*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (50)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Nu plec pana nu dau datele pentru tabel, ca-s tare mandra de mine
GA 65.2kg, Talia 78cm, Sold 100cm, Picior 59cm
Sincer, nu stiu cand am slabit, m-au ajutat cred noptile nedormite si zilele cu bebele agatat de mine non stop. Plus ca fac masaj la burta /solduri de cateva saptamani si rezultatele deja au aparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

Miki_ea, multumim! Si galusca transpira destul de tare cand papa, pe frunte ceafa, crestet, pe toata chelia, ce mai!

Lauramiron, sanatate multa!

Alra, si eu gandesc la fel cu antibioticul, hai sa fim seriosi, ca nu-i chiar heroina sa dea dependenta. Normal ca-i de preferat sa nu ajungem acolo, dar si daca nu se poate altfel, nu mi se pare ca trebuie sa ne consumam f mult. Mai grav e daca face copilul episoade repetate care necesita antibiotic, atunci scade imunitatea, afecteaza digestia...dar nu ajung cozonacii acolo sigur. Ioanei i-am dat antibiotic la o luna, pt ca nu scapa de acel stafilococ luat din maternitate...l-a luat si gata.
Cand scapati cu operatia, sa-mi trimiti morcovul mie, ca dr zice ca ar cam trebui sa-l scapam pe Darius de polipi vara asta, sforaie ca un camion de-ala de varsta noastra. Glumesc, stiu ca ti-e greu, dar Laura e curajoasa, tu esti la fel...totul va trece f repede.

Otilia, ti-am ramas datoare de o vesnicie cu un raspuns, scuze. Poza care a insotit povestea nasterii a fost facuta inainte de botez si a fost luat din albumul meu. Chiar ma distram cand am vazut-o, ma gandeam ce-ar zice soacra-mea daca ar vedea pe unde a ajuns poza tapetul ei din dormitor.

Iar am uitat ce mai vroiam sa scriu...gata, plecam la plimbare, poate revin dupa pranz.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza mamici!

Raphael a dormit ieri de la 8 jumate seara (ca de obicei)...pana la....5 jumate dimineata!!! ca niciodata. Super super! Si la 5 nu s-a trezit de foame, ci fiindca il deranjau niste partzuri. L-am mangaita un pic si pe urma a adormit la loc pana la ora 9
Cu dromitul dupa-masa ne chinuiam mereu groaznic, adoarmea foarte greu si era foarte marait. De 4 zile am descoperit ca adoarme super repede la mine pe burtica. Atunci cand e marait si da semne de oboseala, ma intind pe caapea si il pun pe burtica mea. In maxim 2 minute adoarme si dupa 10 minute il las in tarc sau in patutul lui.

Alra ma bucur ca Laura a scapat de tuse. Mult, mult succes maine la operatie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

alra, ma bucur ca acum se simte bine laura.

si noi va trebui sa-i facem Alexandrei o interventie la gurita la 1 an jumate, tot asa cu anestezie si am si eu morcovu-n fund de-acuma... pe de alta parte dr. care o va opera a zis ca-s exagerata, ca nu-i chiar asa problematica o anestezie, sa ma relaxez, ca ea de cand se stie inca n-a avut probleme la nici un copilas si vorba aia... imediat se pensioneaza.

tinem pumnii sa mearga totul ca pe roate maine!

Citat:
citat din mesajul lui alra
deci maine operatie (simpla si fara probleme) cu anestezie - si aici are ma-sa un morcov mare in fund de nu sta pe scaun, dar se straduie

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt binisor, Elisa la fel.
Dar nu ma simt in stare sa fac curat in casa si mancare. M-am hotarat, iesim la plimbare in IOR. Am mult de mers pe jos, da vad ca-i competitie mare in tabel, trebuie sa mai scad si eu pulpele .

Va pup, Bebecris, Leeloo, sper sa ne vedem.

Elilov, pe unde ai fugit?
Bertha, ce simpatica esti cu grija ta. Mi-ai dat raspunsul acum cateva zile .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Chiar Eli, pe unde umbli? Mai sofezi?

Noi cu ochii umezi, maraiala, infundaceala, credeam ca trece da` azi a venit si-o raguseala Am sunat-o pe pediatra, mi-a zis sa-i dau oscilococinum si sa-i pun paracetamol, si daca pana maine nu-si revine sa mergem s-o vada... Febra nu are, si ma enerveaza si grozavul de termometru, i s-a dus bateria tocmai pe cand o masuram. Acu astept soatza cu baterii... Si i se vad si dintisorii de sus in gingie, asa plati, si e tare gingia si roade tot. Banuiam ca sunt dintisorii, dar raguseala ce sa aiba cu dintii?

Babyzapi, wow, ce noapte de vis!

Ladies, put your dresses on!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

oti
sa modifici, te rog in tabel:talie:75, pulpe- 60
in rest la fel
merci

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragele,

Multa sanatate la copilasi. Sa auzim numai de bine.

Vin si eu cu noile masuri pt tabel

Greutate: 58kg, Talie 69 cm, solduri 93 cm, pulpe 55 cm.

Am facut si noi vaccinul de 6 luni. A plans mult mititica. De cand am dezbracat-o pt cantarire s-a pus pe plans. Apoi a adormit in masina in suspinuri cu tzatza in gura. Dormea si suspina mititica.Nu a facut temperatura, decat a fost mai somnoroasa si nu in apele ei.
Luna asta a luat doar 300 g, dar mie mi se pare ca arata f bine.

Am pus pozici noi de la 6 luni.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Leeloo cum a fost vizita la Braila? Poze ati facut?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

pauza

mersi de urari, niste dulceturi

laura, nicole e bine insa ieri seara nu i-am mai facut aerosol (ii fac seara cu ser) si mi-a cam tusilit azi noapte pe la 12. doar atat insa. ai putea sa o aburesti si tu pe cati, aburul ala face doar bine. daca ai aparat, bineinteles.

pt copii muciosi - e bine sa le ridicati un pic salteaua sa doarma pe plan inclinat. pagini aurii face minuni

diana, laura a avut antibiotic in ziua 2 de viata a avut o infectie foarte agresiva cu streptococ B la nastere.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput