se da o zi carne, o zi ou. Daca e capricios, se da zilnic carne si de 2 ori/sapt. ou; albusul dupa varsta de 1 an.
de la 7-8 luni
-rosia fiarta in supa + cartoful
-smantana initial fiarta in ciorba, apoi ca atare
-mamaliga - se va da la ora 18-19
- papanasi fierti (branza vaci + ou+ gris + faina)
- spanac + carne + orez
- bors (facut in casa)
- peste (salau proaspat) sub forma de chiftelute, fiert, bors
- ficat de pasare -fiert in lapte dulce pt. a elimina gustul amarui - amestecat in supe, ciorbe, piure de legume, orez, cartof, etc. Ideal de 2 ori/sapt.
Leeloo si Bebecris de abia astept sa ne vedem.
Mult curaj, Alra.
O zi frumoasa tuturor!
mami de Iulia 26.11.2008
oceanborn spune:
Neata!
ne inscriem si noi in randul cozonaceilor mucosi!
dar mucosi rau....de aseara ii tot curat nasucul, iasa in cantitati industriale, abia a putut sa suga azi-noapte ...nu se curata de tot ... n-are temperatura si e vioi...sa-i pun supozitor? sau numai in caz de temperatura?
offf, asta asa ca i-am deschis usa unei dobitoace, vai ce nervi am...acum vreo 3 zile am primit o vizita de la o nesimtita, nu mi-e prietena dar ne cunoastem si a zis ,ce ar fi sa ma duc sa-l vad pe Tomaso ca la 2 neuroni cati are nu cunoaste numele Thomas..culmea, nici un italian nu-i zice asa...cand mai aud cate o romanca ,,,,,ca ii zice Tomaso mi se- ridica paru'-n cap...de asta n-am prietene romance...stiu eu ce stiu...si cum ziceam , dobitoaca a zis ca daca tot e in zona unde stau eu sa vina sa ne vada...vb vine, voia sa vada cum e casa...ca na ..."ei si-a luat casa" ..sa nu va zic ce copil needucat are, ca si ma-sa...la plecare zice:"ma duc ca trb sa-i fac aerosoli" whaaaaaaaaaaaaaat?

i-am explicat atunci ca daca mai vine vreodata la mine
inainte sa se asigure ca fiu-su n-are fir de muc in nas...ca noi n-<avem nevoie de virusii lor de la cresa...a facut o fata ...tot ea..... si uite-ne acum cu muci!!!! imi vine sa mor de ciuda...
Obicei de traista, sa nu suni inainte sa te duci la cineva...nici macar nu suntem prieteni.. cu atat mai mult cand stii ca e bebe de 5 luni care poate doarme sau il deranjezi...si mai vii si cu virusache dupa tine....vai vai...
noh ca m-am descarcat!
Am fost ieri si la sala..
, ma simt bine, putina febra musculara dar n-am exagerat. abia astept sa ma duc maine![]()
o zi frumoasa va doresc!!!
mami de Thomas
oceanborn spune:
La multe lunite cozonaceilor ce sarbatoresc azi !!!

alra tinem pumnii sa scapati repede!
mami de Thomas
anca_27 spune:
Flowers, multzam de tratatie, ce bine suna, cu cirese, miam-miam.
Mirtha, spui tu ceva cu raguseala... ca are de o perioada un fel de marait cand nu-i convine ceva sau cand se munceste cu vreo jucarie. Maraie infundat una-ntr-una. Poate de-acolo vine.
Mai fata da` tu toata ziua esti la aparate?
Ori de cate ori arunc o privire la lista de mess, tu esti la aparate... Bine faci!
Omoara tot!
Eu aveam impresia ca sunt activa nevoie mare, toata ziua cu zibe si dormit pe portiuni. Si-ntr-o zi m-apuc sa frec cu ura baia, vreo 2 ore, tot-tot. A doua zi, febra-ntre craci. Da` crunta.
Si ma-ntrebam eu planta, de unde? Ca pe bicicleta n-am mers - semana cu aia de la bicicleta - cu soatza n-am prestat; l-am si luat la-ntrebari `s-a intamplat ceva azi noapte si neuronul meu ratacit a uitat?`
. Neeee. Ca sa-mi dau seama a treia zi, ca de la frecatul baii. Ii povestesc unei prietene, zice: `Da se vede ca faci curat des...`
No, poftim.
Face cineva Tae-Bo acasa? Eu faceam intr-o veselie, chiar cu zibe-n burtica, si nu stiam de ce obosesc asa rapid, ca alta data nu oboseam. Si chiar ma laudam cu abdomen plat. Acu ma mai laud doar ca am dvd-urile, si ala al Florentinei, si tot zic ca le caut sa le scot sa m-apuc si ... nimic. In schimb fac negresa seara la 10 si mananc ca sparta. Scoateti biciul ca merit!![]()
Ladies, put your dresses on!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Mada spune:
buna fetele,
wow olivia ca baiat mare, acus pleaca de-abusile
Mirtha felicitari pt dintoc
m-am intalnit ieri cu Diana, fata cu slingul, am luat unul cu inel, l-am purtat ceva in parca a fost ff bine.
Am pus cateva poze de ieri in album, am stat 5 ore in parc in Cismigiu, tot familionul, ne-am urcat si in hidrobicicleta, totul a fost super
aici va dau linkul direct catre poze, ultimele 2 sunt cu slingil.
Va multumesc inca odata pt promptitudinea cu care mi-a raspuns si sfatuit in legatura cu slingul.
http://community.webshots.com/album/572071645OKXPor
pupici
Ilinca si Rares
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mada aici va dau linkul direct catre poze, ultimele 2 sunt cu slingil. Va multumesc inca odata pt promptitudinea cu care mi-a raspuns si sfatuit in legatura cu slingul. http://community.webshots.com/album/572071645OKXPor pupici |
Ce bine va sta.

Ma speriasem ca lui zibe nu-i mai place-n sling. Ei, dar ei nu ii mai place cu fata spre mine, s-o fi saturat de 5 luni sa ma tot vada... insa ii place pe sold. Asa, vede lumea si-n fata si-n spate.
Asa ca l-am luat si noi la repurtat.Ladies, put your dresses on!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici