*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (50)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bertha,La multi ani minunati impreuna,plini de bucurii si iubire!
Amalia,Dandusa, Bertha, povestiti atat de frumos de copiii vostri...
Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori si sa auzim numai de bine!
Am observat ceva la printesa mea atunci cand mananca: transpira destul de tare la capsor.I-am pus un scutec de bumbac intre mana mea si capsorul ei dar situatia e la fel.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am actualizat tabelul cu greutati/dimensiuni, azi a fost zi record de laudat. Bravo fetelor , se vede ca a fost frumos afara, faceti miscare .

Eu ma bucur ca ati deschis discutia cu gatitul, mi se pare utila. Si nu-s genul care sa bucataresc de placere, mai mult de nevoie o fac dar asta este, bine ca-mi iese mancarea buna. Cand vine insa vorba de diversificarea Elisei am tot interesul sa-mi dau silinta sa mearga bine treaba.

Alra, te asteptam maine cu vesti bune. Nu pot sa cred ca nu se amana operatia, totusi mai sunt 2 zile si Laura e in plina criza de tuse si muci. Of, toate pe capul ei si pe al tau si mai multe. La voi nu se da concediu de stres? Cat sa te poti concentra la servici cand esti intr-un cerc asa vicios cu scoala/cresa de unde colecteaza virusi si operatia care iar e musai.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!

cred ca eu am cei mai matinali copii.... daca sebi se trezea la ora 7 de obicei, insa cand se culca tarziu si nu merge la gradi a doua zi, ar dormi macar pana la 8, antonio la ora 6 da desteptarea.
nici macar nu mai vrea sa suga, doar are chef de joaca.... si chiuie si zgarie plasa de la patut cu unghiutele, pana il iau de acolo...
daca sebi doarme langa mine (ceea ce se intampla des in ultima vreme... are si el nevoie de mami... sau poate e doar gelos... dar are cosmaruri daca doarme singur).... evident ca antonio face tot ce poate ca sa-l trezeasca..... daca nu as avea ochii carpiti de somn, mi s-a parea chiar amuzant cum se agita bb sa ajunga la fra-su, sa-l atinga, sa-l mangaie, sa-l traga de par, etc......
asadar, m-am trezit... impotriva dorintei mele... si-s buimaca si nu-mi vine sa ma apuc de nimic...

ah, sa va zic cu sebi... desi am luat alaltaieri reteta cu antibiotic data de dr de familie (caci si sebi este mucos si are rosu in gat!), nu i l-am dat lui sebi... caci ieri l-am trimis la pediatru cu ta-su (alaltaieri am fost singura cu copiii si n-am putut sa ajung cu amandoi la dr).
cica nu era copilul de antibiotic si sa ne schimbam dr de familie, caci e a nush cata zecea oara cand ii da antibiotic fara sa fie cazul......

.....in timp ce scriam, s-a trezit si sebi.... incepe feeria....

sper sa veniti cu vesti bune! insanatosire grabnica puiutilor!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Am fost la doctor....rosu-n gat Imi vine sa ma-mpusc
O tin cu antitermice pana maine sa vedem cum evolueaza, paracetamol/ibuprofen alternativ, acuma are 39.2 C, insa e destul de vioaie, a papat bine, e matzaita desigur, insa e normal, vrea numai cu mine si daca se poate numai in brate S-au modificat si scaunele, sunt moi si foarte urat mirositoare, tot din cauza gatului.
Nu prea ai ce sa dai la bebe atat de mic pentru gat.....oooofff, sper sa nu ajunga la antibiotic Imi vine sa plaaang, Rebeca a luat antibiotic prima data la 2 ani jumate, nu ma pot gandi ca Ecaterina s-ar putea sa ia la 5 luni
Ma duc la ea, ca maraie cu sotu'

Mamici cu 2 bebe, ce experiente aveti cu rosu-n gat la bebe asa de mic?? Oare trece fara antibiotic?

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Multa sanatate! Sper sa nu se ajunga la antibiotic!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea
Am observat ceva la printesa mea atunci cand mananca: transpira destul de tare la capsor.I-am pus un scutec de bumbac intre mana mea si capsorul ei dar situatia e la fel.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Si piciul meu traspira foarte tare in ceafa cand mananca.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata la toate mamicile! Va invit la si gauffre cu cirese sau mere - de care doriti.

Multumesc Mirtha pentru raspuns. Deja ma doare capul... Ma gandeam eu ca e cu cantec...dar chiar asa? Ma gandesc sa o scot treptat, asa cum am obisnuit-o sa adoarma in patut la ea singura - treptat. Sper sa am succes.

In legatura cu piureul de legume, Iuliei nu-i placea deloc, in schimb ii place la nebunie iaurtul. Asa ca la pranz ii dau din doua recipiente. Intai iau cu lingurita piure de legume si apoi o trec prin iaurt. Si uite asa mananca tot piureul de legume. Trebuie sa simta ea gustul de iaurt.... Asa ca am rezolvat si cu legumele.

O zi frumoasa tuturor!

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Fluturel a fost cu cantec , sa sti, scosul suzetei.

[/quote]

Multumesc

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mav, you are not alone....noi ne trezim zilnic la 6 , asta in cazul in care se culca la 9 seara (cu trezirile de rigoare). Daca cumva se culca la 8, 8 jumate, de la 5 - 5 jumate deja incepe sa chiuie. Ii bag tz, o mai ametesc cumva o juma de ora cu mine-n pat, dar nici o sansa. De la 6 incep povestile. Si Doamne fereste sa am ochii inchisi si sa n-o bag in seama...

Si lui zibe ii transpira ceafa cand suge...cred ca e totusi de la temperatura, cum s-a incalzit si-afara. Pana acum, ca doar i-am nascut iarna, era mai rece...zic eu.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Laura, tin pumnii sa treaca rosul in gat fara antibiotic.
Alra, sanatate fetelor! Si numai bine pentru operatia de maine a Laurei, sper sa se simta mai bine pana atunci cu tusea, sa nu fie toate pe capul ei, saracuta.
Miky-ea, si Alexandra mai transpira cand mananca, daca e dupa baita de exemplu si lapticul e mai caldut, sau tot asa daca e cu capul pe mana mea... nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Doar daca transpira la capsor cand doarme, in conditiile in care in camera nu e prea cald si bebe nu e prea invelit, atunci poate fi semn de rahitism si trebuie intrebat dr., altfel nu-i stres, din ce stiu eu.

Legat de discutia cu gatitul, ma bucur si eu ca mai aflu una alta. Eu sunt o bucatareasa... nu mediocra... ci corigenta. Noi stam cu ai mei in aceeasi casa si in afara de papica Alexandrei nu gatesc nimic . Insa vreau sa recuperez treptat si pe masura ce creste Alexandra sa devin o bucatareasa decenta si eu, sa aiba fata ce manca daca nu-i buni in zona . Bine acuma sa nu va inchipuiti ca nu stiu face chiar nimic... fac ceai, cafea, limonada... hai si-o omleta... (glumesc... pe jumatate )

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello

laura e ok, crizele de tuse au trecut. asa e la laura: face crize foarte violente care trec insa foarte repede din cauza medicamentelor puternice pe care le dam. ideea pediatrei de a face aerosoli in loc de puf a fost super. din cauza asta a si zis ca putem merge maine conform programarii, stia ca va fi repede ok.
noi cand mergem cu laura la doctor in crize de tuse se pune problema daca are numai bronsita si nu altceva dar e ok, anul asta a fost incomparabil mai bine ca anul trecut si e un omulet puternic (si grasut )

deci maine operatie (simpla si fara probleme) cu anestezie - si aici are ma-sa un morcov mare in fund de nu sta pe scaun, dar se straduie

altfel zis lasati prostiile cu "sper sa nu se ajunga la antibiotic" caci vorbiti de parca e ceva terminal, gen chimoterapie si pe cuvant ca sunt chestii mult mai nasoale in interval care se pot intampla. nasol e daca se da cu perfuzie si trebuie spitalizare in rest asta e, vine la pachet cu bolile... asta sa fie problema

pupici, am sedinta toata ziua.
mai citesc in pauze.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetelor, sunteti extraordinare, multumesc mult pentru sustinere
Aseara am crezut ca o iau razna, a avut febra destul de mare, 39.3 pe la ora 21.30, si mi-a urlat in continuu pana dupa miezul noptii, nu mai stiam ce sa-i fac efectiv....I-a scazut febra foarte greu, cam la 2 ore dupa ce i-am dat Panadol. Insa a dormit bine apoi pana la ora 6 dimineata cand a papat, a mai tras o tura de plans si apoi iar nani pana la ora 9.30 Nu e fierbinte, ceea ce e bine....o sa-i iau temperatura imediat ce termina de mancat sa vedem...
Otilia, se poate da Nurofen la bebe dupa 3 luni, iar combinatia Panadol/Nurofen e foarte buna in scaderea febrei (medicul meu mi-a indicat chiar Novocalmin supozitoare daca cele doua nu dau rezultate!) Elisa cum mai e astazi? Mai are febra??
Diana21, sa stii ca Rebeca nu a avut nici un fel de reactie dupa nici un vaccin! Ecaterina a fost putin maraita dupa cel de la 2 luni, insa fara febra sau alte reactii. Deci, nu cred ca e rau daca nu face febra dupa vaccin, cel putin medicul nostru nu mi-a pomenit despre asa ceva si nu mi-a indicat niciodata sa-i dau preventiv paracetamol in ziua vaccinului.
Amalia, multumesc pentru informatii Sa stii ca medicul mi-a indicat sa-i fac un exudat in dimineata asta, doar ca eu n-am vrut din mai multe motive: rezultatul il puteam avea cel mai devreme vineri dupa amiaza (daca nu luni), iar daca imi face febra mare toata ziua, probabil ca incep antibioticul, deci exudatul nu ma ajuta. Apoi nu pot sa nu-i dau lapte dimineata la ora 5-6, asta ar insemna sa-mi urle in continuu pana dupa exudat, adica pana dupa ora 7.30.....si am decis sa n-o chinui! Rebecai nu i-a iesit niciodata pozitiv exudatul, iar medicul mi-a spus ca este absolut convins ca e viral. Doar ca asta spune cartea, exudatul prima data.
Alra, ma bucur pentru Laura ca si-a revenit Si multa bafta si curaj pentru maine la operatie. Tinem pumnii sa treaca repede si Laura sa nu sufere tare Nicole cum mai e cu raceala?? A mai facut febra?
Ai dreptate cu antibioticul, eu cel putin il privesc ca pe bau-bau, am spus-o....poate si pentru ca experienta cu Rebeca a fost tare buna din punctul asta de vedere, a luat doar de 2 ori antibiotic in viata ei, prima data fiind dupa 2 ani jumate si a doua oara in februarie anul asta. Iar medicul nostru nu da antibiotic decat foarte greu, trebuie sa fie convins ca nu e viral.

Mai vroiam sa raspund, dar nu mai stiu...am o durere crunta de cap, nu dorm ca lumea de nopti intregi...

Mergi la inceput